Predsjetništvo BiH

Post Reply
El_comadante

#1 Predsjetništvo BiH

Post by El_comadante »

hajmo malo da pričamo ko bi mogao biti član predjetništva. od bošnjaka tu su Haris Silajdžić, Bakir izetbegović i Fahrudina Radončić. od Hrvata Martin Raguž, Željko Komšić i Borjana Krišto. kod Srba tu su Nebojša Radmanovič i Mladen Ivanić. ja mislim ja msilim da če doći do promjene samo ne mjestu srpskog člana a ostala dvojica ostaju.
kusur

#2 Re: Predsjetništvo BiH

Post by kusur »

Ta institucija ne postoji.

Postoji samo Predsjednistvo BiH :D
Student Exchange

#3 Re: Predsjetništvo BiH

Post by Student Exchange »

kusur wrote:Ta institucija ne postoji.

Postoji samo Predsjednistvo BiH :D
Vala bas.
BSn

#4 Re: Predsjetništvo BiH

Post by BSn »

ja opet mislim da je jedino radmanovic siguran, a da ce najneizvjesnije biti za hr. clana, dok ce kod bosnjaka neko da prekuca ostale, samo jos ne znamo ko.
Frishak

#5 Re: Predsjetništvo BiH

Post by Frishak »

iskreno, nek samo nisu isti
ecstase

#6 Re: Predsjetništvo BiH

Post by ecstase »

Haris Silajdžić, Željko Komšić i Nebojša Radmanovič
:run:
travnik

#7 Re: Predsjetništvo BiH

Post by travnik »

Isti članova i opet raštimani orkestar. Dvojica se "ubiše" od dokazivanja svog patriotizma kako bi se uvukli još duplje u jedan dio tijela svojim biračima, a treći se "ubi" od dokazivanja svog srpstva, iz identičnih razloga. S obzirom na kandidate za članove Predsjedništva, drugo se i ne može očekivati.
poznanik

#8 Re: Predsjetništvo BiH

Post by poznanik »

travnik wrote:Isti članova i opet raštimani orkestar. Dvojica se "ubiše" od dokazivanja svog patriotizma kako bi se uvukli još duplje u jedan dio tijela svojim biračima, a treći se "ubi" od dokazivanja svog srpstva, iz identičnih razloga. S obzirom na kandidate za članove Predsjedništva, drugo se i ne može očekivati.

Ibrahim Spahić je najkompletnija osoba za funkciju člana Predsjedništva. Kandidira se iz relativno male stranke i s nedovoljno finansijski pokrivenom kampanjom i medijskom izoliranošću, napomenuo je to sinoć na BHT.
rahmanjin

#9 Re: Predsjetništvo BiH

Post by rahmanjin »

ostace isti clanovi.
kobe_sa

#10 Re: Predsjetništvo BiH

Post by kobe_sa »

Samo se nadam da simpatizeri Hareta NECE glasati za S BiH jeru su ti uglavnom grebatori i sitni lopovi.

Za koga ja (kao stanovnik Sarajeva - Federacije mogu glasat :

Bosnjacki clan predsjenistva :

Hare : najveci gospodin od svih konkurenata, ipak je mnogo dobrih stvari uradio kad je bilo najteze, ima kakav takav ugled , realno nema boljeg kandidata

Bake: Lijen za politiku , ima slabe savjetnike, nesko mu se moze oprostiti avantura sa Sajom i to da su braca Gasi drazali poacsnu strazu rahmetli Aliji ..... odron :roll:

Fahro: vrlo opasan i sumljiv tip koji je u necijoj sluzbi , nestalo mu apara pa osnovao stranku , neka obavjestajna sluzba stoji iza njega bilo da su neke strane ili srbijanske ali neko vrlo jak i opasan po BiH, dBd da se varam ali ako SBB dodje na last odosmo u 3 pm.

Hrvatski clan:

Pili: Da bi jaki i snazni bili jedite pili , pa nek na tome i ostane , nije brate za svakog predsjenicka fotelja , covjek ima fine incjetive sto se tice ekonomije treba ga podrzati ali treba neko malo pismeniji , bez uvrede.

Kristo : Smjesno , produzena ruka Covica koji je optuzen za teski kriminal , sve je ovim receno

Raguz: Iskusan politicar koji je stalno u vlasti i savija se kako vjetar puse od krajne ljevice pa do sad krajne desnice , vise od 20 god , nevolim takve tipove , ostani dosljedan. Makar da je ko Mesic ono bio kao svi u KP , onda se ikusao u demokratiji kao HDZ ali se onda vratio onome sto jeste i ostao tu duzi niz godina , ovaj bi ja mislim bio sutra i za Radoncica ako bi trebalo tako da je ljiga.

