NS Mladi
- Deleter
#1 NS Mladi
Odavno je jasno da su nam se zivoti upleli u politiku, htjeli mi to ili ne, pa ako je tako onda je mozda ukljucenje u tu nesretnu politiku jedina mogucnost da se izadje iz ovog sivila, pa cak i crnila u kojem se nalazimo.
Nasa stranka osniva Forum mladih, pa eto prilike za sve zainteresovane da se aktiviraju, iznesu svoje stavove i ukljuce se u borbu za promjene.
22.12. u 18:00, u dvorani Sarajevske opstine centar, bice odrzan prvi Forum mladih NS, a pozvani su svi zainteresovani i koji spadaju u kategoriju mladi, sto je po EU standardima do 35 godina starosti.
Nasa stranka osniva Forum mladih, pa eto prilike za sve zainteresovane da se aktiviraju, iznesu svoje stavove i ukljuce se u borbu za promjene.
22.12. u 18:00, u dvorani Sarajevske opstine centar, bice odrzan prvi Forum mladih NS, a pozvani su svi zainteresovani i koji spadaju u kategoriju mladi, sto je po EU standardima do 35 godina starosti.
-
Fliksi
#2 Re: NS Mladi
Hej suuuuper! Koliko sam skontala tamo su sve neke postenjacine 
Hajde vi mladi sada imate priliku da se aktivirate. Mozda neko ucini ovi zemlju boljom za zivote nase djece.
Hajde vi mladi sada imate priliku da se aktivirate. Mozda neko ucini ovi zemlju boljom za zivote nase djece.
- 8. sekretar SKOJ-a
#3 Re: NS Mladi
Nema omaldine k'o Jelene žene koje nema, k'o bijelog Šengena,...
Džaba forumašenje, prosipanje živaca, omalovažavanje svega i svačega, vegetiranje po kafićima, o tvom životu se radi kakvo ćeš okruženje imati gdje će ti djeca odrastati,...Uključi se, aktiviraj se k'o kašikara, testiraj sebe koliko možeš ''povući'' za sobom i svojim idejama omladine.
Samo je omladina zainteresovana za promjene jer ima jednu prednost, VRIJEME!
Mi stari smo 1 (Slovima: Jednom) nogom u grobu/mezaru i poslije mene, potop.
Nije moja opcija NS, ali podržavam svako okupljanje omladine sa predznakom +.
Kada glasam za moju opciju, stranku, nikada ne glasam za kompletnu listu. Prije izbora se raspitam o starosti kandidata i zakružim samo one od 40 i manje godina starosti (Mladosti).
Džaba forumašenje, prosipanje živaca, omalovažavanje svega i svačega, vegetiranje po kafićima, o tvom životu se radi kakvo ćeš okruženje imati gdje će ti djeca odrastati,...Uključi se, aktiviraj se k'o kašikara, testiraj sebe koliko možeš ''povući'' za sobom i svojim idejama omladine.
Samo je omladina zainteresovana za promjene jer ima jednu prednost, VRIJEME!
Mi stari smo 1 (Slovima: Jednom) nogom u grobu/mezaru i poslije mene, potop.
Nije moja opcija NS, ali podržavam svako okupljanje omladine sa predznakom +.
Kada glasam za moju opciju, stranku, nikada ne glasam za kompletnu listu. Prije izbora se raspitam o starosti kandidata i zakružim samo one od 40 i manje godina starosti (Mladosti).
-
profesordoktor
#4 Re: NS Mladi
daj ba vama ni forum stariji nije dobar sam sa sobom, a ne da vam forum mladih bude potencijal za bilo sta. sve sto niste uspijeli klapit preko sdp-a uradili ste formirajuci frakcijcku stranku, uzeli sta ste htjeli, kad dini mustaficu nije prosao fol da za mess uzme od kantona salu u trajno vlasnistvo, pukla je i kolaicija "na gradskom nivou" "gradske raje". koji pljackasi. p.s. i recite onom vasem predsjedniku da ne lobira da mu privatni posao - onaj smjesni brodic, - spasava drzava. jel je to njegova privatna zajebancija i ako mu biznis ode u klinac, nije mu dodik za to kriv. koji prozdrljivci.Deleter wrote:Odavno je jasno da su nam se zivoti upleli u politiku, htjeli mi to ili ne, pa ako je tako onda je mozda ukljucenje u tu nesretnu politiku jedina mogucnost da se izadje iz ovog sivila, pa cak i crnila u kojem se nalazimo.
