Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

-Romeo-

#1 Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by -Romeo- »

Ovo je fakat..............................hoće li iko ikada u ovoj šprdnji od države odgovarati za ovakve nebuloze.

http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/100819079
amir79

#2 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by amir79 »

tako treba. zenama nije svuda mjesto!!
Cyber-harambashica

#3 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by Cyber-harambashica »

Pa da, nesrecna odluka, ali ima valjda gorih problema o kojima treba da se pobrine,,,,
Savjetnik Premijera

#4 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by Savjetnik Premijera »

Kako mu izgleda ta odluka, na sta se poziva
holowey

#5 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by holowey »

kako je naglasak pogresno stavljen... nije zenama zabranjen ulaz nego djeci... sta djeca inace traze na sudu?
Cyber-harambashica

#6 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Pa izuzetno glupo pitanje, izvini.
Procitaj clanak. Ako nemas kome da ga ostavis, mora sa tobom...
-Romeo-

#7 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by -Romeo- »

holowey wrote:kako je naglasak pogresno stavljen... nije zenama zabranjen ulaz nego djeci... sta djeca inace traze na sudu?
no coment
high_volume

#8 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by high_volume »

-Romeo- wrote:Ovo je fakat..............................hoće li iko ikada u ovoj šprdnji od države odgovarati za ovakve nebuloze. http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/100819079
Ovo su komentari ispod tog teksta koje su pisali anonimusi, anonimniji nego ovdje:

ja - 19.08.2010. u 15:35 - welcome to sarajevo

podrzavam - 19.08.2010. u 15:36 - podrzavam odluku suda...

mosko - 19.08.2010. u 15:36 - MAJKO MOJA MILA!!!!!
Nedo BOG da se desi slucaj da neko ukrade dijete tu ispred ili neshto slicno, ja ne znam, a vi.....

Nusret - 19.08.2010. u 15:37 - Zene treba kamenovati cim izadju na ulicu. Nismo mi kjafiri da nam se zene setaju gologuze. Taliban4Ever

ludvigVan - 19.08.2010. u 15:41 - jbte drzave i qurtza... i kaze sto se Srbi bune, pa treba ih pustiti, jos im pomoci da se ocijepe

Sudija - 19.08.2010. u 15:42 - ne treba im dati da ulaze ni sa ni bez djece, sta ce zene po sudu?

Idiotluk - 19.08.2010. u 15:42 - OOOOOOOOJ BOG VAS boJe gluPe I ZAKON I SVE CUJ NE MOZES SA DJETETOM UCI PA BOZE bemJe TE

bella - 19.08.2010. u 15:43 - Sve je ovo otišlo pod put. Baš mi nije jasno zašto je ova zabrana donesena, ako ima neko od ovih pametnjakovića koji imaju odgovor na sve, neka ostave komentar. Ja mislim da to nema nigdje na svijetu. Sud je valjda javna institucija, ustanova.....

Bosanac van ... - 19.08.2010. u 15:45 - Pa majku vam j.....pa dokle vise.Jao drzave i govana.Zgadice te me sve dole.Ustaj TITOOOOOOOOOOOOO

jah - 19.08.2010. u 15:45 - tako i treba.vucaraju jadnu djecu sa sobom ne bili imali laksi prolaz.

Bosnjo - 19.08.2010. u 15:45 - Zena treba hizmeta da cini muskarcu, da u kuci sjedi i da radja djecu ... da se poda kad muz zaisce i kad mu se prohtije. Sta imaju zene hodat i mjesat se medju muskinje, cuj u sud uhhhhhhh vela havle jes se narod izopacio.

nidje-veze - 19.08.2010. u 15:45 - od onakvog predsjednia suda nista me vise ne cudi...on je od svoje paranoje potpuno oslijepio...kadar mu se osipa skroz....pravi svoj mali tuzlanski svijet tamo i zeli da uvodi nova pravila ponasanja...koji nemaju veze sa pravom i pravosudjem....jer jednostavno nije mnogo strucan...on je sve, i gradjevinar, i menadzer i animator i arhitekta, samo nije ono za sto i prima masnu platu... bio tamo, radio i hvala bogu otisao...ne ponovilo se....eto mu njegov tuzlanski kadar...pihhhhh

a - 19.08.2010. u 15:46 - stvrano nevjerovatno .... sad dati ovo na sud za ljudska prava
odluka predsjendika opcinskog suda, zamisli ....

