Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dragi prijatelji i prijateljice, forumski istomisljenici i neistomisljenici, bosanci i hercegovci, ljudi:
Najiskrenije vam zelim puno zdravlja, uspijeha u zivotu, dobrote, napretka, srece, ljubavi, slatkisa...., a Boga mi i posla.
Nadam se da ce sledeca godina biti obiljezena sa sto manje kriminala, nacionalizma, nepravde, totalitarizma, lopovluka, nesreca...
Molim dragog Boga za mir u svijetu, da gladni budu nahranjeni, da bolesni ozdrave, da majke nadju svoju nestalu djecu, da nam poteknu suze radosnice a ne suze tuge, ...da nam svima bude bolje!
Ono sto zelim sebi u 2010, zelim i vama i cijelom svijetu!!!!!!
Sretna nova 2010, sve najbolje svim forumashima i forumashicama.
Love is in the air.
Prekrasan video, da se svima probudi svjest da postoje lijepe stvari nasuprot svakodnevnog sovinizma, nacionalizma, politike..., da postoji ono sto nazivamo zivot kakav je samo moguc na nasoj planeti Zemlji.
Alfa Kentaur wrote: Dragi prijatelji i prijateljice, forumski istomisljenici i neistomisljenici, bosanci i hercegovci, ljudi:
Najiskrenije vam zelim puno zdravlja, uspijeha u zivotu, dobrote, napretka, srece, ljubavi, slatkisa...., a Boga mi i posla.
Nadam se da ce sledeca godina biti obiljezena sa sto manje kriminala, nacionalizma, nepravde, totalitarizma, lopovluka, nesreca...
Molim dragog Boga za mir u svijetu, da gladni budu nahranjeni, da bolesni ozdrave, da majke nadju svoju nestalu djecu, da nam poteknu suze radosnice a ne suze tuge, ...da nam svima bude bolje!
Alfa Kentaur, lijepo si to srocio, sta drugo dodati!
Sretno i berichetno, pa sta Bog da!
Alfa Kentaur wrote: Dragi prijatelji i prijateljice, forumski istomisljenici i neistomisljenici, bosanci i hercegovci, ljudi:
...kako si ovo lijepo srocio, svaka cast ! I tebi, i svim forumasima, najljepse zelje i od mene.
stochar wrote:Sretna li vam Nova godina! Odo' sad ugasit' komp i posvetit' se alkoholu, mozda se oko ponoci ukljucim da serem p'jan po netu...
'Vako nekako i ja razmisljam... Odo' ubit ovih par sivih celija sto mi je ostalo , a ako koja pustim slucajem i prezivi, dovescu vam je na uvid sutra ujutro