Presvlacanje sjedista??

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

majstor_m

#1 Presvlacanje sjedista??

Post by majstor_m »

Zelim presvuci sjedista u Peugeotu 206 pa me interesuje gdje je najbolje???
LeKo

#2 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by LeKo »

Ja sam na popravku sjedišta (bila mi se malo pohabala spužva) išao kod Tahira u Kiseljak, momak zna posao. Radi i presvlake i presvlačenja. Broj na koji ga možeš kontaktirati je 061-930-326, probaj dogovoriti ništa te ne košta.
motachjointa

#3 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by motachjointa »

chuchumbamayumbe

#4 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by chuchumbamayumbe »

motachjointa wrote:neces se pokajati http://www.autotexpazaric.com/
ja sam ovdje radio, ok su
maxell_sarajevo

#5 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by maxell_sarajevo »

Autotex je kvalitetan i ljudi odlicno rade, mene su za Fabiju presvlake izasle 150KM, halal im svaki dinar :D
majstor_m

#6 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by majstor_m »

HVALA PUNOO NA ODGOVORIMA !!!
sLLayer

#7 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by sLLayer »

Kiseljak n1
Bullet Tooth Tony

#8 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by Bullet Tooth Tony »

motachjointa wrote:neces se pokajati http://www.autotexpazaric.com/
:thumbup: :thumbup:
ifbbpro

#9 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by ifbbpro »

Hajmo oziviti temu :)
U 2007. godini smo svi imali para i nije bio problem dati 150-200 kermi na presvlake u Pazaricima, sada je recesija i nemamo :)
Ne ozbiljno, da li neko zna gdje se mogu (koliko toliko) dobre ali LIJEPE presvlake kupiti do 50-60 kermi?

Hvala
maxell_sarajevo

#10 Re: Presvlacanje sjedista??

ifbbpro wrote:Hajmo oziviti temu :)
U 2007. godini smo svi imali para i nije bio problem dati 150-200 kermi na presvlake u Pazaricima, sada je recesija i nemamo :)
Ne ozbiljno, da li neko zna gdje se mogu (koliko toliko) dobre ali LIJEPE presvlake kupiti do 50-60 kermi?

Hvala

Na svakoj benzinskoj pumpi, univerzalne odgovaraju od yuge do BMW-a :lol: :lol:
amrica

#11 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by amrica »

maxell_sarajevo wrote:
ifbbpro wrote:Hajmo oziviti temu :)

Hvala

Na svakoj benzinskoj pumpi, univerzalne odgovaraju od yuge do BMW-a :lol: :lol:
i po shoppinzima :D

uhvati se pazarica, vrijedi svaku markicu
mayab

#12 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by mayab »

Mislim da ovaj u Pazaricu vrijedi tih para, na mom autu su evo šesta godina, sve stoji kao original fabricko, nema povlacenja i boranja, sa minimalnim tragovima koristenja na vozackom sjedistu.Za one koji ne znaju samo da kazem da oni kod montaze presvlaka vade svako sjediste van iz auta i sve utegnu, tako da "lezi" kao original tapacirung!
HaHaHa2

#13 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by HaHaHa2 »

Koliko vremena im treba da zavrse?
amrica

#14 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by amrica »

HaHaHa2 wrote:Koliko vremena im treba da zavrse?
odes da narucis boju i dezen i kazu dodji za par dana, onda popijes kafu i upoznas pazaric :D i gotovo
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#15 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by Bobi »

Po ovim fotografijama sa njihovog site nije mi nesto...da li neko moze postaviti licne(mislim auta :D) fotografije?
citroen

#16 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by citroen »

Bobi wrote:Po ovim fotografijama sa njihovog site nije mi nesto...da li neko moze postaviti licne(mislim auta :D) fotografije?
Ma nista posebno,ima jos ljudi koji rade dobro presvlake,pogotovo ovaj Tahir iz Kiseljaka,mom kolegi uzeli za presvlake u Pazaricu 400KM za skodu octaviu,kombinacija alcantare i platna ali zaboravili oznaciti koncem bocne air bag-ove,tj. posebnim koncem taj dio trebali odraditi i kazu ma nema potrebe za tim,svaki jastuk je u stanju "razvaliti "presvlaku kad se aktivira.... :run:
amrica

#17 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by amrica »

Meni su u Pazaricu prije nekoliko godina uradili presvlake za G2, boli glava, vrhunski, kao da su rodjena sa tim :D fine boje itd....auto je izgledao bolje bar 50% :) samo nije bilo air bagova :D
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#18 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by Romeo 80 »

A koliko u prosjeku naplaćuju presvlačenje sjedišta u Pazariću? Mene zanima za Renault 5... :)
maxell_sarajevo

#19 Re: Presvlacanje sjedista??