Salko - 19.08.2010. u 15:47 - kratko jasno...
zeni je mjesto uz sporet i u krevetu, kaki sud kaki bakaraci

h2 - 19.08.2010. u 15:47 - a sta je sa oceivama i djecom??

papkomrzac - 19.08.2010. u 15:47 - A muskarcima sa djecom?

re - 19.08.2010. u 15:49 - kreteni

ludvigVan@ - 19.08.2010. u 15:50 - "i kaze sto se Srbi bune, pa treba ih pustiti, jos im pomoci da se ocijepe"
cijepivo njima ne pomaze...nije to bolest...to je stanje..urodjeno:):):)

... - 19.08.2010. u 15:50 - sto se zalite? to vam je po vjeri.

terry - 19.08.2010. u 15:51 - Garant Goran nemože imati djecu pa isfrustriran time....

Sylar - 19.08.2010. u 15:55 - NAPRIJED VLADA! NAPRIJED PRAVOSUĐE! KOGA BRIGA ZA NAROD!
NAPRIJED VLADA! NAPRIJED PRAVOSUĐE! KOGA BRIGA ZA NAROD! NAPRIJED VLADA! NAPRIJED PRAVOSUĐE! KOGA BRIGA ZA NAROD! NAPRIJED PRAVOSUĐE! KOGA BRIGA ZA NAROD! NAPRIJED PRAVOSUĐE! KOGA BRIGA ZA NAROD!

clansman - 19.08.2010. u 15:57 - Ovo je po serijatkom pravu,samo sto dole u saudiji ne pada snijeg pa mozes djete ostaviti pred sudom

miki - 19.08.2010. u 15:59 - Ova pravila sto su uveli da djeca ne smiju, da zene i djevojke ne mogu u majici na bretele uci u sud, ne moze se u papucama uci u sud, mora se mobitel ostaviti u pretincima itd...
Ponasanje pojedinih sudskih policajaca je sramotno.
Gorane, sram te bilo...zaposli jos kojeg Tuzlaka. Ovu svoju politiku provodi pred sudovima u Tuzli,a ne ovdje.
SRAMI SE

TAS - 19.08.2010. u 16:01 - Ma isto je tako i u zgradi Energoinvesta.
Djeca ne smiju. Šorc ne smiješ obući i ući. Žene u suknjama do koljena.
Sandale. Hrana itd
Sve vam je to lagani uvod u sranje...

vrtic - 19.08.2010. u 16:02 - vrtic u sudu, u auli suda je rjesenje"

radnik - 19.08.2010. u 16:04 - Sudom svaki dan defiluju najveci kriminalci nase lijepe drzavice, koji predstavljaju realnu opasnost i za nas radnike i za djecicu koju redovno vidjam da sjede po hodnicima, da ne pricamo o dojavama bombe i sli. Ja sam se odavno pitala zasto djeci dozvoljavaju da ulaze u sud.
I evo, prijatno se iznenadih ovom promisljenom odlukom. I jos jedna stvar, cuj naslova nedaju zenama sa djecom u sud. A kao sa ocem mogu uci, ili je otac nebitan, ipak oni ne cuvaju djecu.

MokeQc - 19.08.2010. u 16:05 - E sad treba jedno 100 majki i oceva da dodje sa djecom i stane u red pred salter pa nek se usudi da ih istjera ! Samo tako moze budalama iz guzice u glavu....

