sve kontam da me vise nista u ovoj zemlji nemoze iznenaditi kad ono sinoc sumadinka Duska Majkic iznenad me i iznervira za 5 min
Osoba koja se fura na Dodika i njegovu retoriku a da nepricam o onom bezobrazluku u diskusiji i prema ostalim ucesnicima.
neznam samo sto se odazvala pozivu u gostovanju ako uopste nema namjeru da iznosi neku argumentaciju ili da vodi diskusiju s ostalim ucesnicima.
pa iz svega vidzenog postavim sam sebi jedno pitanje jos ne odgovoreno pa molim i vas da mi pokusate dati odgovor
Prvi zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlmaentarne skupštine BiH Dušanka Majkić koja je sinoc svojim gostovanjem meni ostavila utisak osobe koja ne zastupa nikoga, znaci ni srbe.
jer onakvu aroganciju i bezobrazluk u vodzenju bilo kakve diskusuje ja nisam vidio ni na ulici i onda mi se postavlja pitanje kako ce jedna nakarada od persone moci da donese nama bolje sutra ili da ona i ostala gospoda iz SDA, SDP.a i HDZ.a nadzu zajednicki jezik da donesu nama svima bolje sutra.
P.S.
nadam se da me necete banovati jer vise sam cinjenica i istine iznio nego doticna osoba u sinocnjem gostovanju.