Iz kog je razloga zaključana tema Koncert Zdravka Čolića.Ništa ružno nije napisano .Samo sam htio da otvorim dijalog na tu teku i da vidim dali sam u pravu ili dali imam isrikljeno mišljenje o tome.
BOJKOT
Koncert zdravka čolića ?
-
Ljubicasta27
#2 Re: Koncert zdravka čolića ?
Ti ocito nemas pametnija posla...opet kljucveiz wrote:Iz kog je razloga zaključana tema Koncert Zdravka Čolića.Ništa ružno nije napisano .Samo sam htio da otvorim dijalog na tu teku i da vidim dali sam u pravu ili dali imam isrikljeno mišljenje o tome.
BOJKOT
- therrarrius
#3 Re: Koncert zdravka čolića ?
DakakoLjubicasta27 wrote:Ti ocito nemas pametnija posla...opet kljucveiz wrote:Iz kog je razloga zaključana tema Koncert Zdravka Čolića.Ništa ružno nije napisano .Samo sam htio da otvorim dijalog na tu teku i da vidim dali sam u pravu ili dali imam isrikljeno mišljenje o tome.
BOJKOT
- iz dna duše
#4 Re: Koncert zdravka čolića ?
Pusti Čolu živ bio, ako ti se ne ide, a ti ne idi...veiz wrote:Iz kog je razloga zaključana tema Koncert Zdravka Čolića.Ništa ružno nije napisano .Samo sam htio da otvorim dijalog na tu teku i da vidim dali sam u pravu ili dali imam isrikljeno mišljenje o tome.
BOJKOT
- isukogakoruku
#5 Re: Koncert zdravka čolića ?
Dok je Cola u svom vremenu pjevao i imao koncerte, 90% sadasnjih nije ni postojalo. Cola je velicina koju ti jednostavno ne mozes pojmiti. Sta je sa Sekom, Cecom i ostalim revatorima koji ispiaju mozak danasnjoj mladezi?
Ako ti se ne ide na koncert, ti ne idi! Ali, vjeruj mi nemas ni pravo ni argumenata da blatis nekoga kao sto je on.
Ako ti se ne ide na koncert, ti ne idi! Ali, vjeruj mi nemas ni pravo ni argumenata da blatis nekoga kao sto je on.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#6 Re: Koncert zdravka čolića ?
Hajd jos jednom probaj