AkSa - 19.08.2010. u 16:06 - Svaka čast na odluci i zabrani. Mnoge majke koriste djecu kao sredstvo za neke pogodnosti naroćito kod čekanja redova kod ljekara, u općinama,u socijalnom na ovjeri knjižica u tramvajima itd...
Neki dan (mlađa)žena sa dvoje djece u tramvaju zauzela tri mjesta dok odmah iznad njih stoji čovjek osamdesetak godina starosti. Tek kada su putnici intervenisali uzela je jedno dijete u krilo.

ssaasa - 19.08.2010. u 16:08 - a jeli dozvoljeno ocevima sa djecom da udju

SaX - 19.08.2010. u 16:09 - naravno da nismo nazvali sud i predsjednika općinskog suda gorana salihovića, da nam daju izjavu jer bi onda to i bila neka informacijia a i ličilo bi na novinarstvo.
mi radimo samo po principu rekla-kazala, a vaše nije da čitate šta piše, nego da odma počnete da sijete mržnje, uvrede, klevete, netoleranciju, nepoštivanje, glupost, nepismenost, nacizam,

@TAS - 19.08.2010. u 16:11 - Pa nije disko klub ili djećiji vrtić a ni modna pista.Šta će djeca u Energoinvestu???

haha - 19.08.2010. u 16:12 - ŠERIETSKI ZAKONI U ISLAMSKO TERORISTIČKIH 24% BIVŠE BiH. TAKO I TREBA, MOŽDA JE NEKA BULA STRPALA 5 KILOGRAMA DINAMITA U NEVINU U MINĐU S NAMJEROM DA NAS RAZNESU.

joe - 19.08.2010. u 16:17 - Evo nek ostane napisano, da ne bude ovo-ono...
Sve sam prijavio PRIJATELJU u nadležnoj instituciji.
Sve komentare koje podstiču mržnju i nacionalizam.
Eto nek smo živi i zdravi pa da vidimo šta će da bude.
Pozdrav svim normalnim ljudima u BiH

crw - 19.08.2010. u 16:17 - koji ste vi kreteni odma pokrecete pricu o diskriminaciji/serijatu i cemu sve ne. jeste se mozda sjetili da pitate zasto je donesena odluka, i ko to sve ide na sud? i cuj ovo djeca opasnost po pravosudni sistem, stvarno ste maloumni. niste mozda pomislili da postoji neka opasnost po tu djecu?

svasta :S - 19.08.2010. u 16:19 - a muskarci s djecom mogu uci jel'?

lol - 19.08.2010. u 16:25 - a tek da vidite lotos

adnan - 19.08.2010. u 16:28 - tonemo sve nize i nize. sad tek pocinjem shvatati srbe.

cirkus - 19.08.2010. u 16:28 - ma sud je inače cirkus sa onim zabranama unošenja telefona, red ispred grunta je ogroman, u samom sudu u holu nema onih klupa koje su prije bile pa onako zjapi prazno, nema se gdje sjesti i odmoriti, nema se gdje kako treba ispuniti zahtjev itd. itd..... predsjednik je loš.

Just2Cool - 19.08.2010. u 16:28 - @Nusret @Salko @Bosnjo
Vas cetvoricu sram i stid bilo za komentare.Jel vasim kcerkama samo mjesto u krevetu , vjerovatno su sad s nekim bas tamo i rade sta mu se prohtije.I kamenovat sve zene ( i vase majke i kcerke?).Mars u srednji vijek.
Zakon o nemogucnosti ulaska u prostorije suda se primjenjuje u 70% drzava u svijetu i to zbog sigurnosti djece.Neznalice , zivite u neznanju.Svak ce naci nekoga da mu djete pricuva 5 minuta nije to problem.

ahhhh - 19.08.2010. u 16:29 - ahhh zakona boze sacuvaj,a moze li uciteljica uci sa ekskurzijom,pa da djeca vide kako izgleda sud,bilo bi dobro da pokupite djece sa seoskih i gradskih skola pa sa ispred suda demonstracije prave to je diskriminacija djeteta kao clana drustva,i familije.Znaci od malih nogu to djetye saznaje da u tom drustvu nema svoja prava kao djetePA DOBRO VI TO NJIH IZTRENIRATE VEC OD MALIH NOGU DA NEMAJU NIKAKVA PRAVA U TOJ ZEMLJI,MA JA BIH ODMAH CIM SE RODIM ZATRAZIO AZIL U BUGATSKOJ,JER I TAMO JE PUNO BOLJE ZA ZIVITI,ZAR NE.

