RSG nekad bio OK
Moderator: anex
-
slushatelj
#1 RSG nekad bio OK
RSG je nekad bio među najslušanijim.Nešto se kod njih promjenilo na gore.Na primjer,
jutarnja muzika je danima uvijek ista - vrte se dvije kasete: ili više nemaju,ili je neko
lijen da pušta i nešto drugo.
Pokušaj na date kontakt e-mail adrese nije moguć,isključene su.Stavljanje dobronamjernih primjedbi,dakle,nije moguće.Vjerovatno ne žele ništa čuti.Da li je moguće da su toliko
svi narcisoidni?!
jutarnja muzika je danima uvijek ista - vrte se dvije kasete: ili više nemaju,ili je neko
lijen da pušta i nešto drugo.
Pokušaj na date kontakt e-mail adrese nije moguć,isključene su.Stavljanje dobronamjernih primjedbi,dakle,nije moguće.Vjerovatno ne žele ništa čuti.Da li je moguće da su toliko
svi narcisoidni?!
-
frozen
#2 Re: RSG nekad bio OK
Vaše sugestije budite slobodni poslati direktoru programa na [email protected], muzičkom uredniku na [email protected], PR Manageru na [email protected].
- slavkoimamodilera
#3 Re: RSG nekad bio OK
Posebno se radujem ubacivanju narodnjaka u onim nekim "posebnim minutama"
to mi je ono bas zupa kul!
- PticaTrkachica
#4 Re: RSG nekad bio OK
Nego, da li je do mene, ili se na one kvizove, top liste, nagradne igre, iz dana u dana javlja ista tete iritantnog glasa? Ponestaje nam opcija za slušanje na poslu.
-
slushatelj
#5 Re: RSG nekad bio OK
Na predložene e-mailove nije moguće uspostaviti kontakt
- Mahalac
#6 Re: RSG nekad bio OK
Naprotiv, meni je RSG najbolji radio trenutno u BiH, sve su dobro i umjereno smislili, muzika pogotovo.
Eto trebali bi svi slusati:... ono sto se kaze, svjetla obraza, armija ljudi su iza mene, manipulacija zesca a ubi u mozak...
Eto trebali bi svi slusati:... ono sto se kaze, svjetla obraza, armija ljudi su iza mene, manipulacija zesca a ubi u mozak...
-
dezurni_ucenik
#7 Re: RSG nekad bio OK
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:36, edited 1 time in total.
- sheilak
#8 Re: RSG nekad bio OK
slavkoimamodilera wrote:Posebno se radujem ubacivanju narodnjaka u onim nekim "posebnim minutama"to mi je ono bas zupa kul!
Izbor muzike im je loš, barem za mene. Ja nisam baš neki veliki fan domaće muzike, a oni izgleda jesu. Nekako iz navike, ujutro kad uključimo radio, uvijek se zadržimo na toj stanici, ali u zadnje vrijeme me poprilično nerviraju, što zbog voditelja / voditeljica, a što zbog već spomenutog muzičkog repertoara.
- Karabaja
#9 Re: RSG nekad bio OK
nekad bio ok.... nekad davno
previše reklama i annoying voditelja
previše reklama i annoying voditelja
- mayab
#10 Re: RSG nekad bio OK
Jel pisete o RSG SA 1 ili onom drugom??
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#11 Re: RSG nekad bio OK
Ja bas govorim mami maloprije kako su postali peglativni u zadnje vrijeme.
Ako citaju, ovo nek shvate kao dobronamjernu kritiku.
Svaki dan non stop istu muziku vrte, tona nakih igara, bude ponekad neka dobra tema o kojoj se prica.
Ja najvise volim poslusati nedjeljom ovog radioaktivnog gosta i ponedjeljkom One man show, ostalo nista posebno.
Ako citaju, ovo nek shvate kao dobronamjernu kritiku.
Svaki dan non stop istu muziku vrte, tona nakih igara, bude ponekad neka dobra tema o kojoj se prica.
Ja najvise volim poslusati nedjeljom ovog radioaktivnog gosta i ponedjeljkom One man show, ostalo nista posebno.
- J.P.Montoya
#12 Re: RSG nekad bio OK
nekad davno se slusao i isto tako nekad davno se prestao slusati i preslo na radio sarajevo......
- chuchumbamayumbe
#13 Re: RSG nekad bio OK
Ja sam ih davno prestao slušati zbog toga što imaju nevjerovatno mnogo reklama, i zbog iritantnosti i arogantnosti voditelja.
- Qler
#14 Re: RSG nekad bio OK
i meni je postao naporan pravo. u zadnje vrijeme cesto slusam radio 8. Radio Sarajevo pusta muziku koju ja bas ne slusam, ali eto nekada moze proci. Radio M slusam iz neke navike, iako i njega u zadnje vrijeme tanko. Imaju nekog novog voditelja, ne lezi mi njegov glas nikako.
Trenutno kod mene top 2 radio stanice su Radio 8 i NES... pa onda radio sarajevo, radio M, jos su mi memorisani RSG i kalman,
Trenutno kod mene top 2 radio stanice su Radio 8 i NES... pa onda radio sarajevo, radio M, jos su mi memorisani RSG i kalman,
-
fini dečko
#15 Re: RSG nekad bio OK
Imamo isti ukus, i kod mene u posljednje vrijeme u autu se vrte osmica i NES, a RSG sve manje upravo zbog jednoličnosti muzike, svaki dan jedno te isto, Aleksandre Radović, Denis-Denis, i sličnih mi pun kofer, uvijek isto u isto vrijeme. Nekad sam bio sigurno jedan od njihovih najlojalnijih slušatelja, ali sada sve manje slušam još uvijek meni dragu radio stanicu. Nadam se da će osvježiti fonoteku i da će se trgnuti. Mislim da su svjesni da su dugo godina broj 1 u BiH i da su se malo uspavali, ali konkuurencija ne spava.Qler wrote:i meni je postao naporan pravo. u zadnje vrijeme cesto slusam radio 8. Radio Sarajevo pusta muziku koju ja bas ne slusam, ali eto nekada moze proci. Radio M slusam iz neke navike, iako i njega u zadnje vrijeme tanko. Imaju nekog novog voditelja, ne lezi mi njegov glas nikako.
- sheilak
#16 Re: RSG nekad bio OK
Qler wrote:i meni je postao naporan pravo. u zadnje vrijeme cesto slusam radio 8. Radio Sarajevo pusta muziku koju ja bas ne slusam, ali eto nekada moze proci. Radio M slusam iz neke navike, iako i njega u zadnje vrijeme tanko. Imaju nekog novog voditelja, ne lezi mi njegov glas nikako.
NES ima odličnu muziku. Radio 8 isto tako, ali u zadnje vrijeme malo popuštaju, i kod njih je previše domaće muzike - loše.
-
porez
#17 Re: RSG nekad bio OK
Kada se uzme u obzir medijski prostor u BiH i ovo sve oko nas, mislim da su No1. Sto se tice muzike, od kada su pokrenuli RSG 1 na 90,9 sada to slusam 
- Ghita
#19 Re: RSG nekad bio OK
meni je emir čolaković jako dobar lik
djeluje mi kao dobričina neka, ono iz naroda
uvijek sam slučala njegove emisije četvrtkom naveče
djeluje mi kao dobričina neka, ono iz naroda
uvijek sam slučala njegove emisije četvrtkom naveče