Elem, bavi li se iko u BiH ili neko od forumaša metal detectingom? Može doći kao fina razbibriga plus šeta se po prirodi.
Još samo da se ne nađe kakva mina.

I mene je ovo prije dok sam bio mladji jako zanimalo. Nije mi stara htjela kupiti metal detektorEborg wrote:Danas sam nešto čitao o ovome, povukao me članak o onom liku što je našao neku rimsku masku vrijednu nekoliko miliona funti.![]()
Elem, bavi li se iko u BiH ili neko od forumaša metal detectingom? Može doći kao fina razbibriga plus šeta se po prirodi.![]()
Još samo da se ne nađe kakva mina.![]()
bez_ideje wrote:Jeste vi svjesni,da kud bi ste god posli s ovim po Bosni,a bili vidjeni,da bi izazvali masovnu paniku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...i bijeg na asfalt
Razumljivo, kolijevka civilizacije a skrta na pitkoj vodiladyada wrote:![]()
pricala sam jednom sa jednim covjekom iz sirije ....kaze on kod nas u siriji ne prave kuce sa podrumom jer bi svaki pokusaj otkopavanja postao arheolosko nalaziste ...........
esperantoVjecitiStudent wrote:"Metal detecting kao hobi"
Na kojem je jeziku ovaj naslov napisan?
U Kambodži ljudi odlaze u minska polja i otkopavaju mine pa ih onda prodaju na pijaci drugima koji minama ograđuju svoje njive umjesto ograde pa ti skontaj.respo wrote:preprodas je ili je stavis u svoju avliju kao zastitu od lopova
opet ispade i mina koristan nalazak
Imas i kod nas ljudi koji otkopavaju mine, ali to je vec tema na SUD BiH ...Eborg wrote:U Kambodži ljudi odlaze u minska polja i otkopavaju mine pa ih onda prodaju na pijaci drugima koji minama ograđuju svoje njive umjesto ograde pa ti skontaj.respo wrote:preprodas je ili je stavis u svoju avliju kao zastitu od lopova
opet ispade i mina koristan nalazak