maloprije sam popunila anketu na portalu sarajevo-x com-a, medjutim ponovo mi se ponudilo da popunim istu, sto sam i ucinila da vidim da li je to moguce. ispostavilo se da jeste.
kako onda mozemo vjerovati onim procentima u odgovorima jer se moze vise puta dati jedan te isti odgovor?
jesu li ankete zaista vjerodostojne?
ankete na sa-x
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
- muha_sa
#2 Re: ankete na sa-x
pojma nemam te ti ne bih umio rijet 
- KadSeMrtviProbudimo
#3 Re: ankete na sa-x
ALexis wrote:maloprije sam popunila anketu na portalu sarajevo-x com-a, medjutim ponovo mi se ponudilo da popunim istu, sto sam i ucinila da vidim da li je to moguce. ispostavilo se da jeste.
kako onda mozemo vjerovati onim procentima u odgovorima jer se moze vise puta dati jedan te isti odgovor?
O kojoj anketi pišeš? Jedina koju sam ja vidio je: "Da li je Predsjedništvu BiH potreban još jedan član?", ali njeno trajanje je isteklo 28.01.2010.
Koju si anketu ti radila?
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#4 Re: ankete na sa-x
istu tu, vise putaKadSeMrtviProbudimo wrote:ALexis wrote:maloprije sam popunila anketu na portalu sarajevo-x com-a, medjutim ponovo mi se ponudilo da popunim istu, sto sam i ucinila da vidim da li je to moguce. ispostavilo se da jeste.
O kojoj anketi pišeš? Jedina koju sam ja vidio je: "Da li je Predsjedništvu BiH potreban još jedan član?", ali njeno trajanje je isteklo 28.01.2010.
Koju si anketu ti radila?
a ima ih jos
-
Administrator
- Forum administrator
#5 Re: ankete na sa-x
Možete vi glasati više puta, ali samo jedan glas se računa.
- ALexis
#6 Re: ankete na sa-x
to sam htjela da cujem
jer ne bi bilo u redu da neko glasa vise puta i da mu se svaki glas broji.
cemu onda anketa i procenti...
jer ne bi bilo u redu da neko glasa vise puta i da mu se svaki glas broji.
cemu onda anketa i procenti...
-
biznismen
#7 Re: ankete na sa-x
http://www.surveygizmo.com/s3/1594888/I ... -3-2-1-sad
Evo ako neko uskoro naleti na ovu temu, molila bih ga da popuni anketicu. Potrebno je manje od pola minute za popunjavanje
)
Evo ako neko uskoro naleti na ovu temu, molila bih ga da popuni anketicu. Potrebno je manje od pola minute za popunjavanje