Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

klixober

#1 Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by klixober »

Svake godine,dan nakon komemoracije,desi se da se skupe cetnici u Srebrenici,u cetnickim uniformama,sa zastavama,plase ono malo naroda sto je prezivilo genocid i vratilo se u Srebrenicu.
Da li ce i ove godine biti isto? Sta se moze uraditi da se to sprijeci? Na MUP RS se ocigledno ne moze osloniti,obzirom da oni to svake godine iznova dozvoljavaju.
bosanski

#2 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by bosanski »

Ma klovnovi najobičniji. Da su oni iole opasni i da imaju muda postrojili bi se u Prištini. Al tamo bi u najmanju ruku popili degenek samo takav. Lako se postrojavat u Srebrenici i plašit udovice. Ljudsko dno...
shibonja

#3 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by shibonja »

Poslat ove vehabije sto se kur ce po carsiji nek se izmedju se obracunaju :D
limeni

#4 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by limeni »

pozivam sipu da uhapsi ove majmune fasisticke..ako mogu uhvatiti vehabije, mogu i ove..
sekiracija

#5 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by sekiracija »

limeni wrote:pozivam sipu da uhapsi ove majmune fasisticke..ako mogu uhvatiti vehabije, mogu i ove..
SIPA ,zipa ba :lol:
Suti i trpi

#6 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by Suti i trpi »

Sve ce se to desavat dok ne dodju NORMALNE politicke snage koje ce drakonski sankcionisat raspirivanje nacionalne i vjerske mrznje :!:
Logovan

#7 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by Logovan »

nek dodju u SA malo dizat tri prsta uz cetnice povike, ni "srpskom sarajevu" ne smiju prnut, picke ba, ignore samo
palermo

#8 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by palermo »

zlo87 wrote:nek dodju u SA malo dizat tri prsta uz cetnice povike, ni "srpskom sarajevu" ne smiju prnut, picke ba, ignore samo
A zašto onda ne bi ignorirao i u sarajevu? Mislim ako ignoriraš u Srebrenici, zašto bi drugačije trebalo biti u Sarajevu.
Ignoriraš i tu, nek dižu tri prsta i viču Ovo je Srbija
kamen spoticanja

#9 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by kamen spoticanja »

na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
GAU 8

#10 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by GAU 8 »

kamen spoticanja wrote:na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
Od srca se nadam da je to istina, ali isto i da ne bude provokacija.
Dovoljno je da se pojave pored ovih fasista i daju do znanja da ih se ne boje.
To su ionako obicne kukavice.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#11 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by Pera Trta »

kamen spoticanja wrote:na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
Jašta će!
high_volume

#12 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by high_volume »

Kako kaže narodna poslovica..."Što je babi milo, to joj se i snilo" :D

Što ti ne odeš i ne ostaneš tamo, što zagovaraš i nagovaraš druge :(
Normalan.ba

#13 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by Normalan.ba »

high_volume wrote:

ma lakše je nekako iza tastature :D
kamen spoticanja

#14 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

high_volume wrote:

koja bolest :roll: dakle ovom logikom cetnik u srebrenici je ok pojava a sve ostalo je "sto je babi milo..."
i kakve ja veze imam s nagovaranjem icega...site pomenute grupe je dostupan...citajte...
ja placam porez ovoj drzavi i ocekujem da policija uradi posao za koji je placena...a u srebrenicu idem da proucim fatifu i svojoj djeci obnovim znanje o vrlo bliskoj proslosti...
nego mi se cini da nemate nista protiv postrojavanja "junaka" 12.tog...dapace uzivate :roll:
koja bolest
kamen spoticanja

#15 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

GAU 8 wrote:
Od srca se nadam da je to istina, ali isto i da ne bude provokacija.
Dovoljno je da se pojave pored ovih fasista i daju do znanja da ih se ne boje.
To su ionako obicne kukavice.
ma u sustini ti se poseru na glavu tadicu i njegovim nastojanjima da nas uvjere da je na ovim prostorima sve ok...a onda se postroji saka pijanog jada i uzvikuje ovo je srbija :-) a onda se vrate preko granice jedine nam domovine i obavezno pokazu pasos istocnog nam komsiluka... ;-)
a i bosnju drze budnog ;-)
naime ove godine 6000 ljudi na marsu mira plus 2000 biciklista plus cca 100000hiljada dusa u Potocarima...sve jasno...fasisti su anamo kod njih
high_volume

#16 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by high_volume »

kamen spoticanja wrote:
high_volume wrote:
koja bolest :roll: dakle ovom logikom cetnik u srebrenici je ok pojava a sve ostalo je "sto je babi milo..."
i kakve ja veze imam s nagovaranjem icega...site pomenute grupe je dostupan...citajte...
ja placam porez ovoj drzavi i ocekujem da policija uradi posao za koji je placena...a u srebrenicu idem da proucim fatifu i svojoj djeci obnovim znanje o vrlo bliskoj proslosti...
nego mi se cini da nemate nista protiv postrojavanja "junaka" 12.tog...dapace uzivate :roll:
koja bolest

Ja tebe nisam proglasio "bolesnim" i molim da ne vrijeđaš :x

I kakve veze ima porez sa tvojom insinuacijom da će BHF ostati u Srebrenici da se razračuna sa četnicima :-)

Ja sam samo primjetio da ljigavo i kukavički podmećeš drugim da rješavaju opštedržavni ili policijski problem, pitao sam zašto se ti ne pojaviš u Srebrenici da spriječiš četnička divljanja i orgijanja.

