NS Mladi

Post Reply
Deleter

#1 NS Mladi

Post by Deleter »

Odavno je jasno da su nam se zivoti upleli u politiku, htjeli mi to ili ne, pa ako je tako onda je mozda ukljucenje u tu nesretnu politiku jedina mogucnost da se izadje iz ovog sivila, pa cak i crnila u kojem se nalazimo.
Nasa stranka osniva Forum mladih, pa eto prilike za sve zainteresovane da se aktiviraju, iznesu svoje stavove i ukljuce se u borbu za promjene.

22.12. u 18:00, u dvorani Sarajevske opstine centar, bice odrzan prvi Forum mladih NS, a pozvani su svi zainteresovani i koji spadaju u kategoriju mladi, sto je po EU standardima do 35 godina starosti.
Fliksi

#2 Re: NS Mladi

Post by Fliksi »

Hej suuuuper! Koliko sam skontala tamo su sve neke postenjacine :-)
Hajde vi mladi sada imate priliku da se aktivirate. Mozda neko ucini ovi zemlju boljom za zivote nase djece.
8. sekretar SKOJ-a

#3 Re: NS Mladi

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Nema omaldine k'o Jelene žene koje nema, k'o bijelog Šengena,...

Džaba forumašenje, prosipanje živaca, omalovažavanje svega i svačega, vegetiranje po kafićima, o tvom životu se radi kakvo ćeš okruženje imati gdje će ti djeca odrastati,...Uključi se, aktiviraj se k'o kašikara, testiraj sebe koliko možeš ''povući'' za sobom i svojim idejama omladine.

Samo je omladina zainteresovana za promjene jer ima jednu prednost, VRIJEME!

Mi stari smo 1 (Slovima: Jednom) nogom u grobu/mezaru i poslije mene, potop.

Nije moja opcija NS, ali podržavam svako okupljanje omladine sa predznakom +.

Kada glasam za moju opciju, stranku, nikada ne glasam za kompletnu listu. Prije izbora se raspitam o starosti kandidata i zakružim samo one od 40 i manje godina starosti (Mladosti).
profesordoktor

#4 Re: NS Mladi

Post by profesordoktor »

Deleter wrote:Odavno je jasno da su nam se zivoti upleli u politiku, htjeli mi to ili ne, pa ako je tako onda je mozda ukljucenje u tu nesretnu politiku jedina mogucnost da se izadje iz ovog sivila, pa cak i crnila u kojem se nalazimo.
Nasa stranka osniva Forum mladih, pa eto prilike za sve zainteresovane da se aktiviraju, iznesu svoje stavove i ukljuce se u borbu za promjene.

22.12. u 18:00, u dvorani Sarajevske opstine centar, bice odrzan prvi Forum mladih NS, a pozvani su svi zainteresovani i koji spadaju u kategoriju mladi, sto je po EU standardima do 35 godina starosti.
daj ba vama ni forum stariji nije dobar sam sa sobom, a ne da vam forum mladih bude potencijal za bilo sta. sve sto niste uspijeli klapit preko sdp-a uradili ste formirajuci frakcijcku stranku, uzeli sta ste htjeli, kad dini mustaficu nije prosao fol da za mess uzme od kantona salu u trajno vlasnistvo, pukla je i kolaicija "na gradskom nivou" "gradske raje". koji pljackasi. p.s. i recite onom vasem predsjedniku da ne lobira da mu privatni posao - onaj smjesni brodic, - spasava drzava. jel je to njegova privatna zajebancija i ako mu biznis ode u klinac, nije mu dodik za to kriv. koji prozdrljivci.
Fliksi

#5 Re: NS Mladi

Post by Fliksi »

@profesordoktor: Ne bi se reklo da znas o cemu govoris. Ovi ljudi su mozda neiskusni, ali definitivno nisu korumpirani. A sto se tice predsjednika stranke, on je sigurno jedna od najinteligentnijih mladih osoba na nasoj politickoj sceni, e sad, to sto tebi smeta sto je iz RS-a, dodaj na svoj racun :bih:
profesordoktor

#6 Re: NS Mladi

Post by profesordoktor »

