Mlin za kafu - crtezi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
atadxart

#1 Mlin za kafu - crtezi

Post by atadxart »

Da li ima neko slucajno crteze (radionicke) za rucni mlin za kafu koji je popularan u Bosni?

Htjeli bismo napraviti sebi koji komad u radionici ali nazalost niko nema nijedan sa kojeg bi mogli skinuti mjere...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: Mlin za kafu - crtezi

Post by PipiDugaDevetka »

Prema pravilima sa-x foruma zabranjeno je podsticati forumaše na kršenje zakonaa, pa i na privrednu špijunažu. :D

Zamoli nekoga da ti pošalje primjerak, pa ''skini'' mjere sa njega.
Možda jesi daleko, ali eto ti prilike da posjetiš Baš-čaršiju i u Ulici Kazandžiluk kupiš suvenir, mlin za kafu ručne-radioničke izrade.

Propade FAMOS zbog ratnih zbivanja, glavni narodni snabdjevač ovim mlinovima, najboljim, jer je mljevenje pržene kafe bilo kvalitetno i na optimalnu granulaciju,...
atadxart

#3 Re: Mlin za kafu - crtezi

Post by atadxart »

PipiDugaDevetka wrote:Prema pravilima sa-x foruma zabranjeno je podsticati forumaše na kršenje zakonaa, pa i na privrednu špijunažu. :D

Možda jesi daleko, ali eto ti prilike da posjetiš Baš-čaršiju i u Ulici Kazandžiluk kupiš suvenir, mlin za kafu ručne-radioničke izrade.

Propade FAMOS zbog ratnih zbivanja, glavni narodni snabdjevač ovim mlinovima, najboljim, jer je mljevenje pržene kafe bilo kvalitetno i na optimalnu granulaciju,...
E bas ti hvala na savjetima ali ako nemas crteze koji vrag te tjera da se javljas? Ah da, broj postova. Svaka cast, ovim si ga povecao/la za jos jedan, na moj racun :)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4 Re: Mlin za kafu - crtezi

Post by PipiDugaDevetka »

atadxart wrote: E bas ti hvala na savjetima ali ako nemas crteze koji vrag te tjera da se javljas? Ah da, broj postova. Svaka cast, ovim si ga povecao/la za jos jedan, na moj racun :)
Ima moj jaran te crteže, FAMOS-ovac bivši, ali ko zna kada ću ga sresti.
Dogovorimo se za cijenu putem PP, ali kada ga sretnem. Javim ti se.
atadxart

#5 Re: Mlin za kafu - crtezi

Post by atadxart »

moderator wrote:
atadxart wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Prema pravilima sa-x foruma zabranjeno je podsticati forumaše na kršenje zakonaa, pa i na privrednu špijunažu. :D

E bas ti hvala na savjetima ali ako nemas crteze koji vrag te tjera da se javljas? Ah da, broj postova. Svaka cast, ovim si ga povecao/la za jos jedan, na moj racun :)
U slucaju da zelite nastaviti komunicirati na ovom forumu, promijenicete nacin komunikacije sa korisnicima ovog foruma.
Molim lijepo vasa virtuelna visosti obrisite moj forum account odmah zivi/e bio/la ako smatrate da ovo sto sam napisao iznad nije prikladno vasem cijenjenom forumu.
metar_drva

#6 Re: Mlin za kafu - crtezi

Post by metar_drva »

evo crtez, nadam se da je dobar
Image
Post Reply