Provjera kvaliteta vode
- video
#1 Provjera kvaliteta vode
Gdje se moze izvrshiti provjera kvaliteta vode u SA, tj, da ja ko privatno lice donesem istu i da se to odradi ??
- The Nightwatchman
#2 Re: Provjera kvaliteta vode
neces to dobit ovdje. mozda imaju neke laboratorije, ali ces to masno platiti. zavisi u stvari sta te konkretno zanima, je li samo mikrobioloska analiza ili nesto vise....
uglavnom, u normalnim zemljama taj izvjestaj dolazi uz racun za vodu na zahtjev korisnika, azurira se svaki mjesec i tako to....
uglavnom, u normalnim zemljama taj izvjestaj dolazi uz racun za vodu na zahtjev korisnika, azurira se svaki mjesec i tako to....
- video
#3 Re: Provjera kvaliteta vode
Ma nije u pitanju Sarajevski gradski vodovod, vec vodovod u jednom povratnichkom naselju u istocnoj Bosni. Vodovodna mreza unishtena u proteklom ratu ( isjecheni svi ventili i odnesheni mjerni uredjaji iz shaktova, oshteceni bazeni sa vodom,...). Povratnichkom akcijom, vodovodni sistem je uspostavljen, pa bi sad, trebalo izvrshiti potrebne analize vode.
-
Dady
#4 Re: Provjera kvaliteta vode
Pokusaj stupiti u kontakt sa laboratorijom http://www.viksa.ba, ako bi ti mogli izaci u susret jer mislim da oni te usluge ne mogu naplatiti.
Prije dvije godine sam radio analizu vode u laboratoriju na Ilidzi tamo u zgradi DZ, mislim da je bilo oko 300 KM.
Prije dvije godine sam radio analizu vode u laboratoriju na Ilidzi tamo u zgradi DZ, mislim da je bilo oko 300 KM.
- melbaa
#5 Re: Provjera kvaliteta vode
U zgradi "Higijenskog zavoda" prekoputa Alipasine dzamije, ima lab. i tamo rade analizu vode. Neznam koliko kosta, ja sam radila ali sam privatno poslala preko prijatelja....