Znojenje stopala i saka(dlanova)
Moderator: anex
-
leptirica.d
#1 Znojenje stopala i saka(dlanova)
Pozdrav! Imam jedan, meni, jako velik problem. Ljeti kada su visoke temperature, stopala i dlanovi mi se jako znoje, posebno stopala, ako nisam obukla carape. Znaci, nema sanse da obucem neke papuce ili sandale, a da mi se stopala ne znoje i ne klizu u njima. To mi predstavlja veliki problem, jer sam osoba koja voli visoku potpeticu i lijepe sandale, medutim, ne mogu ih nositi zbog klizanja. Osim toga, pri tom klizanju stopala dolazi i do upalnih stanja koze stopala, pa i do zuljeva. Ista je stvar i sa dlanovima. U ruku ljeti ne mogu uzeti olovku da nesto napisem, ako se ona nece isklizavati izmedu prstiju. Ima li neko neki prijedlog? Razne sprejeve, kreme, pudere sam probala, nista ne pomaze. Ovaj problem nemam zimi, kada su temperature nize. Unaprijed hvala svima koji zele pomoci. 
- potrebna
#2 Re: Znojenje stopala i saka(dlanova)
Imam isti problem i željno očekujem odgovore 
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#3 Re: Znojenje stopala i saka(dlanova)
sve je to nervna baza, nema to veze sa vrucinama...
- Michun
#4 Re: Znojenje stopala i saka(dlanova)
Kupka od kadulje - zalfije.
Probaj, skuhaj caj pa pola sata noge i ruke banjaj.
Probaj, skuhaj caj pa pola sata noge i ruke banjaj.
- O'zone
- Globalni moderator
#5 Re: Znojenje stopala i saka(dlanova)
Znam kako ti jeleptirica.d wrote:Pozdrav! Imam jedan, meni, jako velik problem. Ljeti kada su visoke temperature, stopala i dlanovi mi se jako znoje, posebno stopala, ako nisam obukla carape. Znaci, nema sanse da obucem neke papuce ili sandale, a da mi se stopala ne znoje i ne klizu u njima. To mi predstavlja veliki problem, jer sam osoba koja voli visoku potpeticu i lijepe sandale, medutim, ne mogu ih nositi zbog klizanja. Osim toga, pri tom klizanju stopala dolazi i do upalnih stanja koze stopala, pa i do zuljeva. Ista je stvar i sa dlanovima. U ruku ljeti ne mogu uzeti olovku da nesto napisem, ako se ona nece isklizavati izmedu prstiju. Ima li neko neki prijedlog? Razne sprejeve, kreme, pudere sam probala, nista ne pomaze. Ovaj problem nemam zimi, kada su temperature nize. Unaprijed hvala svima koji zele pomoci.
Elem ako neko ima učinkovit lijek zdrav i živ bio neka ga postavi osafunjah se
- bez_ideje
#6 Re: Znojenje stopala i saka(dlanova)
Ne znam za znojenje....ali to klizanje stopala u sandalama,mozes rijesiti onim samoljepljivim jastucicima (ima glatki,rebrasti) sto se inace stavljaju u obucu da sprijece zuljeve,tvrdu kozu i sl.
Bilo je u dm-u kad sam ja kupovala
Bilo je u dm-u kad sam ja kupovala