-
Fliksi
#5 Re: NS Mladi
@profesordoktor: Ne bi se reklo da znas o cemu govoris. Ovi ljudi su mozda neiskusni, ali definitivno nisu korumpirani. A sto se tice predsjednika stranke, on je sigurno jedna od najinteligentnijih mladih osoba na nasoj politickoj sceni, e sad, to sto tebi smeta sto je iz RS-a, dodaj na svoj racun 
-
profesordoktor
#6 Re: NS Mladi
Fliksi wrote:@profesordoktor: Ne bi se reklo da znas o cemu govoris. Ovi ljudi su mozda neiskusni, ali definitivno nisu korumpirani. A sto se tice predsjednika stranke, on je sigurno jedna od najinteligentnijih mladih osoba na nasoj politickoj sceni, e sad, to sto tebi smeta sto je iz RS-a, dodaj na svoj racun
izvinjavam se sto sam ga precero
- Bosanski_kralj
#7 Re: NS Mladi
Barem nije klempav; glavat; kriminalac...profesordoktor wrote:Fliksi wrote:@profesordoktor: Ne bi se reklo da znas o cemu govoris. Ovi ljudi su mozda neiskusni, ali definitivno nisu korumpirani. A sto se tice predsjednika stranke, on je sigurno jedna od najinteligentnijih mladih osoba na nasoj politickoj sceni, e sad, to sto tebi smeta sto je iz RS-a, dodaj na svoj racun
izvinjavam se sto sam ga preceroima tu krajnje mastovitih likova, eto naprimjer onaj vas predsjednik plovni
Nego da ja pitam hoće li se šta ovakvo organizirati i po drugim gradovima u BiH. Unaprijed hvala ako odgovorite
-
Fliksi
#8 Re: NS Mladi
Nego da ja pitam hoće li se šta ovakvo organizirati i po drugim gradovima u BiH. Unaprijed hvala ako odgovorite[/quote]
Ne znam tacno ali valjda hoce. Ne bi imalo smisla da ostane samo na Sarajevu.
Ne znam tacno ali valjda hoce. Ne bi imalo smisla da ostane samo na Sarajevu.
-
profesordoktor
#9 Re: NS Mladi
ne, fakat bi bila neprocjenjiva steta da se mladi iz vase stranke bolje medjusobno ne upoznaju. ne bi ni znali koliko vas je funkcija zapalo da niste otjerani s vlasti u sarajevu. steta sto je zbog dvor(h)ane pukla tako simpaticna koalcijia stranke matice i stranke frakcije. steta. nego recite mi jel se to sakupljate da daj brodic ne potone ili ne neka druga ujudrma u pitanju? ima li sta oko drzave, ono da ne naplatite
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10 Re: NS Mladi
Vidi ovog isfrustriranog,koji je tvoj problemprofesordoktor wrote:ne, fakat bi bila neprocjenjiva steta da se mladi iz vase stranke bolje medjusobno ne upoznaju. ne bi ni znali koliko vas je funkcija zapalo da niste otjerani s vlasti u sarajevu. steta sto je zbog dvor(h)ane pukla tako simpaticna koalcijia stranke matice i stranke frakcije. steta. nego recite mi jel se to sakupljate da daj brodic ne potone ili ne neka druga ujudrma u pitanju? ima li sta oko drzave, ono da ne naplatite
Ok ,shvatili smo ne volis NS,tvoja stvar,vjerovatno je ni ja ne bih volio da sam na budzetu,a po svemu sudeci,po kolicini pljuvanja i zuci napisanoj u par postova na ovoj temi,vrlo vjerovatno ti jesi na drzavnoj grbaci (mozda ptt,elektroprivreda,vlada
Vidis,ima stranaka,koliko god trenutno male i mlade bile,kojima je principijelnost vaznija od ucesca u vlasti,bilo koje razine,a to sto tebi to ocito nije jasno,i sto povezujes da se iz vlasti istupilo radi licnih interesa,samo govori sve o tebi i tvom nacinu razmisljanja,kao i politicke opcije koju podrzavas.
Tvoj vokabular(ovaj politicki),kao i ofucane fraze kojima se koristis daje mi za pravo da zakljucim da si il' si "Fahrin mali" (ovo mali protumaci na nacin koji hoces),il' si "branitelj bosnjackih vrijednosti "
Znaci kako god malo nas je al' nas ima