Ko ima t610 sony ericsson nek je obavezno pogleda!!!
Covjece sta sve moze ovaj telefon
Moderator: Benq
k700, k500 tj. f500 - prilicno jeftin, a dobar...Pooll wrote:joj t610 moze svasta ali ga ja ne bi ni dzabe
Sta da kupim...
Jos da nije preklopni i da nema antenu i ja bi razmislio... Nek je iz jedog komada plastike i nek ne strci iz njeg neki falusoidni uredjaj za prijem...Pooll wrote:Alfons, nikad nisam vidio f500...
Joj kontam Samsung x450... nije los... a jeftin![]()
ma jarane ja sam proveo dane i dane dumajuci sta da kupim, konto sam nokiu 7210, pa 7250, pa neki samsung, pa opet neku nokiu, al sam na kraju skonto da ovaj SE ima najvise za najmanje para, IC, BlueTooth, 65k display, 32 tona polifone melodije, kameru, samo ima malo memorije, 2Mb. Inace ne volim SonyEricsson, al sta cu kad su napravili dobar model!Pooll wrote:joj t610 moze svasta ali ga ja ne bi ni dzabe
Sta da kupim...
Hajd' mi nadji 6230 za 400KM da kupim jedno 50tak komadaBigusDickus wrote:T630 je nesto bolji, navodno, ali sa njim nisam imao priliku direktno se "upoznati", a s obzirom na cijenu, mislim da i necu. Za te pare se moze dobiti, npr. Nokia 6230, koja je bolja u svakom pogledu.
Bolje kod svercera na crno, nego u mobilmediji na sivoPooll wrote:
Pa fakat nisu normalni... cuj bajramsko snizenje... samsung x100 koji je u aprilu kostao 300 sad im kosta 320 i to po snizenju! hahaha! kreteni!!! lijepa kupovina na crno![]()