neko - 19.08.2010. u 16:30 - Neki dan odoh da podignem to uvjerenje usrano koje košta 15,5 KM, samo da napiše jednu rečenicu iz službene evidencije, na stepeništu ispred suda plače klinac oko 4-5 godina. Šta je sine pitam "ne daju mi ove čike da uđem sa mamom unutra...". Vidim oni zalizani se nakostriješili na dijete, izigravaju strogoću. A jedna žena im sa strane svašta izgovori. Nisam znao o čemu se radi, evo sada znam, gulamferi, umjesto da ubrzaju sudske procese koje vode po desetak godina oni treniraju strogoću na djeci. Ništa iznenađujuće od ove vlasti, Smrt birokratiji i fašizmu, sloboda narodu!

Just2Cool - 19.08.2010. u 16:30 - trojicu *

senad - 19.08.2010. u 16:32 - sreca pa zivim svedskoj.

@Just2Cool - 19.08.2010. u 16:34 - Ma zna djecak znanje. Halo naucnik, naucili se sta?

MB - 19.08.2010. u 16:34 - Normalno, i tako je dovoljno guzve po hodnicima, jedino im zamjeram sto na ovjeri prevoda dokumenata nema pisane informacije na samom salteru o iznosu taksi, nego su je okacili na vrata sluzbenog ulaza. Taman dodjes do shaltera, a onda trci do trafike da kupis taksu i izgubio si red.

muhamed - 19.08.2010. u 16:38 - bravo moji poslanici. zenu treba bicevati do smrti, a djetetu ruku odcjeci. poslije je kasno.

SRECA - 19.08.2010. u 16:42 - SRECA I JA SAM U DIJASPORI,ALI MI ZAO TE DJECE I MAJKI,A STA SE DESAVA SA MUSKARCEM KOJI IMA DJETE SA SOBOM,MORAJU DONJETI ZAKON DA SE OCEVI ODMAH NA ULICI KOJA PRVA NALETI OZENI PONOVO II PRICUVA MU TO DJETE,PA NEMA DJABE NI U STARE BABE,NI STARE BABE NISU CUVALE DJECU DJABE,A NE NEKO SA ULICE DA CUVA DJECU KAD SUD IMA ZABRANU ULASKA ZA DJECU.ZALOSNO,ZALOSNO

Bosnjo - 19.08.2010. u 16:46 - @Just2Cool
Kralju idi nauci sta je sarkazam, negacija, satira pa nas onda kritikuj he he he he he he he he he he

bih - 19.08.2010. u 16:50 - i ovo je bosna i hercegovina

enesa - 19.08.2010. u 16:50 - hvala ti boze sto mi je covjek stranac i sto zivim vani.

............... - 19.08.2010. u 16:51 - hahahahah ovo samo u nas ima

bravo - 19.08.2010. u 16:53 - sje8ali smo i islamabad.

majka - 19.08.2010. u 16:56 - svim bosnjakinjama zelim sto sretniji odlazak iz BiH i trazenje bracnog partera bilo koje druge vjere osim muslimanske.

joe - 19.08.2010. u 16:56 - "odlukom predsjednika Općinskog suda Gorana Salihovića."
JEST OVAJ GORAN SALIHOVIĆ GLUP ČOVJEK !!!!!!!! MAMU MU JA U STAU
GARANT JE NA ŠTELU DOBIO POSAO
BEMU DRŽAVU KORUMPIRANU VIŠE...

edina - 19.08.2010. u 16:58 - fuj.

