Bela kuga u Srbiji..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
incognito071

#1 Re: Bela kuga u Srbiji..

Post by incognito071 »

hadziveg wrote:"Bela kuga" hara Srbijom,tako barem kazu srbijanski mediji,nista cudno...medjutim sta mi je zapalo za oko,naime borba srpski vlasti,gradova,opstina protiv "bele kuge"..postajel "nebeski narod" Albanski i Rumunski narod?Ili je to i prije tako bilo samo se nije znalo?Ipricacu vam jednu kratku prichu, imo sam radnog kolegu Gojka ja sam ovo njemu jednom prico jer sam gledo na RTS1 onu emisiju "Vreme je za Bebe" i tako mu pricham da sam gledo da Srbi zene Albanke prevodi ih na pravoslavlje i daju srpska imena djeci ..i tako opstaju mnoga srpska sela u Srbiji,naravno ocekivo sam da ce me negirat...on se nasmijo i reko da je i njegov otac Vlah a majka Albanka,jer sada to ide manje vise dobrovoljno a prije su ne samo Srbi ,nego kako on reche i Rumuni,Grci,Bugari krali Albanke i zenili se.Tako da ta pojava postoji jos od prije prvog svjetskog rata samo nije bilo ni toliko javno al se tada nije ni krilo.Nego da neduzim,
taj kolega je ozenjen Matejom pola Madjaricom pola Hrvaticom iz Vojvodine i zive danas u okolici Rume(Grad u Vojvodini) naravno na privremenom radu su u inostranstvu.Eh, sad je ono najzanimljivije jednom je njegov mali doso po njega na poso,sa srpskim dresom i lancicom preko majice orao i 4S i veli j..... veceras Rumune(misleci na utakmicu Srbija-Rumunija u kvalifikacijama za SP.Mali glumi Srbina svih Srba ,cak nacionalistu da nereknem pravog cetnika u razvoju a men nista nije bilo vise jasno.
Pa sta ce bit onda sa ovom djecom Srbi/Albanke ?Koliko takve djece ima?

Evo vam i dokazi..

http://www.kurir-info.rs/clanak/kurir-1 ... /bela-kuga
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... rpska-sela

Ja se samo pitam ko su onda zaista Srbi?

Zalibo nas nesto za Srbima, Srbijom, kugom, Albanijom, Albancima i to sto se medjusobno mjesaju, kote itd isl.
Nauci pisati prije nego sto pocnes izlagati price javno.

Poz.
Locked