Ljubav ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ReapingSouls
#1 Ljubav ili ne?
Pitanje za sve:
da li bi ikad bili više mjeseci u vezi sa osobom koja im se ne sviđa i da li bi mogli na vlastitu inicijativu upoznati roditelje te osobe?
da li bi ikad bili više mjeseci u vezi sa osobom koja im se ne sviđa i da li bi mogli na vlastitu inicijativu upoznati roditelje te osobe?
- SsTtEeLlAa
#2 Re: Ljubav ili ne?
ne
vozdra
vozdra
- ReapingSouls
#3 Re: Ljubav ili ne?
Slažem se s tobomSsTtEeLlAa wrote:ne
vozdra
ne bih ni ja
niti razumijem ljude koji mogu to da rade
- Mis mekinjas
#4 Re: Ljubav ili ne?
pa što pitaš, kad znaš odgovor...ReapingSouls wrote:Slažem se s tobomSsTtEeLlAa wrote:ne
vozdra
ne bih ni ja
niti razumijem ljude koji mogu to da rade
joj, ko sa ženama iziđe na kraj.... svaka mu čast, JOJ ŠTO VOLIM MUŠKARCEEEEEEEEEEEEEEE
- ReapingSouls
#5 Re: Ljubav ili ne?
pa nema svako isti odgovorMiš mekinjaš wrote:pa što pitaš, kad znaš odgovor...ReapingSouls wrote:Slažem se s tobomSsTtEeLlAa wrote:ne
vozdra
ne bih ni ja
niti razumijem ljude koji mogu to da rade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj, ko sa ženama iziđe na kraj.... svaka mu čast, JOJ ŠTO VOLIM MUŠKARCEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
sigurno postoje i oni kojima to ne bi bio problem
- cat lover
#6 Re: Ljubav ili ne?
ne kontam (više puta pročitao)ReapingSouls wrote:Pitanje za sve:
- Garden of illusion
#7 Re: Ljubav ili ne?
Meni je nakon trećeg čitanja palo na pamet da je djevojka izgleda imala momka par mjeseci, da je isti inzistirao da upozna njene roditelje, pa sad došlo do nekih komplikacija i ona se pita da li mu se ikada i sviđala. To je meni prošlo kroz glavu, ne znam , možda griješim.cat lover wrote:ne kontam (više puta pročitao)ReapingSouls wrote:Pitanje za sve:
- ReapingSouls
#8 Re: Ljubav ili ne?
Nije riječ o meni...ja sam u sretnoj veziGarden of illusion wrote:Meni je nakon trećeg čitanja palo na pamet da je djevojka izgleda imala momka par mjeseci, da je isti inzistirao da upozna njene roditelje, pa sad došlo do nekih komplikacija i ona se pita da li mu se ikada i sviđala. To je meni prošlo kroz glavu, ne znam , možda griješim.cat lover wrote:ne kontam (više puta pročitao)ReapingSouls wrote:Pitanje za sve:
- cat lover
#9 Re: Ljubav ili ne?
ne ide sad pogotovuNije riječ o meni...ja sam u sretnoj vezi
- Ductus Holedocus
#10 Re: Ljubav ili ne?
ja nisam vjerovala ni nakon 3+godine da me je volio.. 
- ReapingSouls
#11 Re: Ljubav ili ne?
i jesi ikad saznala je li te volioDuctus Holedocus wrote:ja nisam vjerovala ni nakon 3+godine da me je volio..
- fole13
#12 Re: Ljubav ili ne?
Odo spavati ovo sto sam dosad procitao u ovoj temi gore je od droge
- Vrteska
#13 Re: Ljubav ili ne?
A što bi bio s nekim ko ti se ne sviđa
Ne kontam temu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#14 Re: Ljubav ili ne?
ja ne kontam sta se pita ovdje
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#15 Re: Ljubav ili ne?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16 Re: Ljubav ili ne?
evo sad sam razmišljao
problem je što brka jedninu i množinu
dakle pita nas
da li bi ikad bio u vezi s osobom koju ne voliš i da li bi mogli upoznati njene roditelje a to sam zahtijevati
problem je što brka jedninu i množinu
dakle pita nas
da li bi ikad bio u vezi s osobom koju ne voliš i da li bi mogli upoznati njene roditelje a to sam zahtijevati
- Ductus Holedocus
#17 Re: Ljubav ili ne?
jok,jer vise nejma nas..ReapingSouls wrote:i jesi ikad saznala je li te volioDuctus Holedocus wrote:ja nisam vjerovala ni nakon 3+godine da me je volio..
a i dalje msilim da nije nikad...Nek nije,bolje mu je
-
MajcinaDusica
#18 Re: Ljubav ili ne?
