Da li je neko imao iskustva sa velikim bolom pri rastu umnjaka na donjoj vilici...?
Mene strasno boli, a bojim se otici kod stomataloga kako bi mi razrezao, da li je neko to vec radio i da li je strasno?
Moderator: anex
Malo dijete ogladnilo, tako bih i ja vjerovatnolol_sa wrote:Sto prije odes, prije ces se rijesiti te muke. Ja sam prosle godine izvadila donju osmicu, dio izasao, dio nije. Imala 2 sava u ustima. Vec drugi dan sam jela cevape
dijete ogladnilo
![]()
Nije uopste strasno i nemas se sta brinuti. Malo boli nakon sto popusti anestezija, al nista sto tableta ne moze rjesiti..
Sretno
nellington wrote:Samo da se javim na ovoj temi: povadio sve četiri umnjaka operativnim zahvatom prije nego što su se pojavili vani - nije toliko strašno, a čovjek odahne.
Privatno u Zenicifemme wrote:nellington wrote:Samo da se javim na ovoj temi: povadio sve četiri umnjaka operativnim zahvatom prije nego što su se pojavili vani - nije toliko strašno, a čovjek odahne.
Na maksilofacijalnom?

Taj dio je bitno odstraniti što prije,jer nekad se moze desiti da više boli nego sam zub.Ja sam njih riješio sa 18,iako sam imao prostora u ustima,nisam zelio da mi umnjaci naruše frontalne zube.Black swan wrote:ja nedavno nisam mogao otvoriti usta zbog rasta osmice
i to ubog onog mesa okolo![]()
![]()
sto je najgore boli oko okog sto je izrastao a oko onog koji nije izrastao nis se ne desava samo stoji rupa