Popravak Masine za Ves

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
kaostvorena

#1 Popravak Masine za Ves

Post by kaostvorena »

Imam masinu za ves Whirpool, koja se pokvarila :(
Da li ovdje neko zna nekog majstora za ves masine?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: Popravak Masine za Ves

Post by PipiDugaDevetka »

kaostvorena wrote:Imam masinu za ves Whirpool, koja se pokvarila :(
Ne znam ko je zvanični serviser za te veš-mašine, zvane perilice, ali znam dobrog majstora.

Jeste da hoće uzeti masovno za svoj rad, ali garantujem dobre radove.

EDO, tako mu se zove firma, majstor EDO: 061/847-892.
kaostvorena

#3 Re: Popravak Masine za Ves

Post by kaostvorena »

Hvala puno :-D
jaca.84

#4 Re: Popravak Masine za Ves

Post by jaca.84 »

Probaj i sa Robotom, samo ne znam da li oni servisiraju tu marku, ali pitaj. Meni su popravljali i odlicno rade a nisu preskupi.
Vragolan

#5 Re: Popravak Masine za Ves

Post by Vragolan »

PipiDugaDevetka wrote:
kaostvorena wrote:Imam masinu za ves Whirpool, koja se pokvarila :(
Ne znam ko je zvanični serviser za te veš-mašine, zvane perilice, ali znam dobrog majstora.

Jeste da hoće uzeti masovno za svoj rad, ali garantujem dobre radove.

EDO, tako mu se zove firma, majstor EDO: 061/847-892.
:thumbup:
100000% dobra majstor, kako rece piti jeste da naplati,a li to je npr., 5 do 10 KM vise od ostalih, ali ga zato brate i popravi, brz, i nema suplje, kada kaze da ce doci dolazi u minutu
Black111

#6 Re: Popravak Masine za Ves

Post by Black111 »

Evo, ja sam se registrirao samo iz razloga sto sam broj spomenutog majstora nasao na ovom forumu preko trazilice.

Covjek dosao, pogledao masinu, naplatio mi 20 KM (nesto kao zategao), ja sutradan da operem ves, a masina gore skace nego prije, ko koza.

Sta cu, nazovem covjeka prvo se ne javlja, mislim zauzet, pa opet zovnem sutra da bi mi prekinuo. Poslije mi se javio preko poruke kad sam mu dao do znanja da promisli i da cu razglasiti za njegov "rad" pa napisa da ce kao doc kad htjednem (tad nisam imao vremena), jos kao ja ispadoh kriv.

Ja sam student, i platio sam drugom majstoru da to uradi kako treba za tudju masinu, u tudjem stanu, ovog na kraju nisam ni nazvao, eto mu dvadeset maraka od studenta nek se ugusi s njima kad mu toliko znace, i njegovom obrazu.

Ovo jos jednom stavljam ovdje posto sam ovdje nasao broj istog, pa da i drugi znaju za ubuduce da ne bi prosli ko i ja s majstorom Edom. ;-)
Bosnian1980

#7 Re: Popravak Masine za Ves

Post by Bosnian1980 »

Dno dna od covjeka.

Toliko sam isfrustriran likom da sam googlao njegov broj telefona da vidim da li ga igdje iko preporucuje, pa da ostavim svoje iskustvo sa njim. Prije pet dana dosao i ustanovio kako su otisle cetkice na motoru ves masine i odnio motor. Zovem ga sutra - ne javlja se. Prekosutra - ne javlja se. Naravno, zovem sa mobitela preko kojeg sam ga i nazvao prvi put.
Odem na posao i na nazovem - javi se iz prve. "Jarane, nemam ovih cetkica, eto vidjecu sa poznanicima, trazio sam nesto, ali nema, eto vidjecu pa cemo to sutra."
Posto radim drugu smjenu ne mogu sutra u terminu koji njemu odgovara, ali nastimam da neko ipak bude kod kuce. Sutradan nit' se javlja niti dolazi.
Danas opet zovem ne javlja se namjerno. Jednom se javio, ali prekinuo. JEdnom zovem broj zauzet - dakle prica.

NE mogu da vjerujem da covjek moze biti takvo dno. Ako ne mozes nesto napraviti reci odmah i da trazim drugog majstora. Dacu ti i pare zbog dolska, nije problem, ali me nemoj 5 dana zavlaciti da bih na kraju morao traziti opet majstora koji ce dan-dva praviti mashinu.