Romeo 80 wrote:A koliko u prosjeku naplaćuju presvlačenje sjedišta u Pazariću? Mene zanima za Renault 5... :)
Imas telefon na njihovoj stranici nazovi, pitaj, zar je tesko odvojiti dvije minute i informisati se kako treba!? :D
uzas

#20 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by uzas »

Ako su ti u Pazaricu dobri ja imam spremno 250 kema ali mi samo auto fali, hoce li oni to organizovati ili ja moram :D
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#21 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by corolla02 »

laicko pitanje: sta je sa ovim presvlakama i zasto su bitne bas te, zar se ne mogu naci one univerzalne, za recimo nekih 50km-100km ili ostaviti siceve vec kakvi jesu :?
mayab

#22 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by mayab »

corolla02 wrote:laicko pitanje: sta je sa ovim presvlakama i zasto su bitne bas te, zar se ne mogu naci one univerzalne, za recimo nekih 50km-100km ili ostaviti siceve vec kakvi jesu :?
Iskreno, ja sam stavio presvlake zbog malog djeteta, a nov auto, a sada kada se "osvrnem" nisu mi zapravo trebale, pogotovo kad bi trebao da ih skinem radi pranja, to je veliki posao (zbog kvalitetne montaze).Istu bih zajebanciju imao da sam morao raditi to neko eventualno dubinsko pranje, a ostalo bi mi tih cca. 140KM koliko sam platio presvlake.
Ja ih ,mislim,necu ponovo stavljati na neki novi auto u buducnosti :mrgreen:
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!

#23 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by corolla02 »

mayab wrote:
corolla02 wrote:laicko pitanje: sta je sa ovim presvlakama i zasto su bitne bas te, zar se ne mogu naci one univerzalne, za recimo nekih 50km-100km ili ostaviti siceve vec kakvi jesu :?
Iskreno, ja sam stavio presvlake zbog malog djeteta, a nov auto, a sada kada se "osvrnem" nisu mi zapravo trebale, pogotovo kad bi trebao da ih skinem radi pranja, to je veliki posao (zbog kvalitetne montaze).Istu bih zajebanciju imao da sam morao raditi to neko eventualno dubinsko pranje, a ostalo bi mi tih cca. 140KM koliko sam platio presvlake.
Ja ih ,mislim,necu ponovo stavljati na neki novi auto u buducnosti :mrgreen:
da to je opravdano za dijete, ali sad praviti ritual oko presvlaka, kupis one najobicnije ako ti trebaju i vozi :D
amrica

#24 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by amrica »

Ovako, kakve god presvlake da kupis, nikad ne "legnu" kao zalijepljene originalne presvalke, dok su ove iz Pazarica fantazija, kao original. Inace, platila sam ih, mislim, 180 KM, mogla sam kupiti troje od 50-60 KM, ali se one zguzvaju, naboraju i poderu... za mjesec, a ja golfa i prodala sa njima, ljepota sjesti
Drugo, ja sam stavljala presvlake zato jer je moje sjediste bilo izlizano....
corolla02

#25 Re: Presvlacanje sjedista??

Post by corolla02 »

amrica wrote:
Ovako, kakve god presvlake da kupis, nikad ne "legnu" kao zalijepljene originalne presvalke, dok su ove iz Pazarica fantazija, kao original. Inace, platila sam ih, mislim, 180 KM, mogla sam kupiti troje od 50-60 KM, ali se one zguzvaju, naboraju i poderu... za mjesec, a ja golfa i prodala sa njima, ljepota sjesti
Drugo, ja sam stavljala presvlake zato jer je moje sjediste bilo izlizano....
i kad kisa pada i snijeg vije, nema za tebe zime; c'vjek ce to da sredi za tebe :D
a odvajati 200km + za presvlake je zaista pretjerivanje, a pri tome ne imati za guma; i najvise volim siceve onakve kakvi jesuu..
Post Reply