Ja mislim da ja kontam. Ima više mogućih scenarija:komi wrote:ja ne kontam sta se pita ovdje
1. U nekoj vezici (od postavljačice ove teme ili njene prijateljice) je došlo do nekih komplikacija i sad njih dvije dumaju ko je kriv i ko je šta pogriješio, sviđa li se ona njemu ikako i je li mu se ikad i sviđala.
Ona: "Ja mislim da se ja njemu nikad nisam ni sviđala."
Prijateljica: "Ako mu se nikad nisi ni sviđala, što je onda bio s tobom više mjeseci i tražio da upozna tvoje roditelje? To niko normalan ne radi."
I onda su postavile pitanje da vide bi li iko normalan bio u vezi s nekim ko mu se ne sviđa više mjeseci i tražio da upozna njegove roditelje.
2. Veza je raskinuta i došlo je do teških riječi.
On: "Nikad mi se nisi ni sviđala!"
Ona: "Ako ti se nikad nisam ni sviđala, što si onda bio samnom više mjeseci i tražio da upoznaš moje roditelje?"
On: "To svi rade kad im se neko ne sviđa!"
I sad se one preispituju ko je ovdje lud, odnosno bi li iko normalan bio s nekim ko mu se ne sviđa više mjeseci i tražio bla bla bla
3. Postavljačica ove teme, ili njena prijateljica, se nekako inercijom, linijom manjeg otpora, našla u vezi s nekim ko joj se previše i ne sviđa. Kako nije ništa ružno uradio da bi raskinula, a nije joj se niko drugi svidio, ostala je s njim u vezi više mjeseci, a onda je u trenutku slabosti (alkohol, romantika, ili nešto tako) tražila da upozna njegove roditelje.
Prijateljica: "Jesi li ti normalna? S njim si u vezi mjesecima, tražila si da upoznaš njegove roditelje, a ni ne sviđa ti se! Bolji ti je moj rođak/komšija/kolega."
Ona: "Pa šta to svi rade."
I sad se one preispituju...
I da odgovorim na postavljeno pitanje:
Mislim da niko normalan ne bi s nekim ko mu se ne sviđa bio u vezi nekoliko mjeseci i tražio da upozna roditelje, ali dešava se. Dešava se i da zaljubljenost prestane, pa ti se učini da ti se nikad nije ni sviđao.
- Pikaboo
#19 Re: Ljubav ili ne?
Kakve veze naslov i pitanje imaju jedno s drugim? Ovu temu treba izbrisati,ne zakljucati.
- adda_sa
#20 Re: Ljubav ili ne?
ni jacat lover wrote:ne kontam (više puta pročitao)ReapingSouls wrote:Pitanje za sve:
- Cyber-harambashica
#21 Re: Ljubav ili ne?
ne bih mogla biti u vezi s nekim koji mi se ne svidja..ja na VLASTITU INICIJATIVU mogu bre SVEReapingSouls wrote:Pitanje za sve:
- krompir i riza
#22 Re: Ljubav ili ne?
cc.. glava me zaboli matere mi 
- EdoFmjam
#23 Re: Ljubav ili ne?
pa ti budi zdrav 
- cat lover
#24 Re: Ljubav ili ne?
dokle je vlastita inicijativa
hoćel biti kakvih pojašnjenja još
hoćel biti kakvih pojašnjenja još
- lejlamo
#25 Re: Ljubav ili ne?
njih vise je bilo u vezi sa osobom koja im se nije svidjala i razmisljali su da li da upoznaju njezine roditelje na vlastitu inicijativu, shvatili su da je cijela ta situacija cista glupost i odustali su...vise nece nista napisati na tu temu