Nisam previše za ideju prelaska par stotina km u drugu državu i još + peglanje sa granicama, ali ako ne bude druge jedino to preostaje..
help, ko ima informacija, savjeta i ideja rado ću pročitati.. pozzz
Moderator: anex

Uh,nesto me presjece u stomaku.vorda6 wrote:Nekad davno uzgajane su radi krzna(19 st.), jer imaju iznimno gusto i mekano krzno u dva sloja .
Da,BAŠ GROZNOPikaboo wrote:Uh,nesto me presjece u stomaku.vorda6 wrote:Nekad davno uzgajane su radi krzna(19 st.), jer imaju iznimno gusto i mekano krzno u dva sloja .
Susjed me baš pitao jel mi to mačka progutala loptu za ragbivorda6 wrote:Estee bi se trebala omacit za desetak dana.....pa je moguće da će biti slobodnih mačića.
Apsolutno isto poput bilo koje druge rase.Mužjak svake mačje rase ima višestruko više alergenata na koji može bit osjetljiva osoba alergićna na mačke,ženka je u tom smislu puno zahvalnija.KenCo wrote:meni je ovo najljepsa vrsta macke ali cuo sam da nije pogodna za ljude koji pate od alergija na macke

Ma i meni su sve mace prelijepe i super je kad netko udomi mačku,tijekom života i sam sam sa ulice uzeo mačića i udomio ga.Ovaj tvoj mačić je vrlo sličan kartuzeru (osim očiju, koje na neki način i određuju kartuzu). On se kao takav pojavio slučajno i netko će bit presretan sa njim kao ljubimcem.7th_Heaven wrote:
Koja je razlika?
Osim boje ociju....
Svaka cast tebi i tvojim macama al ja nikad necu shvatiti ljude koji ce dati 200km za neku macku s papirima kad mogu dobit (ako im je bitan izgled kod zivotinje) skoro identicnu, djaba i sto je jos najplemenitije - spasit joj zivot.
Hajd da smo neka normalna zemlja...
Inace, mace su prelijepe, kao i sve macke.