TO BAS - 19.08.2010. u 17:00 - TO JE BAS PROBLEM TEK KAD DODJES NA ONU SUBU U SUDU KOJA SRECA KONTAS,A ONDA TI ONI KAZU EH JARANE NE KUPUJU SE OVDJE,TJ.MI NE PRODAJEMO TAKSENE MARKICE,A PA NISMO MI OVDJE ZATO ZAPOSLENI,MI SMO TU DA TRENIRAMO NAROD SAMO.PA HAJDE TI SAD NAMA MALO PROSETAJ I KUPI TAMO NEGDJE TAKSU,I ONDA TAMO NEGDJE CEKAS NA RED,PA KAD KUPIS OVAMO DODJES A RED DO IZLAZA NA ULICI,EH ONDA SI IMAO-LA SRECI JER TAD MOZES DJETE VIDJETI I PRECUVATI SVOJE DJETE KOJE SI OSTAVIO NA ULICI,I TEK ONDA ODAHNES DOBRO JE NIJE MI GA AUTO UDARILO HVALA BOGU.

njako - 19.08.2010. u 17:12 - svi ovi sto govore da je ovo opravdana zabrana: dabogda vam goran salihovic u kuci uredovo! kako mi nemamo svijesti o svojim pravima! kako su odvojili grunt, neka odvoje i ovo gdje se izdaju sve ostale potvrde koje raji cesto trebaju, i onda da se djeca ne moraju susretati s kriminalcima. najlakse je djecu diskriminisati od malih nogu i navikavati ih da budu diskriminisani! fuj!

@joe - 19.08.2010. u 17:16 - E sad si stvarno nayebao. Samo da te obavjestim da te mi spijuni pratimo vec neko vrijeme. Jos si nekoliko puta govorio protiv drzave.
Imamo tvoju ip adresu. Pojesce te mrak. Stvarno si pretjerao.

KGB/CIA/BIA/SIPA/SIGURNOST - 19.08.2010. u 17:33 - AKO VEC NEMA SIGURNOSTI ZA DJECU U TOM SUDU,PA ZASTO ONDA PLACAJU ZASTITARE I POLICIJU U TOM SUDU,A I SVE STO IMAS PROLAZI NA KONTROLU PREKO TRAKE,ZASTO LJUDE PLACAJU AKO NE GARTANTUJU SIGUR´NOST I BEZBJEDNOST U SUDU.KOJU FUNKCIJU IMAJU TI LJUDI NA TIM RADNIM MJESTIMA GORANE MOZES LI ODGOVORITI,ILI SU ONI TU DA SAMO KAD VAMA ZATREBA SIGURNOST DJELUJU,A NAROD AKO IMA PROBLEMA TO JE OK.

zeroni - 19.08.2010. u 17:58 - Ja države, ovo nema nigdje. Izvite, ovo ima samo kod nas.

@ SIGURNOST - 19.08.2010. u 18:25 - Baš su oni ljudi na vratima jako ljubazni. Ja sam neki dan krenuo sa svojim ljubimcem (mali doberman od 90kg) u sud. I tamam kad htjedoh ući jedan od one dvojice kulturno me zamoli da mi pričuva cuku dok ja ne obavim ono zbog čega sam došao. Ja sam sve obavio za jedan sat a kada sam izašao zatekao sam samo dobermana,dva para cipela i malu ceduljicu na ogrlici ,, Na doručku smo''

neka! - 19.08.2010. u 18:28 - e neka su im zabranili... *ebena derista samo vriste i smetaju... a trudnice...aaaaaaaaaaaaaaaaa
a... k'o da su meni trudne, kako su samo drske, fuuuj

pravda - 19.08.2010. u 18:29 - UZASSS!!! Gdje ova zemlja ide????
I jos kad procitam ove glupe I primitivne komentare pojedinaca koji pricaju o tome da je to stvar vjere I da zena kuci treba provoditi.svoje vrijeme..uzassssss..fuj..gad

ite mi se svi! - NISTA - 19.08.2010. u 18:37 - Sada kada dodjes pred sud dijete zavezes ko cuku mozes i zederom da ga ko neukrade fuj drzava

Tito - 19.08.2010. u 19:06 - drugovi pa sta ce djeca po sudovima?
pa prave bolnicu od suda,placu ,vriste itd...
za to treba unaprijed ostaviti djete na sigurnom na pricuv,nemojte samo reci da se nema kome djete ostaviti!
podrzavam odluku suda!!!!!!

cheto - 19.08.2010. u 19:22 - sa baliyama uvjek neki cirkus
kuga ih pobila, ko ih na svijet donese

