nisam nista uzimao od preparata ( stereoida) jer uglavnom ginekomastija se pojavi kod BBildera jer sadrze zenske hormone ...
pa.. da li netko od Vas ima taj problem... kako se toga rijesiti?
Hvala!
Moderator: anex
Uzimaš, i te kako uzimaš hormone, a da ni ne znaš:GoldenBoy89 wrote:M sam i 89 sam god...i imam problem a to je "ginekomastija".../nabujale bradavice kod muskaraca ili 'bitch tits'/...primjetio sam da to imam vec 4-5 god i mislio sam da ce to proci rek to je puberter... do 18-19 god... isao sam u teretanu i nista jos uvjek je to ostalo...prsa sad imam fino nabildana i oblikovana, trbusnjake, biceps, triceps...
ali ljeti kad skinem majicu ruzno igleda i non stop stiscem bradavice da mi se skupe...
![]()
nisam nista uzimao od preparata ( stereoida) jer uglavnom ginekomastija se pojavi kod BBildera jer sadrze zenske hormone ...
pa.. da li netko od Vas ima taj problem... kako se toga rijesiti?jer me stvarno iritiraju
![]()
Hvala!
http://www.rifeenergymedicine.com/BGH.html wrote:The milk from BGH treated cows contains elevated levels of BGH and an insulin like growth factor IGF - 1. (116) IGF - 1 has been theoretically linked to breast cancer, colon cancer, glucose intolerance, diabetes, hypertension, acromegaly (enlargement of hands, feet, nose, and chin), and gynecomastia (growth of breasts in men).(117) IGF - 1 is naturally produced in humans and mediates the action of human growth hormone.

Svaka čast @clav!clav wrote:ma nemas tu puno opcija, mozes cekati jos koju godinu da vidis hoce li se to povuci ili pod noz. ako se odlucis na ovo prvo, trebas izbjegavati mesne preradjevine, soju i sojine proizvode. sojinog ulja nema gdje nema, pa nauci se da citas sastav proizvoda.
PrimjetiOPipiDugaDevetka wrote:Svaka čast @clav!clav wrote:ma nemas tu puno opcija, mozes cekati jos koju godinu da vidis hoce li se to povuci ili pod noz. ako se odlucis na ovo prvo, trebas izbjegavati mesne preradjevine, soju i sojine proizvode. sojinog ulja nema gdje nema, pa nauci se da citas sastav proizvoda.
Možeš li detaljnije objasniti ovo za meso i mlijeko, te soju, sojino ulje.
Možda si primjetila mnoštvo mojih tema i postova odnosi se na mlijeko i meso tretirano GM hormonima rBGH (Bovine Growth Hormone,...Ovo ''r'' je valjda rapid).
Ne znam jesam li opravdano ''opterećen'' i imam strah od ovih namirnica ili sam ''malo paranoidan''.
Ima li osnove za moj strah?
Ne moraš nadugo i naširoko objašnjavati jer je tema o ginekomastiji. Samo kratko, imam li razloga za strah?
I o sojinom ulju. Koje ti ulje trošiš? Maslinovo? Dodaju li sojino i u maslinovo (Špancima i Talijanima ne vjerujem)?