tv1
Moderator: anex
-
ajdin_nine
#1 tv1
novi tv kanal tv1 je otkupio prava prenosa utakmice luxemburg-bih. ja imam kablovsku hs i oni jos nisu uveli taj kanal, a na njihovoj stranici pise da ce ga uvesti najkasnije do 25 septembra. sta cemo mi koji imamo isti problem? da li postoji neki drugi kanal na kome ce biti utakmica?
-
manki
-
north
#3 Re: tv1
Evo ti malo muštuluka, i ja sam na hs, i maloprije sam pričao sa jednim likom, sutra pred tekmu će pustiti TV1 na frekvenciji gdje je hematv, a pravo otpočinjanje programa počinje za nekoliko dana.....ajdin_nine wrote:novi tv kanal tv1 je otkupio prava prenosa utakmice luxemburg-bih. ja imam kablovsku hs i oni jos nisu uveli taj kanal, a na njihovoj stranici pise da ce ga uvesti najkasnije do 25 septembra. sta cemo mi koji imamo isti problem? da li postoji neki drugi kanal na kome ce biti utakmica?
Znači, sutra samo tekma, a tv1 zvanično u narednim danima...
-
tacna
#4 Re: tv1
Radije cu kod buraza na ELOBU gledat nego kod kuce na onom s...u od hematv.
-
north
#5 Re: tv1
Ne znam jesmo li se dobro razumjeli prijateljutacna wrote:Radije cu kod buraza na ELOBU gledat nego kod kuce na onom s...u od hematv.
Ukinuće tvhema pred tekmu i na istoj frekvenciji pustiti TV1 sa Bahom na komentatorskom mjestu.....Nakon tekme ponovo puštaju tv hema.
Nadam se da sam bio jasan
- punk's not dead
- Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata
#6 Re: tv1
lako je za nas koji imamo internet i kablovske operatere,mi cemo se vec nekako snaci,ali sta je sa ljudima koji ne posjeduju ni jednu od ove dvije "pogodnosti",sta cemo sa njima?mislim da je krajnje bezobrazno i bezobzirno,tim ljudima onemoguciti gledanje utakmice SVOJE reprezentacije.mislim da je svugdje u svijetu praksa da drzavna televizija,ma kakva ona bila,mora prenositi utakmice reprezentacije,inace je prema nekim ljudima ucinjena velika nepravda sto se tice toga.
-
adenis
#7 Re: tv1
ako neko zna www gdje ce biti prenos sutra zamolio bih da postavi lnik ovdje.
-
ajdin_nine
#8 Re: tv1
Evo ti malo muštuluka, i ja sam na hs, i maloprije sam pričao sa jednim likom, sutra pred tekmu će pustiti TV1 na frekvenciji gdje je hematv, a pravo otpočinjanje programa počinje za nekoliko dana.....
Znači, sutra samo tekma, a tv1 zvanično u narednim danima...[/quote]
ma to je vise od mustuluka.... nek si nam rekao
Znači, sutra samo tekma, a tv1 zvanično u narednim danima...[/quote]
ma to je vise od mustuluka.... nek si nam rekao
- Edin H.
#9 Re: tv1
Nije mi jasno zasto NS BiH ne uvede gledanje utakmica samo uz dodatnu naplatu
kao recimo utakmice engleske reprezentacije
Munibe, Munibe
opet ces se zaliti da nema novca za terevenke 
Munibe, Munibe
-
riko-ga
#10 Re: tv1
ajdin_nine wrote:Evo ti malo muštuluka, i ja sam na hs, i maloprije sam pričao sa jednim likom, sutra pred tekmu će pustiti TV1 na frekvenciji gdje je hematv, a pravo otpočinjanje programa počinje za nekoliko dana.....
Znači, sutra samo tekma, a tv1 zvanično u narednim danima...
ma to je vise od mustuluka.... nek si nam rekao[/quote]
Koliko je ovo sigurno.Jer nemoj da 5 minuta prije tekme moram trcati negdje da gledam tekmu.
-
erx
#11 Re: tv1
Vidjoh veceras da tvbehar preuzima signal tv1, pa mozda i utakmicu budu prenosili...
-
north
#12 Re: tv1
Ništa od toga, oni samo navečer puštaju snimku, ne ide prenos uživo koliko ja znam........erx wrote:Vidjoh veceras da tvbehar preuzima signal tv1, pa mozda i utakmicu budu prenosili...
