Za studentice medicine

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kenosa

#1 Za studentice medicine

Post by kenosa »

E ovako ljudi. PIta me drugar imam li koga od ženskog roda da ima neke veze sa medicinom a da nije iz Sarajeva tj. da iznajmljuje stan i studira ovdje kod nas. Zašto???

Zamolio me da stavim ovako:

Ozbiljnoj studentici bih na duži vremenski rok dao besplatno stan na korištenje ( 100 kvadr., podkrovlje, namješten, ušminkan... Ulica : Trebevićka - malo iznad tranzita ), sa plačenim režijama al da se za uzvrat brine o starijoj ženi ( vlasnikovoj nani ) koja boluje od šečera i za šta bi još bila dodatno plačena. :zjev:

Hajde reko vidžečemo.
P.S. Znam odlično kako ovo sve skupa zvuči al nije to... :lol:
Ajatolah_

#2 Re: Za studentice medicine

Post by Ajatolah_ »

al da se za uzvrat brine o starijoj ženi ( vlasnikovoj nani ) koja boluje od šečera i za šta bi još bila dodatno plačena.
Baš kad sam se ponadao da će biti nešto od ove teme... :lol:
Cholina_Lokica

#3 Re: Za studentice medicine

Post by Cholina_Lokica »

EdoI wrote:
al da se za uzvrat brine o starijoj ženi ( vlasnikovoj nani ) koja boluje od šečera i za šta bi još bila dodatno plačena.
:lol: :lol: :lol: :lol:
minjonja

#4 Re: Za studentice medicine

Post by minjonja »

a zasto bas medicina?
Eborg

#5 Re: Za studentice medicine

Post by Eborg »

Ha valjda se one makar malo bolje razumiju u brigu o starim ljudima nego studentice mašinstva. :D

Mislim, nije to nužno tako no vjerovatno lik na to računa.
kenosa

#6 Re: Za studentice medicine

Post by kenosa »

Eborg wrote:Ha valjda se one makar malo bolje razumiju u brigu o starim ljudima nego studentice mašinstva. :D

Mislim, nije to nužno tako no vjerovatno lik na to računa.
Hahahaha a i ja kontam :lol:
Ma valjda...opet joj je bliže to ...da joj može dat inzulin i tako
kenosa

#7 Re: Za studentice medicine

Post by kenosa »

minjonja wrote:a zasto bas medicina?

Sta ti preporučuješ?
kenosa

#8 Re: Za studentice medicine

Post by kenosa »

Dile wrote:
EdoI wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jarane , suze me zališe

a i sam sam se nasmijo kad sam napiso ALI :lol: :lol: :lol:
minjonja

#9 Re: Za studentice medicine

Post by minjonja »

pa nije bas potrebna diploma da se brine o starijoj osobi koja ima secer. ima ih koji su zavrsili medicinsku a studiraju nesto drugo osim medicine, imas zdravstveni, imas biologiju, imas hemiju, a ko da nema nekog na ekonomiji ko bi znao brinuti se o takvoj osobi.
kenosa

#10 Re: Za studentice medicine

Post by kenosa »

minjonja wrote:pa nije bas potrebna diploma da se brine o starijoj osobi koja ima secer. ima ih koji su zavrsili medicinsku a studiraju nesto drugo osim medicine, imas zdravstveni, imas biologiju, imas hemiju, a ko da nema nekog na ekonomiji ko bi znao brinuti se o takvoj osobi.
Slažem se..Jel imaš nekoga...Vrlo rado..Porazgovarali bi i eto.
minjonja

#11 Re: Za studentice medicine

Post by minjonja »

kenosa wrote:
minjonja wrote:pa nije bas potrebna diploma da se brine o starijoj osobi koja ima secer. ima ih koji su zavrsili medicinsku a studiraju nesto drugo osim medicine, imas zdravstveni, imas biologiju, imas hemiju, a ko da nema nekog na ekonomiji ko bi znao brinuti se o takvoj osobi.
Slažem se..Jel imaš nekoga...Vrlo rado..Porazgovarali bi i eto.
pitacu djevojke na faksu.
MAN-lion's coach

#12 Re: Za studentice medicine

Post by MAN-lion's coach »

.....
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:32, edited 1 time in total.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#13 Re: Za studentice medicine

Post by PipiDugaDevetka »

Bila jedna djevojčica koja je tražila nanu. Stalno je govorila: Đže je nana, pa dže je nana.
Tako je nastalo ime Đženana.

Hoće nana da pomiluje svoje unuče (Neka je odrastao), šta će joj ta Đženana da je pazi?
Čuvaj svoju nanu da ti duže traje. Ko će ti pitu zakuhati? Đženana sigurno neće.
Neće proći malo gađaće nana Đženanu tepsijom jer nema joj unučeta da dodje da je posjeti.
kenosa

#14 Re: Za studentice medicine

Post by kenosa »

PipiDugaDevetka wrote:Bila jedna djevojčica koja je tražila nanu. Stalno je govorila: Đže je nana, pa dže je nana.

Hoće nana da pomiluje svoje unuče (Neka je odrastao), šta će joj ta Đženana da je pazi?
Čuvaj svoju nanu da ti duže traje. Ko će ti pitu zakuhati? Đženana sigurno neće.
Neće proći malo gađaće nana Đženanu tepsijom jer nema joj unučeta da dodje da je posjeti.
Zaboravio sam navesti da je jedan od uslova da se skrbnica o gore navedenoj nesmije zvati Dženana
:lol: :lol: :lol:
Živa istina.
Ništa, zatvaram temu i odoh se brinut o nani.

Šta ti je ba Pipi :mrgreen:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#15 Re: Za studentice medicine

Post by PipiDugaDevetka »

kenosa wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Bila jedna djevojčica koja je tražila nanu. Stalno je govorila: Đže je nana, pa dže je nana.

Zaboravio sam navesti da je jedan od uslova da se skrbnica o gore navedenoj nesmije zvati Dženana
:lol: :lol: :lol:
Živa istina.
Ništa, zatvaram temu i odoh se brinut o nani.

Šta ti je ba Pipi :mrgreen:
Ništa, brinuo sam se, davao njegu starijoj osobi, pa dok je bilo para i dok sam radio za strance, doveo jednu stariju ženu da je čuva, a ona je gadjala tepsijom, nešto joj se nije bila svidjela.

Takvi su ti starci, k'o djeca, sve u redu, odjednom nešto bude naopako i ljute se, dure, zanovijetaju, nije lako biti njegovatelj/ica starijih osoba, treba školu završiti za baš tu struku.
Post Reply