Dosta sam razmisljao kako da dam naslov ove teme i zamolio bi moderatore i admine da ne obrisu ovaj post !!!!
scenario kako ce dalje ici sa sudjenjem zlocincu radovanu karadzicu je sasvim jasno...
Pokusace da naprave mu proces nakon par mjeseci javice da je umro !!
Kratko i jasno
Kladim se na sve sto imam i posjedujem!!!!
Iscenirana smrt radovana karadzica
- mO k3
- Van Halen
#2 Re: Iscenirana smrt radovana karadzica
Slično ko sa Slobom. Otegnu suđenje, i na kraju čovjek umro. u stvari sad sjedi negdej i uživa u ostatku života.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- mO k3
#4 Re: Iscenirana smrt radovana karadzica
Sa mnom radi jedna zena iz srbije tojest vojvodine!!!!
ona je sama rekla da je slobo ziv... da ga niko nije vidio da je mrrtav u njegovom kovcegu!!
za arkana... heh to je ista prica
ona je sama rekla da je slobo ziv... da ga niko nije vidio da je mrrtav u njegovom kovcegu!!
za arkana... heh to je ista prica
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5 Re: Iscenirana smrt radovana karadzica
A vrlo moguce da je ziv, al ne vjerujem da zivi negdje ovde na Balkanu. Garant negdje po Sibiru u nekoj vili

- Real Khan
#6 Re: Iscenirana smrt radovana karadzica
Aha...
Ma jašta...i ja sam neki dan vidio Elvisa
Hajde što je Elvis još uvijek živ, nego je još mlađi, još bolje pjeva...i sise su mu narasle zadnjih dana (do duše, vješto se prerušio u Svetlanu Cecu Ražnjatović da zavara raju
)
- Bosnolog
#7 Re: Iscenirana smrt radovana karadzica
Genocidn pisopija Dabic nece krepati u Hagu poput Zlobe,on je mnogo biljeg zdravlja ,jedino bi mogao pokusati sebi presuditi kako bi vaskrsno u buduceg svece za sludivanje sludenih masa i buducih njegovih sljedbenika .Nista novo on je preko SANU ideologa sludio dovoljno svoje porazene mitolomane da ce bez obzira na ishod ove Haske cirkus predstave isiti biti proglasen mucenikom i Svetim Rasom .