Informacija koju sam ja dobio od lika koji radi na hs je da će, ko što sam već naveo, umjesto tvhema malo prije tekme pustiti signal tv1, a nakon tekme, ponovo puštaju tv hema.....
- Edin H.
#13 Re: tv1
A kako onda da gledam tv hema za vrijeme trajanja utakmicenorth wrote:Ništa od toga, oni samo navečer puštaju snimku, ne ide prenos uživo koliko ja znam........erx wrote:Vidjoh veceras da tvbehar preuzima signal tv1, pa mozda i utakmicu budu prenosili...
Informacija koju sam ja dobio od lika koji radi na hs je da će, ko što sam već naveo, umjesto tvhema malo prije tekme pustiti signal tv1, a nakon tekme, ponovo puštaju tv hema.....
-
north
#14 Re: tv1
Je l me zajebavaš???Edin H. wrote:A kako onda da gledam tv hema za vrijeme trajanja utakmicenorth wrote:Ništa od toga, oni samo navečer puštaju snimku, ne ide prenos uživo koliko ja znam........erx wrote:Vidjoh veceras da tvbehar preuzima signal tv1, pa mozda i utakmicu budu prenosili...
- Manijakus
#16 Re: tv1
Ovako je prije par godina Pink prenosio protiv Malte cini mi se i jos neke .. ja nsiam imo gdje gledat pa hodo po komsiluku ko komsinka Zahida i gledo utakmice

-
udrch
#17 Re: tv1
Ako zajebeš, pa budem morao trčati negdje gdje nema ove usrane HS kablovske bićeš BANOVANnorth wrote:Ništa od toga, oni samo navečer puštaju snimku, ne ide prenos uživo koliko ja znam........erx wrote:Vidjoh veceras da tvbehar preuzima signal tv1, pa mozda i utakmicu budu prenosili...
-
north
#18 Re: tv1
he,he, jbg sad, ništa u životu nije 100% sigurno, ali ako meni ne vjeruješ, nazovi HS - informacije i pitaj hoće li uključiti tv1 pred tekmu?udrch wrote:Ako zajebeš, pa budem morao trčati negdje gdje nema ove usrane HS kablovske bićeš BANOVANnorth wrote:Ništa od toga, oni samo navečer puštaju snimku, ne ide prenos uživo koliko ja znam........erx wrote:Vidjoh veceras da tvbehar preuzima signal tv1, pa mozda i utakmicu budu prenosili...
-
SundanceKid
#19 Re: tv1
Ima li danas iko pouzdanih informacija??
-
riko-ga
#20 Re: tv1
SundanceKid wrote:Ima li danas iko pouzdanih informacija??
Upravo stigao iz HS-a.100% ce utakmica biti na Hema Tv.Onog momka sam pet puta pitao jeli to sigurno i pet puta kaze JESTE 100% ce biti na TV Hema "gazda je potvrdio".Eto HS-ovci sad ste mirni.
-
north
#21 Re: tv1
A meni niko ne vjeruje, sram da vas bude.....riko-ga wrote:SundanceKid wrote:Ima li danas iko pouzdanih informacija??
Upravo stigao iz HS-a.100% ce utakmica biti na Hema Tv.Onog momka sam pet puta pitao jeli to sigurno i pet puta kaze JESTE 100% ce biti na TV Hema "gazda je potvrdio".Eto HS-ovci sad ste mirni.
-
Stari kenjac
#22 Re: tv1
sad sam i ja zvao. kazu pustice, na hema kanalu. al ne pitah u koliko???
- sinus
#23 Re: tv1
Ko ima Visočku kablovsku Vinet, može gledati utakmicu na TV1 jer je uvršten među ostale kanale.
- hordash
#24 Re: tv1
http://atdhe.net/adenis wrote:ako neko zna www gdje ce biti prenos sutra zamolio bih da postavi lnik ovdje.
- smoki_choko
#25 Re: tv1
adenis wrote:ako neko zna www gdje ce biti prenos sutra zamolio bih da postavi lnik ovdje.
evo ovdje, a ja preporucujem da se prijavite na kladionicu bet365. tamo uvijek najstabilnija i najbolja slika budesmoki_choko wrote: evo vidi ovdje, linkovi su nabaceni
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
ili se registrujte na ove dvije kladionice i tu trebao biti livestream utakmice iz luxemburga
http://www.bet365.com/home/default.asp?
http://www.bet-at-home.com/start.aspx
ili jos ima na kladionicama, al na ove dvije moras imat prometa. da si uplacivao pare i kladio se
Unibet
William Hill