Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
-
klixober
#1 Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
Svake godine,dan nakon komemoracije,desi se da se skupe cetnici u Srebrenici,u cetnickim uniformama,sa zastavama,plase ono malo naroda sto je prezivilo genocid i vratilo se u Srebrenicu.
Da li ce i ove godine biti isto? Sta se moze uraditi da se to sprijeci? Na MUP RS se ocigledno ne moze osloniti,obzirom da oni to svake godine iznova dozvoljavaju.
Da li ce i ove godine biti isto? Sta se moze uraditi da se to sprijeci? Na MUP RS se ocigledno ne moze osloniti,obzirom da oni to svake godine iznova dozvoljavaju.
- bosanski
#2 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
Ma klovnovi najobičniji. Da su oni iole opasni i da imaju muda postrojili bi se u Prištini. Al tamo bi u najmanju ruku popili degenek samo takav. Lako se postrojavat u Srebrenici i plašit udovice. Ljudsko dno...
- shibonja
#3 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
Poslat ove vehabije sto se kur ce po carsiji nek se izmedju se obracunaju 
- limeni
#4 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
pozivam sipu da uhapsi ove majmune fasisticke..ako mogu uhvatiti vehabije, mogu i ove..
- sekiracija
#5 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
SIPA ,zipa balimeni wrote:pozivam sipu da uhapsi ove majmune fasisticke..ako mogu uhvatiti vehabije, mogu i ove..
- Suti i trpi
#6 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
Sve ce se to desavat dok ne dodju NORMALNE politicke snage koje ce drakonski sankcionisat raspirivanje nacionalne i vjerske mrznje 
- Logovan
#7 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
nek dodju u SA malo dizat tri prsta uz cetnice povike, ni "srpskom sarajevu" ne smiju prnut, picke ba, ignore samo
-
palermo
#8 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
A zašto onda ne bi ignorirao i u sarajevu? Mislim ako ignoriraš u Srebrenici, zašto bi drugačije trebalo biti u Sarajevu.zlo87 wrote:nek dodju u SA malo dizat tri prsta uz cetnice povike, ni "srpskom sarajevu" ne smiju prnut, picke ba, ignore samo
Ignoriraš i tu, nek dižu tri prsta i viču Ovo je Srbija
- kamen spoticanja
#9 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
- GAU 8
#10 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
Od srca se nadam da je to istina, ali isto i da ne bude provokacija.kamen spoticanja wrote:na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
Dovoljno je da se pojave pored ovih fasista i daju do znanja da ih se ne boje.
To su ionako obicne kukavice.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#11 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
Jašta će!kamen spoticanja wrote:na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
-
high_volume
#12 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
kamen spoticanja wrote:na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
Kako kaže narodna poslovica..."Što je babi milo, to joj se i snilo"
Što ti ne odeš i ne ostaneš tamo, što zagovaraš i nagovaraš druge
-
Normalan.ba
#13 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
ma lakše je nekako iza tastaturehigh_volume wrote:kamen spoticanja wrote:na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
Kako kaže narodna poslovica..."Što je babi milo, to joj se i snilo"![]()
- kamen spoticanja
#14 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
koja bolesthigh_volume wrote:kamen spoticanja wrote:na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
Kako kaže narodna poslovica..."Što je babi milo, to joj se i snilo"![]()
i kakve ja veze imam s nagovaranjem icega...site pomenute grupe je dostupan...citajte...
ja placam porez ovoj drzavi i ocekujem da policija uradi posao za koji je placena...a u srebrenicu idem da proucim fatifu i svojoj djeci obnovim znanje o vrlo bliskoj proslosti...
nego mi se cini da nemate nista protiv postrojavanja "junaka" 12.tog...dapace uzivate
koja bolest
- kamen spoticanja
#15 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
ma u sustini ti se poseru na glavu tadicu i njegovim nastojanjima da nas uvjere da je na ovim prostorima sve ok...a onda se postroji saka pijanog jada i uzvikuje ovo je srbijaGAU 8 wrote:Od srca se nadam da je to istina, ali isto i da ne bude provokacija.kamen spoticanja wrote:na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista
Dovoljno je da se pojave pored ovih fasista i daju do znanja da ih se ne boje.
To su ionako obicne kukavice.
a i bosnju drze budnog
naime ove godine 6000 ljudi na marsu mira plus 2000 biciklista plus cca 100000hiljada dusa u Potocarima...sve jasno...fasisti su anamo kod njih
-
high_volume
#16 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
kamen spoticanja wrote:koja bolesthigh_volume wrote:Kako kaže narodna poslovica..."Što je babi milo, to joj se i snilo"kamen spoticanja wrote:na nekom od portala sam procitao da ce u srebrenici ostati grupa BHFovaca da cekaju te smardove cetnicke...ne bi me zacudilo nista![]()
Što ti ne odeš i ne ostaneš tamo, što zagovaraš i nagovaraš drugedakle ovom logikom cetnik u srebrenici je ok pojava a sve ostalo je "sto je babi milo..."
i kakve ja veze imam s nagovaranjem icega...site pomenute grupe je dostupan...citajte...
