Masaza...
Moderator: anex
-
musac
#1 Masaza...
Zna li neko gdje se u Sarajevu moze otici na neku masazu? Ne mislim na neke egzoticne masaze (sa happy endingom
), nego ono klasicne masaze za opustanje. Koje su cijene? Gdje je najbolje?
- -Romeo-
#2 Re: Masaza...
ima u fojnici, cijena sitnica.musac wrote:Zna li neko gdje se u Sarajevu moze otici na neku masazu? Ne mislim na neke egzoticne masaze (sa happy endingom), nego ono klasicne masaze za opustanje. Koje su cijene? Gdje je najbolje?
pa raspitaj se negdje gdje postoji fizikalna terapija (imaju je svio domovi zdravlja i bolnice). svi oni rade i privatno, dođu ti kući. cijena se kreće 30-40 KM za sat masaže, pa ti sad vidi.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#3 Re: Masaza...
Najbolje ti je da nađeš privatno nekog ko to radi.
-
*mima*
#4 Re: Masaza...
Her Flick wrote:a gdje ima ovog boldiranogmusac wrote:Zna li neko gdje se u Sarajevu moze otici na neku masazu? Ne mislim na neke egzoticne masaze (sa happy endingom), nego ono klasicne masaze za opustanje. Koje su cijene? Gdje je najbolje?
Kod mene.
- Ma.Le.Na
#5 Re: Masaza...
ja sam momku platila 2 termina u nekom salonu na dobrinji
i nije bio zadovoljan..
tako da i mene zanima kvalitetan maser ..prosli put su bile maserke pa ne znam bas da li bi ga ponovo slala nekoj maserki
ugl.
koja je razlika izmedju fiziotarapeuta i masera??
nesto razmisljam da ovom mom ipak treba fiziotarapeut..ima bolove u ledjima i ramenima...
i nije bio zadovoljan..
tako da i mene zanima kvalitetan maser ..prosli put su bile maserke pa ne znam bas da li bi ga ponovo slala nekoj maserki
ugl.
koja je razlika izmedju fiziotarapeuta i masera??
nesto razmisljam da ovom mom ipak treba fiziotarapeut..ima bolove u ledjima i ramenima...
-
drekalica28
#6 Re: Masaza...
Svako bolji kozmetički studio ti također nudi usluge prosefionalnog masera. Cijena naravno zavisi od vrste masaže koju hočeš.
AKo tražiš medicinsku masažu (za bolove u leđima, ramenima, vratu) onda slobodno put Kruh Sv. Ante na Grbavici.
AKo tražiš medicinsku masažu (za bolove u leđima, ramenima, vratu) onda slobodno put Kruh Sv. Ante na Grbavici.
- Ma.Le.Na
#7 Re: Masaza...
to je ovo? http://www.kruhsvante.org/hr/fizikalna_terapija.htmldrekalica28 wrote:Svako bolji kozmetički studio ti također nudi usluge prosefionalnog masera. Cijena naravno zavisi od vrste masaže koju hočeš.
ako znas...kolika im je cijena po satu??
-
musac
#8 Re: Masaza...
Uh... Ja zelim klasicnu masazu poslije koje cu se osjecati opusteno i poslije koje ce mi svi misici biti opusteni. Gdje to ima? I ne zelim da mi dolaze u stan.
-
*mima*
#9 Re: Masaza...
musac wrote:Uh... Ja zelim klasicnu masazu poslije koje cu se osjecati opusteno i poslije koje ce mi svi misici biti opusteni. Gdje to ima? I ne zelim da mi dolaze u stan.
Skoro u svakom salonu ljepote.
-
musac
#10 Re: Masaza...
Gdje? Adresa? Telefon? Website?mima wrote:musac wrote:Uh... Ja zelim klasicnu masazu poslije koje cu se osjecati opusteno i poslije koje ce mi svi misici biti opusteni. Gdje to ima? I ne zelim da mi dolaze u stan.
-
*mima*
#11 Re: Masaza...
musac wrote:Gdje? Adresa? Telefon? Website?mima wrote:musac wrote:Uh... Ja zelim klasicnu masazu poslije koje cu se osjecati opusteno i poslije koje ce mi svi misici biti opusteni. Gdje to ima? I ne zelim da mi dolaze u stan.
