Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Napokon smo uspjeli izvšiti nadogradnju jedne zgrade u gradu. Nakon jedno 2 i pol godine povuci potegni s tetom iz opštine.
Dobili smo od opštine Zaključak da na ime naknade za rentu i uređenje gradskog građ.zermljišta za nadogradnju uplatimo iznos od oko 4.000 km-ćića. (Za naš stanćić od oko 45m3).
Ima fol i da smo morali prije pokretanja bilo kakve papirologije morali potpisati izjavu da nećemo ništa tražiti od naše drage opštine i da ćemo sve raditi u sopstvenoj režiji. Takođe sam bio pripadnik Armije BiH .... mada nemam pojma da se to više broji
Ima li ko kakav pametan prijedlog na šta sve da se još pozivam.
tap3ah75 wrote:Napokon smo uspjeli izvšiti nadogradnju jedne zgrade u gradu. Nakon jedno 2 i pol godine povuci potegni s tetom iz opštine.
Dobili smo od opštine Zaključak da na ime naknade za rentu i uređenje gradskog građ.zermljišta za nadogradnju uplatimo iznos od oko 4.000 km-ćića. (Za naš stanćić od oko 45m3 ).
Ima fol i da smo morali prije pokretanja bilo kakve papirologije morali potpisati izjavu da nećemo ništa tražiti od naše drage opštine i da ćemo sve raditi u sopstvenoj režiji. Takođe sam bio pripadnik Armije BiH .... mada nemam pojma da se to više broji
Ima li ko kakav pametan prijedlog na šta sve da se još pozivam.
Vidi na web. stranici Ministarstva za boračka pitanja imaš li kakvih beneficija kao borac? Ja znam da ima povoljnih kredita za rješavanje boračkih stambenih pitanja, ali ne znam uslove. Zar stari vlasnici zgrade nisu platili to uredjenje građ. zemljišta? Po meni, to nešto za uredjenje zemljišta bi trebao platiti tim vlasnicima zgrade. Nisam čitao zakone, ali idem nekom logikom,...Gradila se zgrada i neko je platio uredjenje gradđ. zemljišta, sad se ti nadogradio,...Znači, logično, dužan si participirati za to uredjenje, ali onim ljudima koji su to već platili....Pročitaj zakone,...Imao sam jarana koji je u wc nosio službene listove da čita. Samo je tražio neke rupe u raznim zakonima. Opsesija mu to bila.
Teško je se sa tim opštinarima boriti.Ako si već završio nadogradnju šta ti sad mogu.Ja sam pravio kuću na starim temeljima kuće koja je napravljena još 53.a moro platit to uređenje građavinskog zemljišta, ja se pokušo bunit kad mi teta iz opštine samo reće "gospodine ako hoćete da dobijete građevinsku dozvolu izvolite to uplatiti"
tap3ah75 wrote:Hvala ali nisam baš s vremenom .... žalba se predaje danas ili sutra .....
Potpuno si nejasno pisao u prvom postu, no šta je - tu je... Ako je frka zbog vremena za žalbu, podnesi je kakvu bilo, samo da ne izgubiš pravo na pravni lijek, a kasnije je možeš urediti. Imaš još i drugostepeni postupak, ako ti bude negativno rješenje po ovoj žalbi...