Ako vam sta znaci - NEMOJTE OVOG LIKA ZVATI NI U SHALI!!!
Altsa

#8 Re: Popravak Masine za Ves

Post by Altsa »

samo da razjasnimo oko ovog majstora Ede...da li majstor muca kada govori ?
valjuga

#9 Re: Popravak Masine za Ves

Post by valjuga »

Sve majstor do majstora.Edo ,krki,mrki,sule,sake....itd,jebo ovlaštene servise sa računom i garancijom ali zato
na drugim temama "kupio si žvaku"...........fiskalni na sunce :-)
I ja bi penziju i zdravstvo ali bi najjeftinijeg majstora kokošara koji nema ni registrovanu firmu a kamoli
prijavljenog uposlenika. :bih:
Bosnian1980

#10 Re: Popravak Masine za Ves

Post by Bosnian1980 »

Altsa wrote:samo da razjasnimo oko ovog majstora Ede...da li majstor muca kada govori ?
Jeste, taj je.
BIONA

#11 Re: Popravak Masine za Ves

Post by BIONA »

Joj ljudii meni se pokvarila whirlpool masina za ves, pa muku mucimo sa majstorima! Nadjemo nekakve u oglasu i oni se na kraju ne pojave, stvarno ih ne kontam :-) :roll:
A servis naravno ne postoji, imate li kakav pametan prijedlog?
Qler

#12 Re: Popravak Masine za Ves

Post by Qler »

Aspera servis na Kovacicima...
Dado34

#13 Re: Popravak Masine za Ves

Post by Dado34 »

Osim sto mi ves masinu godinama odrzava, isto tako i sve kucne aparate. Na licu mjesta kaze moze li se popraviti i koliko kosta. Mene jos nije iznevjerio. Samet: 033/457-130 ili 061/325-415
BIONA

#14 Re: Popravak Masine za Ves

Post by BIONA »

Nasla sam jedan oglas, javljam vam za rezultate!
Filter

#15 Re: Popravak Masine za Ves

Post by Filter »

BIONA wrote:Joj ljudii meni se pokvarila whirlpool masina za ves, pa muku mucimo sa majstorima! Nadjemo nekakve u oglasu i oni se na kraju ne pojave, stvarno ih ne kontam :-) :roll:
A servis naravno ne postoji, imate li kakav pametan prijedlog?

ajd malo poblize opisi kvar. ja svoju sam popravljam ima godina dana :)
cinjenica, nije whirlpoll, ali mozebit se sta nagata :)
@mba

#16 Re: Popravak Masine za Ves

Post by @mba »

kod mene nece du vuce vodu, izvadio sam je pregeldo, negdje pusta neznam gdje pusta, samo ispod masine vode ima, malo je radila kad sam je prvi put izvadio i opet vratio, malo cijevi i kablove prodrmao, malo kasnije opet necce, voda curi!

masina gorenje!

dali je neko imao isti problem?
BIONA

#17 Re: Popravak Masine za Ves

Post by BIONA »

@ filter hvala ti na ponudi ! Imam super pozitivno iskustvo ! Zvala nekakvog majstora iz oglasa, koji je rekao da ce doci u toliko i toliko sati, posto je kasnio zbog snijega nazvao je i rekao da ce malo kasniti! radi se o 2 momka koja zajedno dolaze na adresu, odmah su skontali u cemu je kvar, popravili i ostavili svoje vizit kartice. Mladji su momci i svaka im cast, kazu da imaju dosta posla a i ne cudi me s obzirom kako su prijatni i vrijedni!
Ako nekome treba broj ja cu ostaviti!
Mozete ih zvati i za drugu bijelu tehniku.
S@din

#18 Re: Popravak Masine za Ves

Post by S@din »

Izvinite, gdje se mogu kupiti keramicki grijaci za ves, hvala unaprijed
cico x

#19 Re: Popravak Masine za Ves

Post by cico x »

siman

#20 Re: Popravak Masine za Ves Wa61061

Post by siman »

Postovani,
Odvrnem čep za čišćenje filtera (označen u prilogu kao Wa61061B), ali mi ostane crni dio (označen u prilogu kao Wa61061) koga ne mogu izvaditi.
Pomozite kako da to izvedem.
Hvala na pomoći.
Dio koga neznam izvaditi:
https://www.datafilehost.com/d/2e1794e3
valjuga

#21 Re: Popravak Masine za Ves Wa61061

Post by valjuga »

siman wrote:Postovani,
Odvrnem čep za čišćenje filtera (označen u prilogu kao Wa61061B), ali mi ostane crni dio (označen u prilogu kao Wa61061) koga ne mogu izvaditi.
Pomozite kako da to izvedem.
Hvala na pomoći.
Dio koga neznam izvaditi:
https://www.datafilehost.com/d/2e1794e3
Sa druge strane imaš odvodnu pumpu sa tri šarafa.Izviješ šarafe i izguraj taj komad,vrati pumpu na mjesto i kupi drugi taj uložak filtera i gotovo.
Post Reply