O ostatku tvoje primjedbe ne bih...jadno je i bijedno :( no, tebi od prije svojstveno :oops:
kamen spoticanja

#17 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

high_volume wrote:

I kakve veze ima porez sa tvojom insinuacijom da će BHF ostati u Srebrenici da se razračuna sa četnicima :-)

Ja sam samo primjetio da ljigavo i kukavički podmećeš drugim da rješavaju opštedržavni ili policijski problem, pitao sam zašto se ti ne pojaviš u Srebrenici da spriječiš četnička divljanja i orgijanja.

O ostatku tvoje primjedbe ne bih...jadno je i bijedno :( no, tebi od prije svojstveno :oops:
jedan mi je odgovor izbrisan no ok...ukratko cu tema je "postrojavanje cetnika" i nema potrebe da postane tema o meni...nisi mi valjda fan...ako ne razumijes paralelu o placanju poreza i drzavnom problemu ima pici nek ti objasni kako ide sistem s punjenjem budjeta i sluzbama koje iz istog primaju placu :)
dakle sve jasno?
bujrum ne off topicari, kaze moderacija da je zabranjeno pravilima forumanja ;-)
1gorstak

#18 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by 1gorstak »

Bilo kakav "docek" tih cetnika treba biti u okviru zakona.
and

#19 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by and »

1gorstak wrote:Bilo kakav "docek" tih cetnika treba biti u okviru zakona.
naravno,već na graničnim prelazima
neretvanac

#20 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by neretvanac »

Suti i trpi wrote:Sve ce se to desavat dok ne dodju NORMALNE politicke snage koje ce drakonski sankcionisat raspirivanje nacionalne i vjerske mrznje :!:

Sta je raspirivanje nacionalne mrznje?
Jasno govorenje i uperivanje prstom ko je to pocinio i zasto je ucinjeno ?
Suti i trpi

#21 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by Suti i trpi »

neretvanac wrote:
Suti i trpi wrote:Sve ce se to desavat dok ne dodju NORMALNE politicke snage koje ce drakonski sankcionisat raspirivanje nacionalne i vjerske mrznje :!:

Sta je raspirivanje nacionalne mrznje?
Jasno govorenje i uperivanje prstom ko je to pocinio i zasto je ucinjeno ?
Nije. Rasprivanje nacionalne i vjerske mrznje je kada nekog vrjedjas na vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Npr. rasprivanje nacionalne i vjerske mrznje je kada neko negira zlocin ili kada zlocin piprisuje cijelom jednom narodu, a ne ISKLJUCIVO ljudima koji su zlocin pocinili. Sve bi ja to DRAKONSKI sankcionisu, pa bi imali normalnu drzavu. Ali, za to moramo cekat normalne politicare, koji nisu zadojeni mrznjom, nacionalnom i vjerskom netrepeljivoscu.
jasko_ba

#22 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by jasko_ba »

hoce li i ovdje djelovati SIPA?
:x
limeni

#23 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by limeni »

jasko_ba wrote:hoce li i ovdje djelovati SIPA?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100711018
LaBomba

#24 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by LaBomba »

limeni wrote:
jasko_ba wrote:hoce li i ovdje djelovati SIPA?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100711018

Pa valjda sve vise uvidjamo sta je zapravo dejtonska SIPA. Njihov posao je samo da se obracunavaju sa navodnim islamskim terorizmom u BiH.
ljubav_aha

#25 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.

Post by ljubav_aha »

kamen spoticanja wrote:
high_volume wrote:

jedan mi je odgovor izbrisan no ok...ukratko cu tema je "postrojavanje cetnika" i nema potrebe da postane tema o meni...nisi mi valjda fan...ako ne razumijes paralelu o placanju poreza i drzavnom problemu ima pici nek ti objasni kako ide sistem s punjenjem budjeta i sluzbama koje iz istog primaju placu :)
dakle sve jasno?
bujrum ne off topicari, kaze moderacija da je zabranjeno pravilima forumanja ;-)

high_volume :thumbup: :lol: tip hoce reci da ovi BHF-oci ne placaju porez za eticki rad policije,kao on,pa eto BHF-ci volontiraju sutra svojim prsisutvom :mrgreen:

inace,stanje je uzasno,jer policija ne smije biti ukljucena
Post Reply