*mima* wrote:
Vjerovatno niko od nas nije znao shta je glad do rata.
Na pocetku rata, 20-tak izbjeglica ( rodbine,prijatelja) sa Grbavice i Ilidze doshlo je kod nas. Najteze je bilo za bebe pronaci hranu.
Ne ponovilo se !!!
*mima* wrote:
Odlicna tema mima.*mima* wrote:
ne nije dosadaatko wrote:Uvijek i iznovam me ove slike prodrmaju ... kad kod ih pogledam![]()
Hvala, mima... ovaj video treba 3x dnevno pogledati ... narocito ova balavurdija sto sa 17 godin vec mrzi svoj zivot ... dosada valjda
nije dosada, za njihovo ponasanje najvise krivim roditelje.........atko wrote:Uvijek i iznovam me ove slike prodrmaju ... kad kod ih pogledam![]()
Hvala, mima... ovaj video treba 3x dnevno pogledati ... narocito ova balavurdija sto sa 17 godin vec mrzi svoj zivot ... dosada valjda
Nisam htjela bas da ovim klipom "izdignem" rat, (mada ima mozda i toga), htjela sam vise da kazem, u kakvoj sam ja muci odrastala, (kao i mnogi drugi) i nikad mi nije palo na pamet da padnem u depresiju ili ne daj Boze da ne volim svoj zivot.*mima* wrote:Nije vise stvar rata....nego naseg nezadovoljstva......ne mislim na odvratno stanje u zemlji......nego smo uglavnom nezadovoljni.....svojom linijom...izgledom...kosom...rukama...trepavicama....nalazimo neke glupe mane.....nezadovoljni hranom koju jedemo i koju bacamo u ogromnim kolicinama.......ja kad vidim sta ljudi bacaju.....koje kolicine hrane........cak i djecu bacaju.....
pa ne mogu i ne moze pojedinac promijeniti svijet globalno,ali moze sebe sigurno i svoje najbliže okruženjeljubav_aha wrote:video je poucan,ali ne treba iskljucivo potencirati kao rezultat i sredstvo rjesenja problema,vidoe bi trebao biti motiv,kako sprijeciti ovakav uzas u svijetu,umjesto kosntantnog osvratnja na sebe
upravo u tom najblizem okruzenju ima dovoljno primjerasakop wrote:pa ne mogu i ne moze pojedinac promijeniti svijet globalno,ali moze sebe sigurno i svoje najbliže okruženjeljubav_aha wrote:video je poucan,ali ne treba iskljucivo potencirati kao rezultat i sredstvo rjesenja problema,vidoe bi trebao biti motiv,kako sprijeciti ovakav uzas u svijetu,umjesto kosntantnog osvratnja na sebe
Sto ce rec' da je to to, ovim se vracas na sam pocetak teme, to jes' poente teme.ljubav_aha wrote:upravo u tom najblizem okruzenju ima dovoljno primjerasakop wrote:pa ne mogu i ne moze pojedinac promijeniti svijet globalno,ali moze sebe sigurno i svoje najbliže okruženjeljubav_aha wrote:video je poucan,ali ne treba iskljucivo potencirati kao rezultat i sredstvo rjesenja problema,vidoe bi trebao biti motiv,kako sprijeciti ovakav uzas u svijetu,umjesto kosntantnog osvratnja na sebe