Potreban mi je rjecnik eng-bosanski sa izgovorom tacnije U AUDIO FORMATU.
Zarucnica uci bosanski i naravno ima problema sa izgovorm a posto ja ne mogu vise da ponavljam ko papagaj svaki
dan pod hitno mi treba rjecnik u audio formatu.
Zahvalan unaprijed
HITNO!!!Englesko-Bosanski rjecnik sa izgovorom
-
zelenashica
#2 Re: HITNO!!!Englesko-Bosanski rjecnik sa izgovorom
Hajde de je u pitanju nako neka jaranica ali vala ako zaručnici ne moReš izigravati papagaja koja se još trudi da nauči tvoj jezikcairog wrote:Potreban mi je rjecnik eng-bosanski sa izgovorom tacnije U AUDIO FORMATU.
Zarucnica uci bosanski i naravno ima problema sa izgovorm a posto ja ne mogu vise da ponavljam ko papagaj svaki
dan pod hitno mi treba rjecnik u audio formatu.
Zahvalan unaprijed
-
cairog
#3 Re: HITNO!!!Englesko-Bosanski rjecnik sa izgovorom
Da Bog da ti morala svaki dan ponavljat pa da vidis sta su muke hehehehhehehehe
-
cairog
#4 Re: HITNO!!!Englesko-Bosanski rjecnik sa izgovorom
Izgleda da mi nema pomoci 
- beautyfool
#5 Re: HITNO!!!Englesko-Bosanski rjecnik sa izgovorom
Sto se bosanskog jezika tice nevjerujem da ces naci nesto takvo u nasem izdanju ali ima hrvatsko izdanje "UCIMO HRVATSKI" knjiga i CD, pogledaj na obali u knjizari Interliber ako nemaju na stanju mogu naruciti, ja sam kupovala kod njih, s tim da je materijal sav na hrvatskom jeziku, uz dobar rijecnik i tvoju pomoc moze savladiti a ako ti ni to ne odgovara onda je najbolje rjesenje da upise kurs, imas u Poliglotu jako dobre kurseve bosanskog za strance.
Sretno
Sretno
-
zelenashica
#6 Re: HITNO!!!Englesko-Bosanski rjecnik sa izgovorom
Za pravu ljubav ništa nije teškocairog wrote:Da Bog da ti morala svaki dan ponavljat pa da vidis sta su muke hehehehhehehehe
- Cholina_Lokica
#7 Re: HITNO!!!Englesko-Bosanski rjecnik sa izgovorom
mikrofon i snimis na komp...
-
cairog
#8 Re: HITNO!!!Englesko-Bosanski rjecnik sa izgovorom
Dile wrote:mikrofon i snimis na komp...
Izgleda nema mi druge
Nisam U bosni, ali u svakom slucaju hvala. Pokusuat cu da nam nabavim taj cd i knjigu nadam se da je bar priblizno nasem jeziku:)beautyfool wrote:Sto se bosanskog jezika tice nevjerujem da ces naci nesto takvo u nasem izdanju ali ima hrvatsko izdanje "UCIMO HRVATSKI" knjiga i CD, pogledaj na obali u knjizari Interliber ako nemaju na stanju mogu naruciti, ja sam kupovala kod njih, s tim da je materijal sav na hrvatskom jeziku, uz dobar rijecnik i tvoju pomoc moze savladiti a ako ti ni to ne odgovara onda je najbolje rjesenje da upise kurs, imas u Poliglotu jako dobre kurseve bosanskog za strance.
Sretno