Cekaju se izbori!
-
sammo
#1 Cekaju se izbori!
Puno toga bi se moglo....ali se cekaju izbori. Primjer: strana firma planira izgradnju objekta, ali sad ceka izbore, jer sad ne zna kome treba platiti...ko ce biti glavni u toj opcini. Taj glavni ce kasnije njima sredit sve potrebne dozvole i dokumente. Dio novca, koji ce dobiti ide u njegov dzep, manji dio za javni interes...i jos ce njegov rođo biti direktor tog objekta...stara praksa u BIH. Cekaju i drzavne institucije...do izbora je malo vremena...ne zna se ko leti, ko ostaje...sve stoji kao da je vrijeme stalo, jedino politicki kandidati pune medije...da su bar neki novi...a ovako...?!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Cekaju se izbori!
Nisu skori izbori opštinski što ne potire tvoje izjave da sve stoji, ustajalo, kao žabokrečina, ali ne bih o tome da diskutujem. Nisam kompetentan.sammo wrote:Puno toga bi se moglo....ali se cekaju izbori. Primjer: strana firma planira izgradnju objekta, ali sad ceka izbore, jer sad ne zna kome treba platiti...ko ce biti glavni u toj opcini. Taj glavni ce kasnije njima sredit sve potrebne dozvole i dokumente. Dio novca, koji ce dobiti ide u njegov dzep, manji dio za javni interes...i jos ce njegov rođo biti direktor tog objekta...stara praksa u BIH. Cekaju i drzavne institucije...do izbora je malo vremena...ne zna se ko leti, ko ostaje...sve stoji kao da je vrijeme stalo, jedino politicki kandidati pune medije...da su bar neki novi...a ovako...?!
- TaleBiH
#3 Re: Cekaju se izbori!
Ja znam koja oligarhija leti , a nije tesko procjeniti da dolaze PATRIOTE - socijaldemokrate, lijevog centra

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4 Re: Cekaju se izbori!
Teniseri??TaleBiH wrote:Ja znam koja oligarhija leti , a nije tesko procjeniti da dolaze PATRIOTE - socijaldemokrate, lijevog centra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()