Nas "autoput" ludovanje...

Podforum za motocikliste...
OldSql

#1 Nas "autoput" ludovanje...

Post by OldSql »

Naidjoh na ovaj video clip na netu koji je objavljen na YT 25.12.2009. koliko vidim ovo je nas "autoput" onaj prema Ilidzi... Momak sa Suzukiem GSX-R u nekim momentima ide i preko 280 km/h :shock:

Da li je po vama ovo normalno i da li opravdavate ovakve nalete adrenalina?
http://www.youtube.com/watch?v=EFYPF3nIfsA
Last edited by OldSql on 16/06/2010 19:42, edited 1 time in total.
limun_junior

#2 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by limun_junior »

ovo se nikako ne moze pravdati..bas nikako..i ovo za mene moze biti samo nekad budala... ako hoces da letis imas gdje, idi pa leti, ako padnes razbijes se, a ovde ugrozavas i druge..jbg..bas neodgovorno..
a ona zadnja krivina u koju ulazi sa oko 230 i kad izlazi iz te krivine prolazi izmedju 2 auta...hahahahahahaa mogu misliti reakcije ljudi u tim autima..hahahahhaha...
sffovac

#3 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by sffovac »

ovo je super, dabome nego normalno, ali ovako se treba izivljavati negdje na stazi, a ne na "autoputu"
jos mu procita u komentarima, da nema nista od opreme, ovo ne treba prijaviti policiji, vec jagomiru, samoubice su drugi sprat, pa lijevo
OldSql

#4 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by OldSql »

evo jos jedan video od ovog fanatika hahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=szAIIUdQc34
emirchata

#5 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by emirchata »

predobar vozac na pogresnim stazama :) DERE :thumbup:
DenisSarajevo

#6 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by DenisSarajevo »

emirchata wrote:predobar vozac na pogresnim stazama :) DERE :thumbup:
Taj je maca mala za ovog

http://www.youtube.com/watch?v=Gx1CkPcICaY

ghost rider :D :run:
emirchata

#7 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by emirchata »

eh,ghost rider..necemo pretjerivati i odlaziti od teme..GR je najpoznatiji na svijetu,ali svidja mi se ovaj nas ludjak :D
DenisSarajevo

#8 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by DenisSarajevo »

emirchata wrote:eh,ghost rider..necemo pretjerivati i odlaziti od teme..GR je najpoznatiji na svijetu,ali svidja mi se ovaj nas ludjak :D
Dobar jeste nisam rekao da nije al se sjetih majstora pa reko da postavim klip, i da se razumijemo ne podrzavam ludovanje na ulici gdje mogu stradati nevini ljudi al mi merak gledati kako ghostrider hebe policiju

http://www.youtube.com/watch?v=o_ofgD19-d8
convict

#9 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by convict »

kakav kompleksaš, hajd' što će sebe ubiti nego će i neko jadno dijete pokupiti k'o da gledam
stripiii

#10 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by stripiii »

Image
OldSql

#11 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by OldSql »

DenisSarajevo wrote:
Taj je maca mala za ovog

kakve veze GR ima sa nasim cestama? kad vec na taj nacin poredish da ti kazem kako je nemoguche porediti jednog GSX-a i recimo Hayabusu sa 500 konja :)
kurty

#12 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by kurty »

stripiii wrote:Image

primjetih ovo na prvo gledanje...

Jako zanimljivo... Momku svaka cast na umjecu, ali nije mjesto za toga... Steta sto bi ga neko mogao na dusi nositi, ni kriv ni duzan, jer vidjelo se kakvih je uleta sve imao
DenisSarajevo

#13 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by DenisSarajevo »

