TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
- shuriken
#1 TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
Ne volim fudbal ni nogomet, upravo iz razloga nasilja koji ga prati!
siguran sam da su se HZ isle u Siroki junacit i siguran sam da su lokalni fasisti to jedva docekali.
ali to sve nije vazno, jucer je u dnevniku premijer HNK Jurisic rekao da Vedran Puljic nije ubijen vatrenim oruzjem
sada tuzilac sluzbeno potvrdjuje da je ubijen iz vatrenog oruzja
znaci pokusaj prikrivanja krivicnog djela sa predumisljajem
ostavka!
siguran sam da su se HZ isle u Siroki junacit i siguran sam da su lokalni fasisti to jedva docekali.
ali to sve nije vazno, jucer je u dnevniku premijer HNK Jurisic rekao da Vedran Puljic nije ubijen vatrenim oruzjem
ostavka!
-
palermo
#2 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
Prvo nije HNK nego ZH Kantona, a drugo, Jurišić je samo prenio što je rekla policija, tako da ima onih prije njega koji bi trebali podnijeti ostavku. Treće, imat ćeš podršku od HDZ-a za to, evo ga tri godine pokušavaju smijeniti pa ne mogu.shuriken wrote:Ne volim fudbal ni nogomet, upravo iz razloga nasilja koji ga prati!
ostavka!
-
Abacija
#3 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
Predsjednik županijske Vlade Zvonko Jurišić, koji je poznat po tome da je opravdava postojanje koncentracionih logora u vrijeme ratnih sukoba, tvrdi da su građani Širokog Brijega uvučeni u nerede. “Očito je da su neki procijenili da nerede treba napraviti u Širokom Brijegu i nažalost to su izazvali s ljudskim stradanjem, ranjavanjem, s velikom materijalnom štetom”, izjavio je Jurišić.
http://www.e-novine.com/region/region-b ... Pulji.html
- shuriken
#4 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
ako je ZH kanton i ako su njemu rekli, to ga onda opravdava?
stajaznam i stamebriga koja je stranka, to je licna odgovornost
a vidis nisam znao da opravdava postojanje koncentracionih logora
kako ih opravdava?
stajaznam i stamebriga koja je stranka, to je licna odgovornost
a vidis nisam znao da opravdava postojanje koncentracionih logora
kako ih opravdava?
-
Abacija
#5 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
Ne znam tacno. Te fasisticke izjave bi trebalo pronaci da se potvrdi clanak Dejana Kozula, ali posto su e-novine profesionalne ne vjerujem da bi dozvolili takvu laz.shuriken wrote: a vidis nisam znao da opravdava postojanje koncentracionih logora
kako ih opravdava?
EDIT: Evo nasao sam originalnu izjavu:
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... trica.html
Tko nije imao logore? Koncentracioni logori su u ratu neminovnost i svi su ih imali.
Premijer Zapadnohercegovačke županije i lider Hrvatske stranke prava Đapić - dr Jurišić (puno ime stranke) o koncentracionim logorima u NDH, BH Dani, 14. avgust 2009.
- Maraschino
#6 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
Molo prije, gledam ga na TV kako izjavljuje parafraziram '' policija je obavila posao profesionalno i ja je podrzavam i stojim iza svih postupaka...''shuriken wrote:Ne volim fudbal ni nogomet, upravo iz razloga nasilja koji ga prati!
ostavka!
E pa bravo Jurisicu. Ako ti podrzavas ovakvu policiju onda si dobro smjesten na ovu temu.
-
rendzer
#7 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
levat, nije informisan. i ja gledah kako reče da podržava akciju policije...
ne zna se ko je gori, on ili onaj potparol od sinoć!!!
ne zna se ko je gori, on ili onaj potparol od sinoć!!!
-
Rafael
#8 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
Zašto tražiti ostavku ovog Jurišića ? Eno Halid Genjac kaže :"za sve ovo što se desilo u Š.Brijegu su krivi političari iz RS-a"shuriken wrote:Ne volim fudbal ni nogomet, upravo iz razloga nasilja koji ga prati!
ostavka!
-
Ne pada mi na pamet
#9 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
Ciji si ti tako simpatican?Rafael wrote:Zašto tražiti ostavku ovog Jurišića ? Eno Halid Genjac kaže :"za sve ovo što se desilo u Š.Brijegu su krivi političari iz RS-a"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
izdaleka
#10 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
Naravno da moraju dati ostavku i on i nasi politicari koji jos nikada nisu donijeli zakon o nasilju, na sportskim skupovima.shuriken wrote:Ne volim fudbal ni nogomet, upravo iz razloga nasilja koji ga prati!
ostavka!
Svi treba da nam odgovaraju za svoj (ne)rad i ogromne plate....
-
pomoo
#11 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
Muratov maliNe pada mi na pamet wrote:Ciji si ti tako simpatican?Rafael wrote:Zašto tražiti ostavku ovog Jurišića ? Eno Halid Genjac kaže :"za sve ovo što se desilo u Š.Brijegu su krivi političari iz RS-a"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
ljudi budimo realni
ko je podnio ostavku i za šta u ovoj zemlji... dok nije bio bukvalno satjeran uz zid
(osim Božidara Matića)
ko je podnio ostavku i za šta u ovoj zemlji... dok nije bio bukvalno satjeran uz zid
(osim Božidara Matića)
- kanocale
#13 Re: TRAZITI OSTAVKU PREMIJERA HNK ŽUPANIJE JURIŠIĆA!
mi ovu gospodu biramo.sledece godine su izbori.samo da se ne zaboravimo, pa svak ode u svoj tor i za svoje glasa.eto nama opet jurišica i svih politicara koji danas gledaju samo svoj(kriminalni) interes.