Zastava

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
orhi

#1 Zastava

Post by orhi »

Da li neko zna gdje mogu kupit zastavu Velike Britanije u Sarajevu,kolka je cijena,velicina i ostalo ? ili gdje je mogu napraviti i koliko ce me izac?
:D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: Zastava

Post by PipiDugaDevetka »

ŠIK Ključ je vazda i uvijek pravio zastave, ali pošto je bio požar i kod njih, ne znam ti reći da li i dalje prave zastave.

Imaš radnju u blizini katedrale, pa prave uz pomoć kompjutera vez, grbove, bedževe od tekstila, ambleme od tekstila,...

Guglaj firmu GONG, mislim da i oni imaju iste mašine, pa kompjuterski prave svašta na papiru i tekstilu, a da li prave zastave, ne znam.
Gong: 061/143-518
alica.k

#3 Re: Zastava

Post by alica.k »

eh, u sarajevu nisam vidjela, ali sam vidjela u fisu u vitezu svakakvih zastava, izmedju ostalog i VB.

edit: u onom fisu u rajlovcu nisam nikad bila, pa ne znam ima li tamo, al sigurno ti oni to mogu iz viteza dopremit u sarajevo ako ih zamolis.
Globus

#4 Re: Zastava

Post by Globus »

U fisu vitez imas po 2.50 KM one standardne velicine .. ima koliko ti dusa hoce zemalja :D
orhi

#5 Re: Zastava

Post by orhi »

gdje cu do viteza ici po vakom kijametu,mozel se kako narucit il da posalju nesto slicno
drmadzija

#6 Re: Zastava

Post by drmadzija »

Ne bih kupio njihovu zastavu nema sanse!
Elem, nadji kakav stari slifer, malo farbe il' vostanih bojica i ozezi. Ako si slab s' likovnim, skini sa ambasade jednu, pa je vrati kad se izmases. :dance:
mostarac

#7 Re: Zastava

Post by mostarac »

e jesi nas'o drzavu cija ti zastava treba :D
stavi jos pored i spansku da kompletiras cenifu :D
alica.k

#8 Re: Zastava

Post by alica.k »

orhi wrote:gdje cu do viteza ici po vakom kijametu,mozel se kako narucit il da posalju nesto slicno
pa fino sam ti napisala, odes do fisa u rajlovcu i vidis hoce li ti naruciti il nesto...
orhi

#9 Re: Zastava

Post by orhi »

treba mi za projekat... je*** ga projekat :mrgreen:
Post Reply