DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
- FantomDOTba
#1 DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Zbog presude Iliji Jurisicu 
-
vratnik
#2 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Evo na portalu pise da su u Tuzli za sutra najavili demonstracije. Mozda bi to trebalo odgoditi za sutra?
- FantomDOTba
#3 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Svako odgadjanje je nepravdi ugadjanje SAD ILI ODMAH . Od price i tipkanja nema nistavratnik wrote:Evo na portalu pise da su u Tuzli za sutra najavili demonstracije. Mozda bi to trebalo odgoditi za sutra?
- TheWatcher
#4 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
jeko ilijaFantomDOTba wrote:Zbog presude Iliji Jurisicu
- FantomDOTba
#5 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Jedan od mnogih koji su stali u odbranu ove drzave kako bi ti sad mogao da tipkas i zivis sa identitetomTheWatcher wrote:jeko ilijaFantomDOTba wrote:Zbog presude Iliji Jurisicu
- Ivo Lola
#6 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
da i ovde napisem da mislim da su demonstracije u tuzli glupost
nista se nece postici osim sto ce se otezavati zivot ljudima
ako vec hocemo nesto u tuzli
fino na autobusku stanicu i blokirati sve autobuse koji voze za srbiju
takodje sve srpske kamione blokirati
dnevno preko bih prodje stotine srpskih autobusai kamiona, zamislite situaciju da svi oni nemogu odraditi poso
to bi bio direktan udar na njihovu privredu
isto to da se uradi u svakom gradu, imalo bi efekta
autobusi su samo primjer, ima milion drugih nacina
a od obicnih demonstracija nema nista osim sto cemo jedni drugima smetati
dnevno preko bih prodje stotine srpskih autobusai kamiona, zamislite situaciju da svi oni nemogu odraditi poso
- FantomDOTba
#7 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
to nek bude naredni korak, al prvo nek svijet vidi da ne moze sve kako cetnik zeliIvo Lola wrote:da i ovde napisem da mislim da su demonstracije u tuzli glupost
-
Rafael
#8 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Obavezno i demonstracije pred konzulatom Srbije u BL 
-
The Silent Man
#9 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Pa da date dovoljan povod beogradskim fasitima da demoliraju ono malo bosanske ambasade i ugrozite nase ljude tamo kontra-"demonstracijama" ... neka hvala!
protesti da,pred ambasadom Srbije ne-losa ideja!
-
klixober
#10 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Ja sam ZA demonstracije.
-
jefferson
#11 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Sami razmislite koji je najefikasniji nacin da im stetu nanesemo!Serbia’s main export partner in the first five months of this year was Bosnia and Herzegovina, where Serbia exported USD 349 million in merchandize. BiH is followed by Germany and Montenegro.
Serbia’s’ chief import partner is Russia – the value of import of merchandize from Russia stood at USD 834.4 million. Other important import partners for Serbia are Germany and Italy.
Exchange of goods was highest with member countries of the EU, and reached more than one half of total exchange of goods. Highest suffice was generated in trade with Montenegro, BiH , Iraq and Macedonia.
-
zuka.ba
#12 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Najbolji bi bio protest ...nastaviti i dalje kupovati srbijanske proizvode(kao i do sada)....jako su kvalitetni... 
-
kijameta
#13 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Smijesno, uposlenici BiH ambasade u Beogradu su u sluzbi drzave BiH i placeni su da budu tamo,za njihovu sigurnost je odgovorna srbijanska vlast,kao i za stetu koja se pricini na ambasadi. Oni nisu i ne mogu biti opravdanje nizasta,ni za cinjenje ,ni za necinjenje.The Silent Man wrote:Pa da date dovoljan povod beogradskim fasitima da demoliraju ono malo bosanske ambasade i ugrozite nase ljude tamo kontra-"demonstracijama" ... neka hvala!
Demonstracije bi valjale ali da bi imale ikakvoga efekta,moraju biti zestoke inace h nece niko ni registrovati da su bile,mada ja u to ne vjerujem.Mi Bosanci nemamo ni hrabrosti,ni volje,ni kicme,ni obraza za ista ozbiljno.
Valjalo bi i neki trgovinske mjere protiv njih ali smijesno je to sta ocekivati.Svakom Bosnji je prepun stan i frizider srbijanskih proizvoda a na ekranu mobitela M-tel.
Nedostatak nacionalne svijesti.Jad i cemer od ljudi.
-
zuka.ba
#14 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
kijameta wrote:Smijesno, uposlenici BiH ambasade u Beogradu su u sluzbi drzave BiH i placeni su da budu tamo,za njihovu sigurnost je odgovorna srbijanska vlast,kao i za stetu koja se pricini na ambasadi. Oni nisu i ne mogu biti opravdanje nizasta,ni za cinjenje ,ni za necinjenje.The Silent Man wrote:Pa da date dovoljan povod beogradskim fasitima da demoliraju ono malo bosanske ambasade i ugrozite nase ljude tamo kontra-"demonstracijama" ... neka hvala!
Demonstracije bi valjale ali da bi imale ikakvoga efekta,moraju biti zestoke inace h nece niko ni registrovati da su bile,mada ja u to ne vjerujem.Mi Bosanci nemamo ni hrabrosti,ni volje,ni kicme,ni obraza za ista ozbiljno.