Fliksi wrote:@profesordoktor: Ne bi se reklo da znas o cemu govoris. Ovi ljudi su mozda neiskusni, ali definitivno nisu korumpirani. A sto se tice predsjednika stranke, on je sigurno jedna od najinteligentnijih mladih osoba na nasoj politickoj sceni, e sad, to sto tebi smeta sto je iz RS-a, dodaj na svoj racun :bih:

izvinjavam se sto sam ga precero :run: ima tu krajnje mastovitih likova, eto naprimjer onaj vas predsjednik plovni :run:
Bosanski_kralj

#7 Re: NS Mladi

Post by Bosanski_kralj »

profesordoktor wrote:
Fliksi wrote:@profesordoktor: Ne bi se reklo da znas o cemu govoris. Ovi ljudi su mozda neiskusni, ali definitivno nisu korumpirani. A sto se tice predsjednika stranke, on je sigurno jedna od najinteligentnijih mladih osoba na nasoj politickoj sceni, e sad, to sto tebi smeta sto je iz RS-a, dodaj na svoj racun :bih:

izvinjavam se sto sam ga precero :run: ima tu krajnje mastovitih likova, eto naprimjer onaj vas predsjednik plovni :run:
Barem nije klempav; glavat; kriminalac... :wink:

Nego da ja pitam hoće li se šta ovakvo organizirati i po drugim gradovima u BiH. Unaprijed hvala ako odgovorite
Fliksi

#8 Re: NS Mladi

Post by Fliksi »

Nego da ja pitam hoće li se šta ovakvo organizirati i po drugim gradovima u BiH. Unaprijed hvala ako odgovorite[/quote]

Ne znam tacno ali valjda hoce. Ne bi imalo smisla da ostane samo na Sarajevu.
profesordoktor

#9 Re: NS Mladi

Post by profesordoktor »

ne, fakat bi bila neprocjenjiva steta da se mladi iz vase stranke bolje medjusobno ne upoznaju. ne bi ni znali koliko vas je funkcija zapalo da niste otjerani s vlasti u sarajevu. steta sto je zbog dvor(h)ane pukla tako simpaticna koalcijia stranke matice i stranke frakcije. steta. nego recite mi jel se to sakupljate da daj brodic ne potone ili ne neka druga ujudrma u pitanju? ima li sta oko drzave, ono da ne naplatite
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10 Re: NS Mladi

Post by -LIBERO- »

profesordoktor wrote:ne, fakat bi bila neprocjenjiva steta da se mladi iz vase stranke bolje medjusobno ne upoznaju. ne bi ni znali koliko vas je funkcija zapalo da niste otjerani s vlasti u sarajevu. steta sto je zbog dvor(h)ane pukla tako simpaticna koalcijia stranke matice i stranke frakcije. steta. nego recite mi jel se to sakupljate da daj brodic ne potone ili ne neka druga ujudrma u pitanju? ima li sta oko drzave, ono da ne naplatite
Vidi ovog isfrustriranog,koji je tvoj problem :-) ?

Ok ,shvatili smo ne volis NS,tvoja stvar,vjerovatno je ni ja ne bih volio da sam na budzetu,a po svemu sudeci,po kolicini pljuvanja i zuci napisanoj u par postova na ovoj temi,vrlo vjerovatno ti jesi na drzavnoj grbaci (mozda ptt,elektroprivreda,vlada :D ),a ovi (NS) se usudjuju napadati sve one koji ne rade po zakoni,i cija je ruka duboko u drzavnoj/federalnoj/entitetskoj/kantonalnoj "sahari2 i sve rade "po zakonu" :D

Vidis,ima stranaka,koliko god trenutno male i mlade bile,kojima je principijelnost vaznija od ucesca u vlasti,bilo koje razine,a to sto tebi to ocito nije jasno,i sto povezujes da se iz vlasti istupilo radi licnih interesa,samo govori sve o tebi i tvom nacinu razmisljanja,kao i politicke opcije koju podrzavas.

Tvoj vokabular(ovaj politicki),kao i ofucane fraze kojima se koristis daje mi za pravo da zakljucim da si il' si "Fahrin mali" (ovo mali protumaci na nacin koji hoces),il' si "branitelj bosnjackih vrijednosti " :roll: (citaj-SDA Sex,droga i rock & roll :mrgreen: )

Znaci kako god malo nas je al' nas ima :dance: :thumbup: :bih:
Post Reply