Psa izvukli iz Miljacke?

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
A71

#1 Psa izvukli iz Miljacke?

Post by A71 »

Dok sam šetala Čupu prišla mi je poznanica, vlasnica Čupinog drugara i rekla da je čula da su danas dva mladića spasili psa koji je upao u Miljacku kod malog mosta na Č. Vili. Da li je još ko za to čuo? Zna li se koji pas?
Caza

#2 Re: Psa izvukli iz Miljacke?

Post by Caza »

jeste jucer 15.08.2010 smo ja i prijatelj spasili cukicu iz miljacke oko podne, neznam koje je vrste cuko ali to nije ni vazno, vazno je da je sada cuko na sigurnom odvela ga je djevojka koja je setala svog cuku boxera svojoj kuci da ga okupa a onda veterinaru jer su mu malo sape krvarile, i ako smo zvali AV-Mau udruzenje oni nam nisu htjeli doci pomoc oko cuke.
jaca78

#3 Re: Psa izvukli iz Miljacke?

Post by jaca78 »

Caza wrote:jeste jucer 15.08.2010 smo ja i prijatelj spasili cukicu iz miljacke oko podne, neznam koje je vrste cuko ali to nije ni vazno, vazno je da je sada cuko na sigurnom odvela ga je djevojka koja je setala svog cuku boxera svojoj kuci da ga okupa a onda veterinaru jer su mu malo sape krvarile, i ako smo zvali AV-Mau udruzenje oni nam nisu htjeli doci pomoc oko cuke.
svaka čast :thumbup:
Alica

#4 Re: Psa izvukli iz Miljacke?

Post by Alica »

Caza wrote:.... i ako smo zvali AV-Mau udruzenje oni nam nisu htjeli doci pomoc oko cuke.
A koga ste zvali iz AV-MAU udruzenja? jer oni uvijek dodju kad ih zove u ovakvim situacijama ...ili su vec bili negdje spasavali neku drugu zivotinju ... te optuzbe su malo ''too much..'' !!!!!
Tranquilizer

#5 Re: Psa izvukli iz Miljacke?

Post by Tranquilizer »

Sreca pa je i miljacka plitka ovih dana :roll: :roll: :roll: :roll:
minjonja

#6 Re: Psa izvukli iz Miljacke?

Post by minjonja »

Tranquilizer wrote:Sreca pa je i miljacka plitka ovih dana :roll: :roll: :roll: :roll:
pa da, nisu ga trebali ni izvlaciti, popeo bi se on sam onih 5 metara koji su pod pravim uglom :roll:

svaka cast onima koji su izvukli psa :thumbup: :thumbup:
Caza

#7 Re: Psa izvukli iz Miljacke?

Post by Caza »

Alica wrote:
Caza wrote:.... i ako smo zvali AV-Mau udruzenje oni nam nisu htjeli doci pomoc oko cuke.
A koga ste zvali iz AV-MAU udruzenja? jer oni uvijek dodju kad ih zove u ovakvim situacijama ...ili su vec bili negdje spasavali neku drugu zivotinju ... te optuzbe su malo ''too much..'' !!!!!
Zvao sam Amelu koja mi je rekla da je kao Aldin zaduzen za tu vrstu spasavanja. i da je ona negdje drugdje na terenu..rekla je da ce me neko nazvat ubrzo medzutim to se nije desilo...
Post Reply