OBS - 19.08.2010. u 19:45 - OBS! NOVI ZAKON,TJ NOVA SUDSKA ODLUKA PA RAZMISLITE, RAZMISLITE HOCETE LI RADJATI DJECU JER JE ZABRANJENO ULAZITI U SUD SA DJECOM,A MOZDA I KAZNJIVO.

ela - 19.08.2010. u 20:48 - O.K. komentari, ma nema, na mjestu su. Ja sam samohrana majka koja nema bas nikoga da mu ostavi djete, mati mi je bolesna, lezi i sta treba jos i djete da mi cuva. Sta kod brakorazvodnih parnica na kojima trebaju djeca prisustvovati. A sto se tice onog komentara da majka sa 2 djece sjedi u gradskom prevozu a covjek od 80 stoji, pa nek stoji, gdje se nadignu u 12 po najvecem zvizdanu vijati i onda hajde djete ustani. Ja svojima ne dam da ustanu jer ni njima niko nije ustajao kad su bili mali a morali su ici trolom ili tramvajem, jer nemam tu srecu da mi je babo ostavio ili ti kupio auto. Pojedini bi trebali malo razmisliti prije nego nestop napisu. Dosta diskriminacije i ponizavanja nad zenama i djecom u Bosni

ivo andric - 19.08.2010. u 21:22 - kandaharski zakoni, sta se cudite

fkt - 19.08.2010. u 21:26 - @just2cool i slicnima
Kako ne vidite da ovaj Bosnjo nema ni B! Srbin (najverov.) ili Hrvat koji se lazno predstavlja! Aman, Bosnjo moj dragi, pise se BOSNJAK.
Peace!

BELLIS - 19.08.2010. u 22:57 - joj al i ona s.ere ako su joj nema ko cuvat djecu kako onda misli radit

propas - 19.08.2010. u 23:15 - ta zemlja je propast za zene i djecu....

@ ela - 19.08.2010. u 23:41 - Lijepo vaspitavaš djecu kao što su i tebe tvoji roditelji.Iz komentara je sve vidljivo.

aass - 20.08.2010. u 01:55 - Zabranjeno ući 'nepropisno' odjeven, a u sudu rade kurava do kurave sa dekolteima, bretelama i šortsevima.....

rofl - 20.08.2010. u 02:27 - pa je li to diskriminacija: "zenama s djecom" je zabranjeno,a "muskarcima sa djecom" nije zabranjeno? :))))
holowey

#9 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by holowey »

Cyber-harambashica wrote:Pa izuzetno glupo pitanje, izvini.
radis u rudniku, nemas kome da ga ostavis i povedes ga sa sobom? deminer si? bibliotekar?

znam, nisu sva djeca ista, ali kako prepoznati razmazeno deriste koje ce u sred frke poceti da vristi na sudu? smatram da djeci nije mjesto u takvoj instituciji...
-Romeo-

#10 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by -Romeo- »

holowey wrote:
radis u rudniku, nemas kome da ga ostavis i povedes ga sa sobom? deminer si? bibliotekar?

znam, nisu sva djeca ista, ali kako prepoznati razmazeno deriste koje ce u sred frke poceti da vristi na sudu? smatram da djeci nije mjesto u takvoj instituciji...
očigledno je da ti nemaš djece.
Cyber-harambashica

#11 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

holowey wrote:

kako pogoti jbt, da , deminer sam....
Mislim da bi najbolje bilo da zaposle psihologa, nek fino covek sedne na ulazu i napravi kratki profil deteta. I na kraju 10 mg Bensedina.

Inace, dala sam SI truda da procitam komentare, sto inace ne radim jer je uvek isto sranje, sa svih strana. Ali vaj mi se dopao:

MokeQc - 19.08.2010. u 16:05 - E sad treba jedno 100 majki i oceva da dodje sa djecom i stane u red pred salter pa nek se usudi da ih istjera ! Samo tako moze budalama iz guzice u glavu....

