Uspješna tromjesečna kampanja civilnog sektora, na osnovu 15.000 ispitanika iz preko 110 općina u BiH. Građani su odgovarali na 48 pitanja postavljenih u aplikaciji " GLASOMETAR ".

ma nije...vendetta87 wrote:Pa ne predstavlja valjda ovaj grafikon ukupan postotak svih odgovora ikad datih na Glasometru.To je samo za osobu koja je rješavala upitnik i procanat slaganja odgovora te osobe sa političkom platformom neke stranke
aha... daje im svoj zatvorski ručak da jedu...casper_ wrote:DNz finansira Fikret abdić.............
Kuda voda tece?karanana wrote:svi za babu!
koga volimo? babu!
koga pratimo? babu!
kao prvo to nije bila anketa...Almasa wrote:Anketa je provedena na 15000 građana i to je tromjesečna kampanja civilnog sektora, gdje su građani odgovarali na 48 pitanja i gdje je izračunat stepen slaganja njihovih odgovora sa odgovorima političkih partija.
Ova anketa je bila sinoc objavljenja u centralnom dnevniku i danas u mnogim sredstvima informisanja, od interneta do novina.
Vi koji negodujete na rezultate Vase licne i drugih ljudi, to je Vas problem!
Budite mi pozdravljeni.
De mi Almasa samo reci koja si ti od onih curetaka iz karavane Ibrahima Đedovića?Almasa wrote:Za tvoju informaciju, info pultovi se postavljaju uz odobrenje Općine tjs. dobija se Rješenje o zauzimanju javnih površina, sa kojim se određuje lokacija i vremenski period za koji je traženo.
Dragi moj, malo se informisi ili trazi kopiju tog Rješenja, pa ćeš vidjeti da je sve po protokolu i po PS-u.

to je ratni poklič nekih formacija, a pravi kotnekst bi bio : "Čija je ovo zemlja ? Babina!"bingov buraz wrote:Kuda voda tece?karanana wrote:svi za babu!
koga volimo? babu!
koga pratimo? babu!
Kuda Babo rece!
copyright @osa