ja placam porez ovoj drzavi i ocekujem da policija uradi posao za koji je placena...a u srebrenicu idem da proucim fatifu i svojoj djeci obnovim znanje o vrlo bliskoj proslosti...
nego mi se cini da nemate nista protiv postrojavanja "junaka" 12.tog...dapace uzivate![]()
koja bolest
Ja tebe nisam proglasio "bolesnim" i molim da ne vrijeđaš
I kakve veze ima porez sa tvojom insinuacijom da će BHF ostati u Srebrenici da se razračuna sa četnicima
Ja sam samo primjetio da ljigavo i kukavički podmećeš drugim da rješavaju opštedržavni ili policijski problem, pitao sam zašto se ti ne pojaviš u Srebrenici da spriječiš četnička divljanja i orgijanja.
O ostatku tvoje primjedbe ne bih...jadno je i bijedno
- kamen spoticanja
#17 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
jedan mi je odgovor izbrisan no ok...ukratko cu tema je "postrojavanje cetnika" i nema potrebe da postane tema o meni...nisi mi valjda fan...ako ne razumijes paralelu o placanju poreza i drzavnom problemu ima pici nek ti objasni kako ide sistem s punjenjem budjeta i sluzbama koje iz istog primaju placuhigh_volume wrote:
Ja tebe nisam proglasio "bolesnim" i molim da ne vrijeđaš![]()
I kakve veze ima porez sa tvojom insinuacijom da će BHF ostati u Srebrenici da se razračuna sa četnicima![]()
Ja sam samo primjetio da ljigavo i kukavički podmećeš drugim da rješavaju opštedržavni ili policijski problem, pitao sam zašto se ti ne pojaviš u Srebrenici da spriječiš četnička divljanja i orgijanja.
O ostatku tvoje primjedbe ne bih...jadno je i bijednono, tebi od prije svojstveno
dakle sve jasno?
bujrum ne off topicari, kaze moderacija da je zabranjeno pravilima forumanja
- 1gorstak
#18 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
Bilo kakav "docek" tih cetnika treba biti u okviru zakona.
- and
#19 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
naravno,već na graničnim prelazima1gorstak wrote:Bilo kakav "docek" tih cetnika treba biti u okviru zakona.
-
neretvanac
#20 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
Suti i trpi wrote:Sve ce se to desavat dok ne dodju NORMALNE politicke snage koje ce drakonski sankcionisat raspirivanje nacionalne i vjerske mrznje
Sta je raspirivanje nacionalne mrznje?
Jasno govorenje i uperivanje prstom ko je to pocinio i zasto je ucinjeno ?
- Suti i trpi
#21 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
Nije. Rasprivanje nacionalne i vjerske mrznje je kada nekog vrjedjas na vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Npr. rasprivanje nacionalne i vjerske mrznje je kada neko negira zlocin ili kada zlocin piprisuje cijelom jednom narodu, a ne ISKLJUCIVO ljudima koji su zlocin pocinili. Sve bi ja to DRAKONSKI sankcionisu, pa bi imali normalnu drzavu. Ali, za to moramo cekat normalne politicare, koji nisu zadojeni mrznjom, nacionalnom i vjerskom netrepeljivoscu.neretvanac wrote:Suti i trpi wrote:Sve ce se to desavat dok ne dodju NORMALNE politicke snage koje ce drakonski sankcionisat raspirivanje nacionalne i vjerske mrznje
Sta je raspirivanje nacionalne mrznje?
Jasno govorenje i uperivanje prstom ko je to pocinio i zasto je ucinjeno ?
- jasko_ba
#22 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
hoce li i ovdje djelovati SIPA?

- limeni
#23 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100711018jasko_ba wrote:hoce li i ovdje djelovati SIPA?
-
LaBomba
#24 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
limeni wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100711018jasko_ba wrote:hoce li i ovdje djelovati SIPA?
Pa valjda sve vise uvidjamo sta je zapravo dejtonska SIPA. Njihov posao je samo da se obracunavaju sa navodnim islamskim terorizmom u BiH.
- ljubav_aha
#25 Re: Postrojavanje četnika u Srebrenici 12.07.
kamen spoticanja wrote:jedan mi je odgovor izbrisan no ok...ukratko cu tema je "postrojavanje cetnika" i nema potrebe da postane tema o meni...nisi mi valjda fan...ako ne razumijes paralelu o placanju poreza i drzavnom problemu ima pici nek ti objasni kako ide sistem s punjenjem budjeta i sluzbama koje iz istog primaju placuhigh_volume wrote:
Ja tebe nisam proglasio "bolesnim" i molim da ne vrijeđaš![]()
I kakve veze ima porez sa tvojom insinuacijom da će BHF ostati u Srebrenici da se razračuna sa četnicima![]()
O ostatku tvoje primjedbe ne bih...jadno je i bijednono, tebi od prije svojstveno
![]()
dakle sve jasno?
bujrum ne off topicari, kaze moderacija da je zabranjeno pravilima forumanja
high_volume
inace,stanje je uzasno,jer policija ne smije biti ukljucena