OldSql wrote:
DenisSarajevo wrote:
Taj je maca mala za ovog

kakve veze GR ima sa nasim cestama? kad vec na taj nacin poredish da ti kazem kako je nemoguche porediti jednog GSX-a i recimo Hayabusu sa 500 konja :)
Apsolutno nema nikakve veze GR sa nasim cestama, niti poredim motore vec se sjetih njega kad sam gledao tvoj postavljen klip, nego o cemu da pricamo o nasim cestama odnosno bob stazama na brzoj cesti Blažuj Ilidža koje su napravljene od pretovarenih kamiona, ili o pravim vozačima koji znaju voziti ili o vozačima koji su dosli sa planine pa skupili 2 500 KM i kupili BMW-a 89.god napucali ga seljacki sa nekim vatrama na vratima jos samo fali da rostilj nacrtaju i cevape na autu koji se raspada al ima 16 ventila i cak 120 konja i fura cestom kao da je njegova i niko sem njega nema auto i niko mu nije ravan, jer kad dodje u njegovo selo s njegovim ljubimcem on je glavni pa misli da je i u gradu glavni. :run:
sodom

#14 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by sodom »

:wink: dobar je, samo neoprezan, zaginuće za max 1 godinu, šteta :roll:
DaysleepeR

#15 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by DaysleepeR »

OldSql wrote:Naidjoh na ovaj video clip na netu koji je objavljen na YT 25.12.2009. koliko vidim ovo je nas "autoput" onaj prema Ilidzi... Momak sa Suzukiem GSX-R u nekim momentima ide i preko 280 km/h :shock:

ne znam zašto ovo stavljaš na moto forum i pitaš da li odobravamo osim u svrhu provokacije

evo ja kao bajker kažem da ovo apsolutno odobravam, da je Bogdo više ovakvih i da hoće globalno zatoplit pa da zujimo 12 mjeseci godišnje da se nemere opstat od buke...

jesi li zadovoljan?

haj sad vozdra
OldSql

#16 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by OldSql »

DaysleepeR wrote:
OldSql wrote:Naidjoh na ovaj video clip na netu koji je objavljen na YT 25.12.2009. koliko vidim ovo je nas "autoput" onaj prema Ilidzi... Momak sa Suzukiem GSX-R u nekim momentima ide i preko 280 km/h :shock:

ne znam zašto ovo stavljaš na moto forum i pitaš da li odobravamo osim u svrhu provokacije

evo ja kao bajker kažem da ovo apsolutno odobravam, da je Bogdo više ovakvih i da hoće globalno zatoplit pa da zujimo 12 mjeseci godišnje da se nemere opstat od buke...

jesi li zadovoljan?

haj sad vozdra
lexilium ili apaurin pa onda prste na tastaturu, a pogotovo kad se meni obracas... apsolutno mi nije bila namjera nikakva provokacija nego cisto da se pishe i raspravlja o ovome... Ja licno kazem, svaka cast na "skillu" voznje, ali po mom misljenju nije ovo pravo mjesto za "dvjesta s mjesta" i "trista kad je cesta cista"...
nAN3

#17 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by nAN3 »

kad budes sjeo za motor promjenit ces misljenje
@DaysleepeR +1
BSn

#18 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by BSn »

nAN3 wrote:kad budes sjeo za motor promjenit ces misljenje
@DaysleepeR +1
Promjeniti ce i ovaj decko iz Hrvatske sto vozi motor kada zgazi nekoga na semforu, kao sto je to zamalo uradio na drugom klipu. Nek' divlja, nemam nista protiv. Ovdje je policija kriva sto svako moze voziti po brzoj cesti po svom nahodjenju i sto nema dovoljno patrola na brzoj cesti i autoputu. Ipak, voziti kroz crveno dok pjesak prelazi nije do policije, nego do nedostatka IQ-a, a valjda je u njemu proradio i ubilacki nagon.

