Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje u Sarajevu kupiti univerzalni daljinski?
Ništa pretjerano skupo i ne neki daljinci sa displejima, i nepotrebnim detaljima jer ne moram sa njim mašinu za veš da upravljam i koješta, nego samo ono malo elektronike koja se kopča na TV i sam TV. Znači DVD player, home theater/radio receiver i TV.
na autopijaci ima stand samo univerzalni daljinski..
i meni nije bio uredu daljinski pa mi je buraz kupio neki, 5KM , u nekoj samoposluzi.. radi sasvim oke
Ima onaj cica sa brkovima i bradom stand na kojem prodaje one steznike za zglobove i baterije, pa se zalomi i koji daljinski...
Koliko sam skont'o, operira ili izmedju dionice Katedrala - Vjecna Vatra ili na tramvajskoj stanici Skenderija.
E ovako ... hocu da kupim to all in one, na par stranica polovne sam nasao za oko 50km ...
uglavnom zelim hp . moze li mi neko reci razliku izmedju photosmart i deskjet ?
pa kako i ime kaze, photosmart je vise namijenjen printanju fotografija, pa mislim da u 90% tih modela ide sa vise boja pojedinacno, dok u deskjet ide samo crni i cartrige u boji. dakle, samim tim bolji je ispis fotografija na photosmartovima, pa odaberi u zavisnosti od toga sta ti treba...
Jednostavno stranica gdje mozes napraviti komparaciju/uporedbu cijena u raznim domenima! Kao niti jedna takva stranica (ima ih pun "kamion sa prikolicom") nije besplatna "oglasivacima" dok je krajnjem korisniku potpuno besplatna! Sami sadrzaj je raznovrstan (razna osiguranja, imobilie, elektronika, radna mjesta...) i jedan dobar dio onih koji nesto traze da kupe ili prodaju posjecuju takve stranice bili svesni ili ne da su to PLACENE komparacije! Elem mnogo novca na jednom mjestu...