Hoš da te odvedem?
-
drekalica28
#12 Re: Masaza...
Jeste, to je to.Ma.Le.Na wrote:to je ovo? http://www.kruhsvante.org/hr/fizikalna_terapija.htmldrekalica28 wrote:Svako bolji kozmetički studio ti također nudi usluge prosefionalnog masera. Cijena naravno zavisi od vrste masaže koju hočeš.
Cijena sportsku/medincsku masažu je 15,- KM
-
musac
#13 Re: Masaza...
Hvala na informacijama. Možeš li mi molim te reći gdje se tačno to nalazi? Grbavička 8? Gdje je to tačno? Ne znam adrese baš.drekalica28 wrote:Jeste, to je to.Ma.Le.Na wrote:to je ovo? http://www.kruhsvante.org/hr/fizikalna_terapija.htmldrekalica28 wrote:Svako bolji kozmetički studio ti također nudi usluge prosefionalnog masera. Cijena naravno zavisi od vrste masaže koju hočeš.
Cijena sportsku/medincsku masažu je 15,- KM
Vidim na web stranici da je to kao za starije osobe i to... Mogu li mladji otici?
-
drekalica28
#14 Re: Masaza...
Tebi je baš teško uzeti telefon u ruke, nazvat i pitati.
Šumarski fakultet, tu su.
-
*mima*
#15 Re: Masaza...
drekalica28 wrote:Tebi je baš teško uzeti telefon u ruke, nazvat i pitati.![]()
Treba ga odvest.
-
drekalica28
#16 Re: Masaza...
Ako ga još budem vodila onda ću ga sama i izmarisati....hmmm...pardon....izmasirati.

-
nuram
#18 Re: Masaza...
Toplo ti preporučujem MHS na D.Malti (033-655-057). Radila sam tamo fizikalne terapije i sad idem jednom sedmično na masaže.
Parcijalna masaža leđa je 20KM. Svi zaposleni su podjednako dobri. Sretno
-
darprirode
#19 Re: Masaza...
Ja sam prije nekoliko mjeseci isla u Maab Spa gore na tranzitu i nije bilo lose,samo sto je skupo..koliko se mogu sjetiti 40 maraka pola sata
-
musac
#20 Re: Masaza...
Parcijalna masaža ledja? Šta je to? To samo ti jedan dio ledja odradi?nuram wrote:Toplo ti preporučujem MHS na D.Malti (033-655-057). Radila sam tamo fizikalne terapije i sad idem jednom sedmično na masaže.
-
kamilica.ba
#21 Re: Masaza...
Solarijum "ema" na Kovacicima,tel. 033 221 233,rade i vikendom
- semmy
#22 Re: Masaza...
kako je lijepo imati fizioterapeuta za supruga
ako ste za masazu na pp detaljan info
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#23 Re: Masaza...
i koliko nam sad daš za reklamu?nuram wrote:Toplo ti preporučujem MHS na D.Malti (033-655-057). Radila sam tamo fizikalne terapije i sad idem jednom sedmično na masaže.
-
nuram
#24 Re: Masaza...
Nije nikakva remklama, ovo sam napisala s najboljom namjerom. Imala sam problema sa leđima (tri discus hernije) i tamo sam radila fizikalne terapije. Posle sam nastavila sa masažama. Meni su pomogli.
Parcijalna masaža je samo masaža određenog dijela, npr. leđa (kao u mom slučaju).
Parcijalna masaža je samo masaža određenog dijela, npr. leđa (kao u mom slučaju).
-
saga
#25 Re: Masaza...
Je li ko isao u zadnje vrijeme na medicinsku masazu?
Kakvo je stanje u MHS-u, koliko traje masaza? Koliko love, je li i dalje 20KM za parcijalnu?
Ima li jos tih centara za fizikalnu terapiju, pored ovog sv. ante?
Kakvo je stanje u MHS-u, koliko traje masaza? Koliko love, je li i dalje 20KM za parcijalnu?
Ima li jos tih centara za fizikalnu terapiju, pored ovog sv. ante?