Evo nam jedna tema na kojoj možemo diskutovati o muškim odijelima te ostalim odijevnim artiklima poput košulja, kaiševa, cipela i ostalih dodataka. Mislim da je najbolje razmijeniti iskustva glede kupovine, održavanja i upotrebe istih kako bi se maksimizirala njihova iskorištenost, ipak je to prilično skup artikl. Još ako nam se javi kakav fashion guru koji se razumije u to niko sretniji od nas!
Upravo je vrijeme bajramskih praznika i kao i obično tada se izvlače/kupuju odijela za tu priliku. Lijep običaj, nema šta, no neki ljudi zaista ne znaju nositi ista i vidi se na njima da se osjećaju sputano kao u oklopu. Mislim da je triput ljepše odjenuti lijepe hlače i košulju nego se patiti u odijelu ako osoba zaista ne uživa u tome ili joj se to nešto ne sviđa što je sasvim razumljivo. Međutim, činjenica je da je u opticaju mnogo jeftinih odijela i košulja koji u sebi sadrže sintetiku i onda se ljudi non-stop znoje u istima što je neugodno i za vidjeti i iskusiti sa obje strane. Pa onda vrišteće boje kravata i košulja, zakopčavanje svih dugmeta na odijelu, stvarno mi muški nemamo smisla za odijevanje u velikoj većini slučajeva, zato sam i zamislio ovu temu zbog takvih stvari.
Uglavnom, da ne pametujem, imam jedno pitanje. Koji je najbolji način za sprečavanje/prikrivanje znojenja? Iako se ne znojim više od prosječnog muškarca, imam neki ružan osjećaj ako se vidi i kap znoja na košulji, pogotovo ispod pazuha. Velika većina ljudi praktikuje obične potkošulje međutim vidio sam negdje tanke pamučne majice kratkih rukava koje su potpuno uz tijelo, kao body majice pa se i ne vide ispod košulje te tako kupe sav znoj. Ima li iko iskustva s ovim, ne znoji li se čovjek još više s njima jer to nije prozračno onda?
Fire away!