P.S. Ovo nema veze s bajkerima - imas ovakvih neizivljenih praznoglavaca i u autima, kamionima, autobusima. Ovavko ponasanje mogu ozbiljno braniti samo isti takvi - papci u svakom smislu te rijeci.
Last edited by BSn on 17/06/2010 14:16, edited 1 time in total.
Prolaznik

#19 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by Prolaznik »

...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 20:27, edited 1 time in total.
atko

#20 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by atko »

Ako sam dobro vidio, klip korz grad, u jednom momentu ide preko 240 :roll: :shock:

Haloooo 60 ogranicenje, grad, vozila, pjesaci ... za ovo vozacka ide momentalno, ide se psihijatru pa se onda debelo ide jal u ludaru jal u cuzu ... u normalnoj drzavi vec bi bio uhapsen zbog ovog klipa :wink:

... ok, frajer vozi odlicno, vozi i moj rodjak avion pa ne pravi lupinge iznad krovova kuca :D

Fino brate organizuje se par puta godisnje neki dogadjaj zatvori se neka cesta pa se dokazuj ...
simpozijum delirijum

#21 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by simpozijum delirijum »

slazem se da krsi zakon , ugrozava zivote i sebe i drugih ucesnika u saobracaju
ali ?
momak (ili cura ?) koji "dere" mashinu ovako vjesto ? zasluzuje da bude profesionalni trkac za neki svjetski tim !
fakat je dobar !
ako slucajno neko zna ovoga bajkera ?
neka mu kaze da smiri hormone i pokusa da konkurise za profesionalnoga trkaca za neke od timova u Evropi !
time bi spasio i sebe i ostale , jer kad -tad nestace mu srece
svoju vjestinu neka pokaze na trkacim stazama , uz to moze i para zaraditi i biti slavan , a ne zavrsiti kao razmazani lesh na asfaltu koji ni rodjena majka nece prepoznati
ako ovaj bajker cita moj post ?
svaka cast za vjestinu i hrabrost , ali ? iskoristi to na pametan nacin !
srecno!
DaysleepeR

#22 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by DaysleepeR »

OldSql wrote:
DaysleepeR wrote:

jesi li zadovoljan?

haj sad vozdra
lexilium ili apaurin pa onda prste na tastaturu, a pogotovo kad se meni obracas... apsolutno mi nije bila namjera nikakva provokacija nego cisto da se pishe i raspravlja o ovome... Ja licno kazem, svaka cast na "skillu" voznje, ali po mom misljenju nije ovo pravo mjesto za "dvjesta s mjesta" i "trista kad je cesta cista"...
ovakvi kretenluci nemaju šta tražiti na podforumu Moto umjesto u svhu provokacije

lijepo kantonalni MUP pa njih pitaj za mišnljenje

zato nastupam kako nastupam

zar je ikom normalnom ovo normalno? osim ako ne smatraš sve na motoru nenormalnim...
DaysleepeR

#23 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by DaysleepeR »

simpozijum delirijum wrote:slazem se da krsi zakon , ugrozava zivote i sebe i drugih ucesnika u saobracaju
ali ?
momak (ili cura ?) koji "dere" mashinu ovako vjesto ? zasluzuje da bude profesionalni trkac za neki svjetski tim !
fakat je dobar !
ako slucajno neko zna ovoga bajkera ?
neka mu kaze da smiri hormone i pokusa da konkurise za profesionalnoga trkaca za neke od timova u Evropi !
time bi spasio i sebe i ostale , jer kad -tad nestace mu srece
svoju vjestinu neka pokaze na trkacim stazama , uz to moze i para zaraditi i biti slavan , a ne zavrsiti kao razmazani lesh na asfaltu koji ni rodjena majka nece prepoznati
ako ovaj bajker cita moj post ?
svaka cast za vjestinu i hrabrost , ali ? iskoristi to na pametan nacin !
srecno!
ovo nije bajker, bajker je nešto totalno drugo, a svako može kupiti motocikl i radi od njega šta hoće...
snaga_znanja

#24 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by snaga_znanja »

Kad vec izaziva djavola, nek on meni opali u banderu i ubije samo sebe. Kako vozi neko ce zbog idiota bez glave ostati.
DaysleepeR

#25 Re: Nas "autoput" ludovanje...

Post by DaysleepeR »

nekad u banderi završi i onaj koji ne fura pa opet raja kaže ko ga jebe jurca a sve radi pacijenata sa videa i onda ovaj pita podržavamo li

cccc
Post Reply