Novi predsjednik RS

Post Reply

Ko bi trebao biti predsjednik Republike Srpske

Milorad Dodik - SNSD-DNS-SP
1
13%
Ognjen Tadić - SDS-PDP-SRS RS
1
13%
Dragan Čavić - DP
2
25%
Zdravko Krsmanović - NSP
1
13%
Neko drugi(navedite)
3
38%

Total votes: 8

politika.info

#1 Novi predsjednik RS

Post by politika.info »

Poštovani,

u oktobru nas očekuju izbori u BiH. Obzirom da je već(manje-više) poznato ko će biti predsjednički kandidati u RS interesuje me kako ćete vi glasati(ako glasate u RS), kako biste vi glasali da živite u RS(ako živite u FBiH ili negdje drugo) i šta mislite o kandidatima.
zvornicanin

#2 Re: Novi predsjednik RS

Post by zvornicanin »

politika.info wrote:Poštovani,

u oktobru nas očekuju izbori u BiH. Obzirom da je već(manje-više) poznato ko će biti predsjednički kandidati u RS interesuje me kako ćete vi glasati(ako glasate u RS), kako biste vi glasali da živite u RS(ako živite u FBiH ili negdje drugo) i šta mislite o kandidatima.
Obzirom da u RS ne postoji visestranacki sistem,obzirom da vecina nesuglasica su nebitne,obzirom da ne postoje nesuglasice u vezi drzavnosti BiH (u negativnom smislu)
pobjedice onaj koji je najglasniji.Kriminal je opasna stvar,hebiga,ko je veci kriminalac taj ce potuci ove druge koji se bore vise zbog sopstvenih kriminalnih radnji negoli zbog naroda.Kako ono se kaze ko blize medu vise se zasladi.Ono ko u mafijaskim filmovima,gdje se mjenja boss.Tako ja otprilike vidim trenutno politiku u RS.
Trenutno big boss je dodik i posto je podobro izgradio svoju kriminalnu mrezu,drzeci u saci ostale koji se usuduju da traze njegovo mjesto,sigurno je 100% da ce on i pobjediti.Dakle nesto sto znas unaprijed nemoze se nazvati demokratija niti pitanje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tuzlak-x

#3 Re: Novi predsjednik RS

Post by tuzlak-x »

DJ Krmak :P
Post Reply