Slep
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- mrtva kokoš
#2 Re: Slep
u kakvom je stanju, jel bas havarisan ili...
mislim da ti je najeftinija opcija uclanjenje u bihamk koje je negdje oko 25KM...
imas pravo besplatnog slepanja do nekih 30km...
mislim da ti je najeftinija opcija uclanjenje u bihamk koje je negdje oko 25KM...
imas pravo besplatnog slepanja do nekih 30km...
-
SPQR.SA
#3 Re: Slep
potpuno je ispravno, ali je odjavljen i nema tablica!
- dottore
#4 Re: Slep
naspi goriva i voziSPQR.SA wrote:potpuno je ispravno, ali je odjavljen i nema tablica!
- mrtva kokoš
#5 Re: Slep
e onda ne znam, mislim da se registracija veze za auto a ne za osobu kao sto je prije bilo tako daSPQR.SA wrote:potpuno je ispravno, ali je odjavljen i nema tablica!
od onog prijedloga nista...
pa ako je potpuno ispravno zaleti se na tockovima ha ya...
pola grada vozi neispravna auta pa nikom nista, ja bih to uradio da sam na tvom mjestu ipak su samo 3,4km u pitanju...
-
gurabija78
#6 Re: Slep
ako na autu nisu zatamnjena stakla, ako nemas 300 kila i lakse te je preskociti nego zaobici, i ako nemas kockastu i izbrijanu glavu, onda nemoj rizikovati da vozis auto bez tablica po Sarajevu, jer samo takvi imaju monopol na takvu vrstu voznje bez da ih policija pegla...
a sad ozbiljno: ili bihamk uclanjenje pa shlepanje, ili riskiraj pa se zaleti ta 3-4 km u nadi da te rijamu ne zaustavi... samo ne znam mozes li se uclaniti u BIHAMK ako auto nije registrovan....
a sad ozbiljno: ili bihamk uclanjenje pa shlepanje, ili riskiraj pa se zaleti ta 3-4 km u nadi da te rijamu ne zaustavi... samo ne znam mozes li se uclaniti u BIHAMK ako auto nije registrovan....
- law2
#7 Re: Slep
Ako si vec clan BIHAMKA, imas opciju popravljanja i prevoza havarisanog vozila besplatno jednom u godini.
-
1282
#8 Re: Slep
Članstvo u BIHAMK-u se veže na fizičko lice = možeš koristiti šlepu za bilo koje vozilo, registrovano ili ne...
Svi prevozi vozila preko BIHAMK-a su osigurani, tako da ako se nešto desi miran si i sa te strane...
Svi prevozi vozila preko BIHAMK-a su osigurani, tako da ako se nešto desi miran si i sa te strane...
-
suljke
#9 Re: Slep
Za prevoz ce ti svi traziti oko 50 KM za podrucije grada, dalje ide po nagodbi ili po kilometru
- NEOPLAN
#10 Re: Slep
BIHAMK daje besplatno slepanje za svakoregistrovano vozilo bez obzira jeste li clan ili ne, i to jednom godisnje, do 30km. E sad, posto vozilo nije registrovano, ovo ne vazi. Zato ti je moj savjet da razmislis o dvije mogucnosti:
1. Da se uclanis u BIHAMK (25KM) i automatski dobijas kupon za slepanje sto je besplatno. Ovo je sigurno jeftinija opcija nego da placas slep sluzbu (meni kad je trebalo prije dvije godine preslepati auto do servisa trazili su mi 60KM za nekih 15-tak km, svi redom koje sam zvao). Ja sam bio clan BIHAMK-a i sjetio sam se da to iskoristim, jos sam bio cascen picem jer je vozac kamiona u toku voznje mog auta primio poziv u kojem mu je javljeno na mu je odobren odlazak u SAD zastalno........
2. Posto kazes da je auto ispravno, nadjes nekog dobrog vozaca i zakacite se sajlom i nek te preslepa...upalis sva 4 i zakacis trokut nazad i lagano....tad te niko nista ne pita a mozes proci da ne platis nista....
Sretno....
1. Da se uclanis u BIHAMK (25KM) i automatski dobijas kupon za slepanje sto je besplatno. Ovo je sigurno jeftinija opcija nego da placas slep sluzbu (meni kad je trebalo prije dvije godine preslepati auto do servisa trazili su mi 60KM za nekih 15-tak km, svi redom koje sam zvao). Ja sam bio clan BIHAMK-a i sjetio sam se da to iskoristim, jos sam bio cascen picem jer je vozac kamiona u toku voznje mog auta primio poziv u kojem mu je javljeno na mu je odobren odlazak u SAD zastalno........
2. Posto kazes da je auto ispravno, nadjes nekog dobrog vozaca i zakacite se sajlom i nek te preslepa...upalis sva 4 i zakacis trokut nazad i lagano....tad te niko nista ne pita a mozes proci da ne platis nista....
Sretno....