Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima,
vidim da se ovdje razmjenjuju neki opasno dobri recepti, pa sam htjela uputiti javni poziv za voditelja/kuharicu TV showa. Ako ste vjesti u kuhinji a zelite se okusati u ulozi voditelja, javite se za vise informacija na pm.
Molim samo ozbiljne ponude, hvala
a kako bi bilo da se skupa prijavimo - ja bi mogo da ti bidnem onaj grmalj asistenat shto dofaca tave i pita djechija pitanja te mora da jede shto ti napravish
Indigo-X wrote:Draga hazinice, molim te prijavi se za kuharicu u TV showu. Znas da ce mnogi, ovim mislim na nas u dijaspori samo zbog tebe gledati nase programe. Evo, Zoya je vec rekla da ce ako se prijavis kupiti satelitsku antenu. Ja je imam, ali ne gledam jer nam ne nude nista interesantno. Zbog tebe cu kupiti sve moguce kartice koje mi budu trebale da bi pratila taj show. Nadam se da si svijesna da ce te gledati nasi forumasi od Australije do Amerike, koji te vole i znaju cijeniti tvoju iskrenu ljubav prema kulinarstvu. Treba da znas, ako ti ja mogu na bilo koji nacin pomoci,slobodno racunaj na mene.
Samo se prijavi, molim te.
nemam nista dodati na ovo sto je Indigo napisala, pa eto samo da je potpisem
Ja tek jutros na onom dojmovima vidim Indigov komentar... da se ovdje daje neka podrška hađinici...
Ma hađinica ima moju podršku, u svakom pogledu... šta god da naumi... ... ma taman da hoće hađije da se kurtališe. .. opet bi ona bila naša hađinica... s keceljom