x
- Sunrise00
#1 Re: ISTEK PASOSA
pa mozes u hrvatsku samo s licnom, valjda
- Sunrise00
#2 Re: ISTEK PASOSA
pa vratis se prije nego sto istekne 
-
NeshoSA
#3 Re: ISTEK PASOSA
Za ulazak u Hrvatsku, pasos treba da istice minimum 3 mjeseca od dana ulaska. U suprotnom velika je mogucnost da ce te vratiti sa granice (nekih 95%). Dakle, ganjaj novi pasos i nadaj se brzom izdavanju.
-
senco_panza
#4 Re: ISTEK PASOSA
Za ulazak u Hrvatsku potreban ti je pasos koji vazi najmanje jos 3 mjeseca, a tvoj vazi jos 10-ak dana!mirzahero wrote:hmm ne razumijem sad? istice 3 mjesec? sto bi me vratili s granice ako mi vazi do 24?NeshoSA wrote:Za ulazak u Hrvatsku, pasos treba da istice minimum 3 mjeseca od dana ulaska. U suprotnom velika je mogucnost da ce te vratiti sa granice (nekih 95%). Dakle, ganjaj novi pasos i nadaj se brzom izdavanju.
Mozes dobiti novi pasos za 48h, samo je cijena malo veca od normalne!!!
-
NeshoSA
#5 Re: ISTEK PASOSA
Nece te zadrzati u Hrvatskoj, nego ti nece dozvoliti ulaz, s tim sto postoji mogucnost da ti jos udare zabranu ulaska na 3 godine (bez obzira sto si maloljetnik - desavalo se i ranije), zbog pokusaja ulaska sa neodgovarajucim dokumentima...
Uostalom, tvoja koza je u pitanju, pa radi sta god zelis. Moj je savjet da se ne zajebavas sa granicarima, jer oni bas ne vole zajebanciju...
Sa srecom...
Uostalom, tvoja koza je u pitanju, pa radi sta god zelis. Moj je savjet da se ne zajebavas sa granicarima, jer oni bas ne vole zajebanciju...
Sa srecom...
- suncica24
#6 Re: ISTEK PASOSA
Dijete drago, ne da te nece zadrzati, nego te vrlo vjerovatno nece ni pustiti da udjesnek mi je dragi Bog na pomoci !!! valjda me nece zadrzat u Hrvatkoj xD
Sem ako bude guzvara na granici pa ne skontaju fol.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: ISTEK PASOSA
samo ne bodi zaštitare i sve će biti ok 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8 Re: ISTEK PASOSA
bezobrazan si mališa. otvoriš temu, moliš za savjet, a onda vrijeđaš ljude... neće moći. 
- metar_drva
#9 Re: ISTEK PASOSA
ma biće to ok, samo idi. ako te ne puste na granici, opali onom graničaru šamarčinu, reci da sam ti ja rek'o pa će te pustit, još će ti dat i koju kunu da imaš.mirzahero wrote:hahaha necu ne brinikomi wrote:samo ne bodi zaštitare i sve će biti oksamo da sve bude ok
- plemba
#10 Re: ISTEK PASOSA
meni nije jasno sto ti ne ides sa licnom preko grane il sam ja nesto propustio ovjde 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#11 Re: ISTEK PASOSA
jesiplemba wrote:meni nije jasno sto ti ne ides sa licnom preko grane il sam ja nesto propustio ovjde
- Adriatic
#12 Re: ISTEK PASOSA
Pa dobro, puno je stranica i nije mogao sve pročitati.Chmoljo wrote:jesiplemba wrote:meni nije jasno sto ti ne ides sa licnom preko grane il sam ja nesto propustio ovjdemaloljetan je.
- Optimist
#13 Re: ISTEK PASOSA
Meni je tako licna vazila jos nekih 15 dana a ja trebao u Zagreb. Na granici mi carinik napomenu kako mi licna istice, ja rekao da znam i da se vracam za 2 dana. Nisam imao nikakvih problema.
Mislim da ti je bitno da se vratis prije nego ti istekne. Predpostavljam da je to slicno kao i za vizu. Nece ti niko reci: viza ti vazi jos 5 dana, moras izaci iz EU. Ti se mozes vratiti zadnji dan vazenja pasosa.
Mislim da ti je bitno da se vratis prije nego ti istekne. Predpostavljam da je to slicno kao i za vizu. Nece ti niko reci: viza ti vazi jos 5 dana, moras izaci iz EU. Ti se mozes vratiti zadnji dan vazenja pasosa.