Valjalo bi i neki trgovinske mjere protiv njih ali smijesno je to sta ocekivati.Svakom Bosnji je prepun stan i frizider srbijanskih proizvoda a na ekranu mobitela M-tel.
Nedostatak nacionalne svijesti.Jad i cemer od ljudi.
-
Shoba
#15 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
trebalo bi odgovoriti sa reciprocitetom a ne sa protestima. Treba uhapsiti recimo Kacavendu i osuditi ga na 12 godina za raspirivanje mrznje (a trebali su ionako).
- FantomDOTba
#16 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Koliko ja znam, nesto je gorilo u Beogradu, svaki put kad nesto Srbima nije bilo po volji, ja ne zagovaram nasilne demonstracije, nego dovoljan broj ljudi koji ce pokazati da imaju bar malo morala u ovako nemoralnom drustvu.
Al sto bi rekli, "AKO VAM JE DOBRO, ONDA NISTA"
Nastavite da "spavate"
Al sto bi rekli, "AKO VAM JE DOBRO, ONDA NISTA"
Nastavite da "spavate"
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#17 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Gdje je AMBASADA Srbije,jel' na obali pored likovne akademije?
Poso na dva-tri objekta ima srbijanska zastava,pa neznam gdje je ambasada ,a gdje neki konzulati i rezidencije..kako to vec fercera.
Poso na dva-tri objekta ima srbijanska zastava,pa neznam gdje je ambasada ,a gdje neki konzulati i rezidencije..kako to vec fercera.
- FantomDOTba
#18 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Drago mi je da humor jos nije izumro, al mi nije drago da lik lezi 12 godina zbog nekih koji sjede u BiH i ostavljaju takve komentare, dobro je onaj protest.ba napisao "jel te stid Ilija"-LIBERO- wrote:Gdje je AMBASADA Srbije,jel' na obali pored likovne akademije?
-
dallton
#19 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
odgovor na ovo s ilijom se vec sprema, samo polako - nastavak slijedi u narednim danima
- CimBomBom
- Location: Saraybosna / Her zaman her yerde, Ali Sami Yen'de, en büyük sensin alemde
#20 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Miloševićev duh je živ i nikad umrijet neće. To svima mora biti jasno.
Dobrica Cosic: "Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu", ...
Dobrica Cosic: "Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu", ...
-
kusur
#21 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
jel DoDick?dallton wrote:odgovor na ovo s ilijom se vec sprema, samo polako - nastavak slijedi u narednim danima
- trinaesti
#22 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
ljudi ba. demonstrirajte pred predsjednistvom BiH, vijecem ministara, pred centralom sda,...
niko od njih nije prstom mrdnuo da se sprijeci ova sramna presuda.
srbija samo koristi impotentnost nasih politicara.
željki bi umjesto da daje izjave tipa: "Najbolje bi bilo kada bi naši pravosudni organi reagirali po principu reciprociteta. Naprimjer, po krivičnoj prijavi protiv Dobrice Ćosića koja već postoji. Nažalost, znajući kako naši organi rade siguran sam da se to neće desiti" bolje bilo da ode covjeku u posjetu. odmah sutra.
ili se mozda boji da i njega ne uhapse. pa ako tako i bude onda neka. barem ce ilija imati neku vrstu podrske.
haris bolje da zasuti za sva vremena. dosta je vise te pokvarene ploce koja preskace. jedino casno sto moze da uradi je da odmah sutra ode u posjetu iliji. u protivnom fakat bolje da suti. dosta nam je suplje.
o trecem necu ni da govorim. nebojši je vjerovatno drago sto je "pravda zadovoljena". sta da se radi: neki i silovanje smatraju zadovoljavanjem.
željki bi umjesto da daje izjave tipa: "Najbolje bi bilo kada bi naši pravosudni organi reagirali po principu reciprociteta. Naprimjer, po krivičnoj prijavi protiv Dobrice Ćosića koja već postoji. Nažalost, znajući kako naši organi rade siguran sam da se to neće desiti" bolje bilo da ode covjeku u posjetu. odmah sutra.
ili se mozda boji da i njega ne uhapse. pa ako tako i bude onda neka. barem ce ilija imati neku vrstu podrske.
haris bolje da zasuti za sva vremena. dosta je vise te pokvarene ploce koja preskace. jedino casno sto moze da uradi je da odmah sutra ode u posjetu iliji. u protivnom fakat bolje da suti. dosta nam je suplje.
o trecem necu ni da govorim. nebojši je vjerovatno drago sto je "pravda zadovoljena". sta da se radi: neki i silovanje smatraju zadovoljavanjem.
- FantomDOTba
#23 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Dont ask yourself what country can do for you, but , what you can do for your countrytrinaesti wrote:ljudi ba. demonstrirajte pred predsjednistvom BiH, vijecem ministara, pred centralom sda,...
- aze
#24 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
Bilo bi fino da sutra se odrze protesti pred Srbijanskom ambasadom recimo u 12 ili nesto tako ... Rat zavrsio prije 13 godina a oni i dan danas maltretiraju one koji su ih sprijecili da Tuzla i drugi gradovi zavrse poput Srebrenice.
-
Rafael
#25 Re: DEMONSTRACIJE PRED SRBIJANSKOM AMBASADOM
dallton wrote:odgovor na ovo s ilijom se vec sprema, samo polako - nastavak slijedi u narednim danima