Ko je u pravu, Bošnjaci, Srbi ili Hrvati? Ili su svi u pravu?
Jedna od ove 4 opcije je tačna.
Ni Bošnjaci,ni Srbi ni Hrvati.Ovdje je jedino rješenje kakav jak zemljotres i poslije toga par stotina bagera da to poravnja i na kraju naseliti koga ko umije finoSverker wrote:Najjednostavnija i najneprovokativnija tema a verovatno zanimljiva većini posetilaca politike jer vidim da većina o tome raspravlja:
pa verovatno da vecina posetilaca nece temu smatrati provokacijom ili bolje receno stupidnoscu...ko u pravu,zasto u pravu,kad u pravu?Sverker wrote:Najjednostavnija i najneprovokativnija tema a verovatno zanimljiva većini posetilaca politike jer vidim da većina o tome raspravlja:
da ti malo pomognem.Sverker wrote:Najjednostavnija i najneprovokativnija tema a verovatno zanimljiva većini posetilaca politike jer vidim da većina o tome raspravlja:
ko to mi...Klokot wrote:bošnjaci-bosna i hercegovina postoji,srbi i hrvati sa teritorija koje su kontrolisali nisu sistematski protjerivani i ubijani.
cijelo vrijeme su postojale stranke u kojima su bili i srbi i hrvati,postoje i danas i nude programe koji mogu omogućiti konstitutivnost i ravnopravnost na teritoriji bih.
istinitost navoda se može provjeriti u nezavisnoj,haškoj dokumentaciji.
Значи, ми смо у праву.
-LIBERO- wrote:E dok se god budemo dijelili,pa i u anketama kao bosnjaci,srbi i hrvati...do tada nece biti ni nase BiH.
Neophodan je i to je zadnji "voz" za pravljenje velike koalicije svih gradjana i gradjanki,samosvjesnih individualaca,intelektualaca i radnog naroda...kao i par relativno "zdravih" stranaka i pokreta,i svi zajedno krenuti u borbu protiv ovakvog rezonovanje Mi,Vi,Oni...
Ma mrs vise!!!!
Bosna je bila, jeste i ostaje zemlja bosanskog naroda, vjera u Boga je ljudski i univerzalan običaj, a vjerske monotestičke institucije u Bosni su ostaci vijekovnih okupatora i rušitelja bosanske državne samostalnosti. Kao i u svakoj evropskoj državi, vrhovnu vlast ima nacionalni parlament, a koliko je meni poznato, ni u Americi (USA) gdje su se nastanile sve svjeetske rase i nacije, nema višenacionalnog parlamenta.Sverker wrote:Najjednostavnija i najneprovokativnija tema a verovatno zanimljiva većini posetilaca politike jer vidim da većina o tome raspravlja:
DA RATUJU,UBIJAJU,PLAČKAJU PALE-LIBERO- wrote:E dok se god budemo dijelili,pa i u anketama kao bosnjaci,srbi i hrvati...do tada nece biti ni nase BiH.
Neophodan je i to je zadnji "voz" za pravljenje velike koalicije svih gradjana i gradjanki,samosvjesnih individualaca,intelektualaca i radnog naroda...kao i par relativno "zdravih" stranaka i pokreta,i svi zajedno krenuti u borbu protiv ovakvog rezonovanje Mi,Vi,Oni...
Ma mrs vise!!!!