General Divjak IPAK bio uhapsen!?
- Student Exchange
#1 General Divjak IPAK bio uhapsen!?
Evo na nekim forumima nadjoh informaciju da je divjak ipak BIO uhapsen, pa je poslije koordinirane akcije pusten.
Cak je jos bio u hapsu kad su objavljivali da je pusten.
Ako je ovo ovako, nije mi jasno sto to rade?
Isti slucaj je bio sa Ganicem kada su demontovali da je zadrzan prvo, a kad su ga i sproveli u zatvor jos neko vrijeme su demantirali da je uhapsen. Koji hje cilj ovome ako je Jovo vec odavno na slobodi?!
Isti slucaj je bio sa Ganicem kada su demontovali da je zadrzan prvo, a kad su ga i sproveli u zatvor jos neko vrijeme su demantirali da je uhapsen. Koji hje cilj ovome ako je Jovo vec odavno na slobodi?!
Last edited by Student Exchange on 30/09/2010 04:06, edited 1 time in total.
-
high_volume
#2 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!
Hajde daj izvor tih forumskih informacija, ali vjerodostojan. Ako nemaš, onda bi trebao biti kažnjen zbog iznošenja senzacionističkih i lažnih informacija s ciljem uznemiravanja javnostiStudent Exchange wrote:Evo na nekim forumima nadjoh informaciju da je divjak ipak BIO uhapsen, pa je poslije koordinirane akcije pusten.
- Student Exchange
#3 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!
Sad kad sam probao postati link vidim da je vec uklonjena tema sa --- NO LINKS --- . Bila je tema sa kopiranim tekstom o hapsenju u Londonu i dvije stranice rasprave. Sad je nema. O relevantnosti web site-a sam procjeni. Ali nije ni bitna, kazem ako je uistinu bio uhapsen zasto to demantiraju? Vidim da ipak pokazivo neke papire koji su mu omogucavali da ga ne adrzavaju na granicnim prelazima. Ili bi ti to iz nekog cudnog razloga to zatasko? Nacionalni interes ili sta?
- muha_sa
#5 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!?
ko vjeruje svemu što procita taj treba prestat da cita
joj,jesam ovo dobro reko
joj,jesam ovo dobro reko
-
Desert Wind
#6 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!?
alanfordovskimuha_sa wrote:ko vjeruje svemu što procita taj treba prestat da cita![]()
joj,jesam ovo dobro reko
-
hercegovac_pravi
#7 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!
Prosudili...Student Exchange wrote:Sad kad sam probao postati link vidim da je vec uklonjena tema sa --- NO LINKS --- . Bila je tema sa kopiranim tekstom o hapsenju u Londonu i dvije stranice rasprave. Sad je nema. O relevantnosti web site-a sam procjeni. Ali nije ni bitna, kazem ako je uistinu bio uhapsen zasto to demantiraju? Vidim da ipak pokazivo neke papire koji su mu omogucavali da ga ne adrzavaju na granicnim prelazima. Ili bi ti to iz nekog cudnog razloga to zatasko? Nacionalni interes ili sta?
-
rahmanjin
#8 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!?
Halo nije ti ovo 60 minutaStudent Exchange wrote:Evo na nekim forumima nadjoh informaciju da je divjak ipak BIO uhapsen, pa je poslije koordinirane akcije pusten.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#9 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!?
Borgovska - zavjera, ocam'
-
leo karan
#10 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!?
jovo sinoc gledao salt s angelinom jolie u cinema citiju

-
gurabija78
#11 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!?
ja mislim da su se drotovi zbunili kad su ga culi kako puca ekavicu 
-
Raz
#12 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!?
Preksinoc (utorak navece), gosp. Jovo regulara seta Ferhadijom, vidio ga ispred trznice
-
malischa
#13 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!
Student Exchange wrote:Sad kad sam probao postati link vidim da je vec uklonjena tema sa --- NO LINKS --- . Bila je tema sa kopiranim tekstom o hapsenju u Londonu i dvije stranice rasprave. Sad je nema. O relevantnosti web site-a sam procjeni. Ali nije ni bitna, kazem ako je uistinu bio uhapsen zasto to demantiraju? Vidim da ipak pokazivo neke papire koji su mu omogucavali da ga ne adrzavaju na granicnim prelazima. Ili bi ti to iz nekog cudnog razloga to zatasko? Nacionalni interes ili sta?
valjda postoji google cache?
- Vares City
#14 Re: General Divjak IPAK bio uhapsen!?
Ma 'ta ce oni cika Jovi,im'o je on posla i sa daleko opasnijim koji su govorili ekavicugurabija78 wrote:ja mislim da su se drotovi zbunili kad su ga culi kako puca ekavicu