Pred svake izbore se konstantno pojavljuju iste price i isti sukobi. Dodik, s jedne strane, pred izbore obavezno pocne pricati o referendumu i ocjepljenju RS-a i obecava stanovnicima RS-a samostalnost. S druge strane, Silajdzic pocne braniti Bosnu i Hercegovinu od Dodika i pocinje pricu kako on nece dati da se RS osamostali, da ce on u svom mandatu stvoriti jedinstvenu BiH. Zbog ovakve situacije mi se sve vise cini da se Siladzic i Dodik imaju tajni dogovor, kako bi i jedan i drugi pokupili sto vise glasova na izborima.
Moje pitanje je sta vi mislite o ovome i da li smatrate da je moguce da se pred svaki izbore dogovori taktika izmedju njih dvojce?
Dogovor Siladzic - Dodik
-
Normalan.ba
#2 Re: Dogovor Siladzic - Dodik
Dobro jutro KolumboNoddle wrote:Pred svake izbore se konstantno pojavljuju iste price i isti sukobi. Dodik, s jedne strane, pred izbore obavezno pocne pricati o referendumu i ocjepljenju RS-a i obecava stanovnicima RS-a samostalnost. S druge strane, Silajdzic pocne braniti Bosnu i Hercegovinu od Dodika i pocinje pricu kako on nece dati da se RS osamostali, da ce on u svom mandatu stvoriti jedinstvenu BiH. Zbog ovakve situacije mi se sve vise cini da se Siladzic i Dodik imaju tajni dogovor, kako bi i jedan i drugi pokupili sto vise glasova na izborima.
Moje pitanje je sta vi mislite o ovome i da li smatrate da je moguce da se pred svaki izbore dogovori taktika izmedju njih dvojce?