Komso: Moj co¨jek :!: , iz naroda , raja , mangup iz kvarta , zlatni ljiljan .... ma sta vise , ali ima veliko breme da sviju usreci i brate puno se pravda to mu je neiskustvo u politici , a politika je ku..va izvinte sto psujem....

Da se glasa samo za 1 covjeka moj bi glas dakako isao njemu , ovako se dvoumim da ipak dopustim hrvatima da izaberu Komsu , jer samo tako mozemo naprijed , da je Bog do i medju bosnjacima jedan komso , Hare je vec prezvakana prica , ipak trbaju novi ljudi , samo mojne Fahre :-D

Tako da je pitanje srce (Komso) ili pamet (najbolji kandidat Hare)
Been

#11 Re: Predsjetništvo BiH

Post by Been »

kobe_sa wrote:Samo se nadam da simpatizeri Hareta NECE glasati za S BiH jeru su ti uglavnom grebatori i sitni lopovi.

Za koga ja (kao stanovnik Sarajeva - Federacije mogu glasat :

Bosnjacki clan predsjenistva :

Hare : najveci gospodin od svih konkurenata, ipak je mnogo dobrih stvari uradio kad je bilo najteze, ima kakav takav ugled , realno nema boljeg kandidata

Bake: Lijen za politiku , ima slabe savjetnike, nesko mu se moze oprostiti avantura sa Sajom i to da su braca Gasi drazali poacsnu strazu rahmetli Aliji ..... odron :roll:

Fahro: vrlo opasan i sumljiv tip koji je u necijoj sluzbi , nestalo mu apara pa osnovao stranku , neka obavjestajna sluzba stoji iza njega bilo da su neke strane ili srbijanske ali neko vrlo jak i opasan po BiH, dBd da se varam ali ako SBB dodje na last odosmo u 3 pm.

Hrvatski clan:

Pili: Da bi jaki i snazni bili jedite pili , pa nek na tome i ostane , nije brate za svakog predsjenicka fotelja , covjek ima fine incjetive sto se tice ekonomije treba ga podrzati ali treba neko malo pismeniji , bez uvrede.

Kristo : Smjesno , produzena ruka Covica koji je optuzen za teski kriminal , sve je ovim receno

Raguz: Iskusan politicar koji je stalno u vlasti i savija se kako vjetar puse od krajne ljevice pa do sad krajne desnice , vise od 20 god , nevolim takve tipove , ostani dosljedan. Makar da je ko Mesic ono bio kao svi u KP , onda se ikusao u demokratiji kao HDZ ali se onda vratio onome sto jeste i ostao tu duzi niz godina , ovaj bi ja mislim bio sutra i za Radoncica ako bi trebalo tako da je ljiga.

Komso: Moj co¨jek :!: , iz naroda , raja , mangup iz kvarta , zlatni ljiljan .... ma sta vise , ali ima veliko breme da sviju usreci i brate puno se pravda to mu je neiskustvo u politici , a politika je ku..va izvinte sto psujem....

Da se glasa samo za 1 covjeka moj bi glas dakako isao njemu , ovako se dvoumim da ipak dopustim hrvatima da izaberu Komsu , jer samo tako mozemo naprijed , da je Bog do i medju bosnjacima jedan komso , Hare je vec prezvakana prica , ipak trbaju novi ljudi , samo mojne Fahre :-D

Tako da je pitanje srce (Komso) ili pamet (najbolji kandidat Hare)
Hare je dao veliki doprinos u herojskoj borbi protiv bh. ekonomije i stabilnosti u regionu ! Neka mu je vječna slava i hvala !
kobe_sa

#12 Re: Predsjetništvo BiH

Post by kobe_sa »

p.s. izvanjavam se sto sam bio krajne nepismen u mom post iznad , previsa brzo kucao u mraku :-)
_A_

#13 Re: Predsjetništvo BiH

Post by _A_ »

ecstase wrote:Haris Silajdžić, Željko Komšić i Nebojša Radmanovič
Slažem se s ovom prognozom.
ultima_palabra

#14 Re: Predsjetništvo BiH

Post by ultima_palabra »

_A_ wrote:
Rutinski...
theTruePath

#15 Re: Predsjetništvo BiH

Post by theTruePath »

Hare,Zeljko,i Rados :dance:
theTruePath

#16 Re: Predsjetništvo BiH

Post by theTruePath »

al bas bi bilo ono cool kad bi mimo svih ocekivanja Bakir pobjedio :D :-) :-)
xsk

#17 Re: Predsjetništvo BiH

Post by xsk »

_A_ wrote:
i ja mislim da ce ostati ovako.
Post Reply