Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kao i prije tu su i Go Go plesačice kao jedan lijepi dodatak svemu!
I ove godine u VIP prostor ulaz slobodan za bikere (sa obilježjima) te djevojke. Stoga svi bikeri, bilo iz klubova bilo Free Rideri, ponesite oznake koje vam garantiraju ulaz u VIP.
Ostali će nadamo se biti zadovoljni besplatnim koncertom Partibrejkersa jer je ulaz u Slogu slobodan.
pigcop wrote:Možda će zvučati bezveze al o kakvim se oznakama priča ako nisam član ni jednog kluba?Vozam chopper 250ccm jel moja oznaka saobraćajna dozvola?
nalijepi na leđa grb šahovskog kluba "prvi penzioner" iz maglaja i samo prođi...
čuj VIP zona aj aj aj
ljudi naprave besplatan koncert u gradu u kojem su dogadgaji prava rijetkost, i nadju se likovi da kenjaju po njima. svaka nam chast! napravite vi besplatan koncert Partibrejkersa pa onda pustajte koga hocete, sta hocete i kako hocete!
stochar wrote:ljudi naprave besplatan koncert u gradu u kojem su dogadgaji prava rijetkost, i nadju se likovi da kenjaju po njima. svaka nam chast! napravite vi besplatan koncert Partibrejkersa pa onda pustajte koga hocete, sta hocete i kako hocete!
DaysleepeR wrote:
I ove godine u VIP prostor ulaz slobodan za bikere (sa obilježjima) te djevojke. Stoga svi bikeri, bilo iz klubova bilo Free Rideri, ponesite oznake koje vam garantiraju ulaz u VIP.
Ostali će nadamo se biti zadovoljni besplatnim koncertom Partibrejkersa jer je ulaz u Slogu slobodan.
Kako ide ovo za djevojke ........besplatan ulaz za sve cure ili moram biti djevojka od nekog sa VIP propusnicom???
U Slozi ce veliki stage biti VIp prostor gdje ce MC Rajvosa pocastiti sve svoje prijatelje iz drugih moto klubova koji dođu iz Sarajeva te drugih gradova i država. u VIP prostor slobodan je ulaz djevojkama kojima se ne gadi biti u društvu bajkera. party i jeste napravljen da bi moto klub Rajvosa pocastio svoje prijatelje bajkere iz drugih klubova, a za sve ostale tu je kompletan ostali prostor Sloge te besplatni koncerti Gruhaka i Partibrejkersa.
nadam se da je sad jasno zasto VIP i sta ko uopste ima traziti tu ako nije bajker i clan nekog kluba
@sleeperu, potkrala se jedna slovna greskica, 'dodjite miru ili ostanite kod kuce' (dodjite u miru...)
nije to neshto ali eto, upade mi u ochi, vidio sam reklamu na jos nekim mjestima..
black wrote:@sleeperu, potkrala se jedna slovna greskica, 'dodjite miru ili ostanite kod kuce' (dodjite u miru...)
nije to neshto ali eto, upade mi u ochi, vidio sam reklamu na jos nekim mjestima..
M.C. Rajvosa poziva sve dobre ljude da kupe karte za koncert „za Edu Mulahalilovića“ koji će biti upriličen u Zetri istu noć te doprinesu ovoj humanoj i kvalitetnoj svirci, nakon čega su pozvani da nam se pridruže na koncertu kultnog benda Partibejkersi u prostorima Kinemas Sloga s početkom od 24h 00!
dakle podržite ozdravljenje Ede Mulahalilovića pa s mirom u Slogu na koncert!