Evo, da sam u sarajevu ja bih pokupila moje 3 pa da vidimo. Kako mrzim nepravdu, strasno....
holowey

#12 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by holowey »

najbolje je da nema nikakvih ogranicenja, pa ako treba neka sud lici na pijacu, neka se cuje drke i vriska, ko *ebe norme ponasanja, haj'mo u kupacem, povedimo i zucu da nam pravi drustvo...
-Romeo-

#13 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by -Romeo- »

holowey wrote:najbolje je da nema nikakvih ogranicenja, pa ako treba neka sud lici na pijacu, neka se cuje drke i vriska, ko *ebe norme ponasanja, haj'mo u kupacem, povedimo i zucu da nam pravi drustvo...
izvini drug ali ti nemaš pojma o čemu pričaš.
Savjetnik Premijera

#14 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by Savjetnik Premijera »

holowey wrote:

A kakve frke? Pa niko ne dovodi djecu u sudnicu.
Stvarno kako izgleda ta odluka, na sta se poziva
holowey

#15 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by holowey »

-Romeo- wrote:
holowey wrote:najbolje je da nema nikakvih ogranicenja, pa ako treba neka sud lici na pijacu, neka se cuje drke i vriska, ko *ebe norme ponasanja, haj'mo u kupacem, povedimo i zucu da nam pravi drustvo...
neka ti imas... bas si cool... mogu li ti biti drug? :lol:
-Romeo-

#16 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by -Romeo- »

holowey wrote:
-Romeo- wrote:
trpaš u isti koš djecu i pse........... :-)
Cyber-harambashica

#17 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

bravo Romeo
Holo-ovo-ono treba da poraste jos veeeejiki
holowey

#18 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by holowey »

-Romeo- wrote:
holowey wrote:
-Romeo- wrote:
trpaš u isti koš djecu i pse........... :-)
sarkazam ne poznajes?

sa druge strane, kucnog ljubimca volis kao clana porodice ili ga nemas uopste, oko njega se brines kao oko djeteta, sekiras se kad nesto nije ok, radujes se kad je sve ok, tako da sto se toga tice, da trpam ih u isti kos
holowey

#19 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by holowey »

Cyber-harambashica wrote:bravo Romeo
:lol: kako dubokouman komentar....iz malog mozga... :lol:
Cyber-harambashica

#20 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Sad odjednom je sarkazam...
dobro, evo ja sam oplakala gljivicno oboljenje mog kucnog ljubimca, dala malo bogatstvo za lek, ali ne moze da se poredi sa mojim klincima.
Cyber-harambashica

#21 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

holowey wrote:
Bice ti jednom zao za ovaj komentar :-D
-Romeo-

#22 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by -Romeo- »

holowey wrote:[q
sa druge strane, kucnog ljubimca volis kao clana porodice ili ga nemas uopste, oko njega se brines kao oko djeteta, sekiras se kad nesto nije ok, radujes se kad je sve ok, tako da sto se toga tice, da trpam ih u isti kos
udri se hrkljuš, i nebi bilo zgoreg da prošetaš sa ove teme.
holowey

#23 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by holowey »

-Romeo- wrote:
holowey wrote:[q
udri se hrkljuš, i nebi bilo zgoreg da prošetaš sa ove teme.
otjeraj me...sam ne idem...sta's sad? :D
holowey

#24 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by holowey »

Cyber-harambashica wrote:
holowey wrote:
Bice ti jednom zao za ovaj komentar :-D
a sto to? :)
Ma.Le.Na

#25 Re: Ženama s djecom zabranjen ulaz u Kantonalni i Općinski sud

Post by Ma.Le.Na »

ova odluka jeste nezgodna za nekoga ko nema kome ostaviti dijete na cuvanje
medjutim..realno...zar bas da nikoga nemate za ostaviti dijete na 2 sata?!
danasnja djeca odn. danasnji roditelji u velikom broju ne znaju pravila ponasanja ni na ulici a pogotovo u javnim ustanavama pa i sl. mjestima..na zalost moram reci da su djeca u velikom broju slucajeva uzasno neodgojena sto opet vodi da su roditelji bez odgoja pa ne znaju ni djecu poduciti pravilima ponasanja..
tako da me ova odluka ne cudi...ma vala me i ne zalosti..
kad postanemo civilizovano drustvo nece biti potrebe za ovakvim mjerama
a do tada...
Post Reply