sad problem je kad sam sa njima stalno ali me nezgodno reći nemoj više koristiti taj miris, jer to je ugodan miris,parfem ali meni smeta
samo sto prodju pored mene zagušime
kako izaci na kraj s tim?ima li izlaza?
metar_drva wrote:počni ti neugodno mirisat, pa će te svi zaobilazit
Priorat wrote:e ovako ti:
Došao čovjek kod zubara i kada je zinuo,ovaj ga upita:
- Ooo,danas smo imali oralni seks?-Što,zar mi je dlaka zapela za zub?
- Ne,nego vam je vrh nosa posran.
metar_drva wrote:počni ti neugodno mirisat, pa će te svi zaobilazit
sakop wrote:savremeni mirisi i to oni ugodni,parfemi,mirisi koje na sebe natoče muškarci ili žene stvarno mi smetaju (mislim na pojedine mirise)
sad problem je kad sam sa njima stalno ali me nezgodno reći nemoj više koristiti taj miris, jer to je ugodan miris,parfem ali meni smeta![]()
samo sto prodju pored mene zagušime![]()
kako izaci na kraj s tim?ima li izlaza?
PipiDugaDevetka wrote:Meni čitava ulica miriše na Lenor. Ranije sam imao pekaru ispod stana, a sada veš salon.
hajd kontam kad se zene namirisu,to mi je donekle i razumljivo ali muskarci kada se okupaju u parfemuZlata M. wrote:sakop wrote:savremeni mirisi i to oni ugodni,parfemi,mirisi koje na sebe natoče muškarci ili žene stvarno mi smetaju (mislim na pojedine mirise)
sad problem je kad sam sa njima stalno ali me nezgodno reći nemoj više koristiti taj miris, jer to je ugodan miris,parfem ali meni smeta![]()
samo sto prodju pored mene zagušime![]()
kako izaci na kraj s tim?ima li izlaza?![]()
cuj "ima li izlaza?"
...dotle doslo ?!
![]()
Salim se, dijelim tvoje razmisljanje... stvarno su napadni oblacici parfema, pogotovo kad se na malom prostoru pomijesa vise njih..., gotovo jednako neugodni koliko i ruzan zadah.
Parfem bi, zapravo, trebao da osjeti samo neko ko nam se jako priblizio, a ni tada, siroma', ne bi trebalo da se udavi od naseg mirisa...Vrli nosioci parfema
bi svakako morali uzeti u obzir i doba dana... ranim jutrom ce se zeludac ljudi na radnom mjestu ili u autobusu, svakako pobuniti protiv kakvog opojnog, teskog mirisa, namijenjenog za vece ...
ma dobro sve. al u granicama,. al ne mogu shvatiti kako nekom ne znam neki parfem bubam Light blue moze smrditi.. samo primjer. pa bolje je da mirisemo nego da bazdimo ljudi dragimetar_drva wrote:meni su odvratni kenzo jungle (ženski) i angel (i muški i ženski). fakat ne kontam one kojima se ti mirisi sviđaju, jbt, to nisu parfemi, to su zagušljivci
svakako, ko voli smrd, pomiriše mi prdnorth_1987 wrote:ma dobro sve. al u granicama,. al ne mogu shvatiti kako nekom ne znam neki parfem bubam Light blue moze smrditi.. samo primjer. pa bolje je da mirisemo nego da bazdimo ljudi dragimetar_drva wrote:meni su odvratni kenzo jungle (ženski) i angel (i muški i ženski). fakat ne kontam one kojima se ti mirisi sviđaju, jbt, to nisu parfemi, to su zagušljivci
bez_ideje wrote:Nije problem miris ....nego kolicina istog.......evo uzmi sok na razgadjanje ,mala kolicina se razmuti sa vodom i bude super,zamuti veliku kolicinu-sta dobijes!
Povraca mi se od teskih sandalovina,vanilija,kokosa i onih arapskih vodica ujutru kad namirisem.....ma bilo kad....dok prevazilazi radijus od 1 metar oko nositelja.
Ljudi,nije parfem da dokazete ljudima-ja ne smrdim,JA MIRISEM