Moramo njegovati naše kršćanske pozdrave!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1 Moramo njegovati naše kršćanske pozdrave!
Pravi i jedini kršćanski pozdrav je Hvaljen Isus i Marija, a odgovor je Uvijek Isus i Marija.
Nažalost zbog ekonomije riječi, što zbog stida naših katoličkih muževa i žena, kao i straha od odmazde i ugnjetavanja ovaj sveti kršćanski pozdrav se izvitoperuje i iskrivljava na mnoge načine
prvi je
Hvaljen Isus ( u težoj varijanti je to Faljen Isus - što je ružno i za uho ne samo sa vjerničke strane nego i sa gramatičke)
drugi je
Faljenis (najteži oblik nakaradnosti naših svetih kršćanskih pozdrava jer se i ne spominje ime Isusovo uz gramatičku nepravilnost)
treći oblik
Hvaljen Bog (u kojem se ne želi (ili neće) pozdraviti imenom svoga Boga)
u ova tri primjera shvatamo da nema Marije, Majke Božje koja je žačela i rodila sina po Duhu
odgovori variraju
od riječi
Uvijek!
do
Uvijek Isus
NEMA ISUSA BEZ MARIJE I NEMA MARIJE BEZ ISUSA!
stoga se pozdravljajte kako Bog zapovijeda i kako propisi kažu
Hvaljen Isus i Marija
Uvijek Isus i Marija
Nažalost zbog ekonomije riječi, što zbog stida naših katoličkih muževa i žena, kao i straha od odmazde i ugnjetavanja ovaj sveti kršćanski pozdrav se izvitoperuje i iskrivljava na mnoge načine
prvi je
Hvaljen Isus ( u težoj varijanti je to Faljen Isus - što je ružno i za uho ne samo sa vjerničke strane nego i sa gramatičke)
drugi je
Faljenis (najteži oblik nakaradnosti naših svetih kršćanskih pozdrava jer se i ne spominje ime Isusovo uz gramatičku nepravilnost)
treći oblik
Hvaljen Bog (u kojem se ne želi (ili neće) pozdraviti imenom svoga Boga)
u ova tri primjera shvatamo da nema Marije, Majke Božje koja je žačela i rodila sina po Duhu
odgovori variraju
od riječi
Uvijek!
do
Uvijek Isus
NEMA ISUSA BEZ MARIJE I NEMA MARIJE BEZ ISUSA!
stoga se pozdravljajte kako Bog zapovijeda i kako propisi kažu
Hvaljen Isus i Marija
Uvijek Isus i Marija
-
BigusDickus
ESSELAMU ALEJKUM VE RAHMETULLAHI VE BEREKATUHU
- manijak1
- manijak1
- manijak1
-
rumenko
Provaljen isus i povaljena marija
a ne fakat ovo je sala nego bila je odvala u jednom filmu iz komunistickog perioda zaboravio sam kojem kad fratar kaze "hvaljen isus" a masa odgovara "i ostali narodni heroji"
ili kad partizan kaze babi "smrt fasizmu bako" a ona odgovara "i tebi sinko"
a ne fakat ovo je sala nego bila je odvala u jednom filmu iz komunistickog perioda zaboravio sam kojem kad fratar kaze "hvaljen isus" a masa odgovara "i ostali narodni heroji"
- Truba
rumenko wrote:Provaljen isus i povaljena marija
vidjet ćemo koliko će ovaj uvredljivi post stajati na ovom forumu
đe su sada oni dušebrižnici
- manijak1
Zar ti nisi dovoljan kao takav
?????
- Truba
ja štopam vrijememanijak1 wrote:Zar ti nisi dovoljan kao takav![]()
?????
jedna uvreda na račun naše Svete Katoličke Vjere će možda i 20X dulje ostati na serveru nego uvreda na račun neke druge religije - pogodite koje
a na kraju krajeva možda neće ni biti obrisano
- manijak1
Moj stav da je religiju ne treba vrijeđati niti izvrgavati ruglujedna uvreda na račun naše Svete Katoličke Vjere će možda i 20X dulje ostati na serveru nego uvreda na račun neke druge religije - pogodite koje
Inače ova tvoja replika je i suština tvoga postiranja na podforumu religija - da brojiš uvrede uvredama.
-
BosnjakAga
ovo bi jakorumenko wrote: ili kad partizan kaze babi "smrt fasizmu bako" a ona odgovara "i tebi sinko"
- Truba
i ja sam se mnogo bio šalio međutim malo drugačije su svi reagovali...rumenko wrote:Ja sam napisao da je sala nije mi bila namjera da nekoga uvrijedim
Ali eto ako treba da se izvinem izvinjavam se sto sam napisao Isus i Marija malim slovima.
Sad je valjda OK.
znači treba znati koga povaljivati...
Ti Majku Božju i nikom ništa
lijepo
- Truba
ne znaš ti suštinu nikakomanijak1 wrote:Moj stav da je religiju ne treba vrijeđati niti izvrgavati ruglujedna uvreda na račun naše Svete Katoličke Vjere će možda i 20X dulje ostati na serveru nego uvreda na račun neke druge religije - pogodite koje![]()
ma koliko god je ne razumiješ
.
Inače ova tvoja replika je i suština tvoga postiranja na podforumu religija - da brojiš uvrede uvredama.
žao mi je
-
meldina
Nisi shvatio ali sam se salila nedo Bog da hvalim Muhameda ili njegovu majku a krscani su skrenuli sa pravog puta davno ,molim Boga a im opet pravi put pokazeLooOoodiloo, djece mi
@lijepa moja meldina..muslimani hvala Boga a Bozijim poslanicima salju pozdrave mira i zele blagoslov...
Kad bi Isus ili Marija vidjeli i culi oni bi bila upropasteni