Žena vs. auto

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

trijezan

#1 Žena vs. auto

Post by trijezan »

Svaki muškarac bar jedanput bude pitan da li bi više volio dobro auto ili dobru ženu. Neki se odlučno odluče za prvo, neki za drugo, neki, pak, oni najmudriji kažu: “Dobru ženu u dobrom autu.” Jedan urban-mudrac je rekao: “Ženu uvijek možeš naći na putu, auto ne. Sa ženom ne možeš dobiti auto, osim u miraz, ali sa dobrim autom možeš dobiti često i najbolju ženu. Zato sinko, pazi šta biraš.” Drugi je rekao: “U životu ženu posudiš, a auto imaš.” Treći je rekao: “I najbolje auto se pokvari, dobra žena nikad.” Četvrti je rekao: “Auto traži ljubav, žena daje.”
Izaberite!
ljubav_aha

#2 Re: Žena vs. auto

Post by ljubav_aha »

"Kada se radi o vanzemaljcima i vrstama koje ne znaju komunicirati s ljudima ta će vrsta odmah skužiti što čovjek želi reći." komentar na internetu napisan o temi pronadjenih gluposti na filmu :)

trijezan,iz kojeg se filma javljas :mrgreen:
wileyX

#3 Re: Žena vs. auto

Post by wileyX »

ljubav_aha wrote:"Kada se radi o vanzemaljcima i vrstama koje ne znaju komunicirati s ljudima ta će vrsta odmah skužiti što čovjek želi reći." komentar na internetu napisan o temi pronadjenih gluposti na filmu :)

:lol: :lol: :lol: ili je mozda iz koje druge galaksije :lol:
*mima*

#4 Re: Žena vs. auto

Post by *mima* »

trijezan wrote:Svaki muškarac bar jedanput bude pitan da li bi više volio dobro auto ili dobru ženu. Neki se odlučno odluče za prvo, neki za drugo, neki, pak, oni najmudriji kažu: “Dobru ženu u dobrom autu.” Jedan urban-mudrac je rekao: “Ženu uvijek možeš naći na putu, auto ne. Sa ženom ne možeš dobiti auto, osim u miraz, ali sa dobrim autom možeš dobiti često i najbolju ženu. Zato sinko, pazi šta biraš.” Drugi je rekao: “U životu ženu posudiš, a auto imaš.” Treći je rekao: “I najbolje auto se pokvari, dobra žena nikad.” Četvrti je rekao: “Auto traži ljubav, žena daje.”
Izaberite!

Sunce moje pametno.....ma ljubi mima.......A sta ti imas?
Salsaon2

#5 Re: Žena vs. auto

Post by Salsaon2 »

evo citam post i dubok razmisljam o tvom problemu. Naime, posto je ocita tvoja LJUBAV prema autima & zenama, zapitaj se sa koje od to dvoje bio stupio u SEX... E sada zanemari sve sto sam napisao malim slovima i skontaj sta ova teme radi ovdje...
*mima*

#6 Re: Žena vs. auto

Post by *mima* »

Her Flick wrote:ja imam malu cunu :sad:

Dobro....znamo.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7 Re: Žena vs. auto

Post by Truba »

s dobrim autom moš dobru koku pokupiti :mrgreen:
*mima*

#8 Re: Žena vs. auto

Post by *mima* »

Her Flick wrote:zato bi volio imati dobro auto onda bi mogo svaku pokupiti i njoj nebi smetala mala cuna

A nebi joj smeto ni volan.
*mima*

#9 Re: Žena vs. auto

Post by *mima* »

Uozbiljite se decki......ovo je ozbiljna tema.
*mima*

#10 Re: Žena vs. auto

Post by *mima* »

Her Flick wrote:mima!
a sta ti volis, veliku ki.. khm khm, onaj, dobro auto ili dobrog tipa

Jebeš auto.
KotromanichII

#11 Re: Žena vs. auto

Post by KotromanichII »

sta cemi gomila gvozdja (auto) naspram dobre i lijepe zene
*mima*

#12 Re: Žena vs. auto

Post by *mima* »

Ostat cemo prijatelji.
*mima*

#13 Re: Žena vs. auto

Post by *mima* »

Her Flick wrote:
mima wrote:Ostat cemo prijatelji.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kako si samo okrutnua

A zasto? Lijepo je imat muske bezopasne prijatelje........iiiiihhhhhh....koliko i ja imam.....
HAVANA

#14 Re: Žena vs. auto

Post by HAVANA »

trijezan wrote:Svaki muškarac bar jedanput bude pitan da li bi više volio dobro auto ili dobru ženu. Neki se odlučno odluče za prvo, neki za drugo, neki, pak, oni najmudriji kažu: “Dobru ženu u dobrom autu.” Jedan urban-mudrac je rekao: “Ženu uvijek možeš naći na putu, auto ne. Sa ženom ne možeš dobiti auto, osim u miraz, ali sa dobrim autom možeš dobiti često i najbolju ženu. Zato sinko, pazi šta biraš.” Drugi je rekao: “U životu ženu posudiš, a auto imaš.” Treći je rekao: “I najbolje auto se pokvari, dobra žena nikad.” Četvrti je rekao: “Auto traži ljubav, žena daje.”
Izaberite!

Znam ja svojoj guzici. :lol:
Imam super ženu a posao mi je u auto industriji. :D
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#15 Re: Žena vs. auto

Post by corolla02 »

Zena: samo crno na bijelo;
Auto: moze i na kredit!
:D
slavkoimamodilera

#16 Re: Žena vs. auto

Post by slavkoimamodilera »

Uz najbolju volju ne uspijevam osmisliti sta bih napisao na ovu temu, pa cak ni u obliku zajebancije :-)
metar_drva

#17 Re: Žena vs. auto

Post by metar_drva »

Izaberite!
hae? :?
GaRGa

#18 Re: Žena vs. auto

Post by GaRGa »

meni auto ne treba tako da prednost imaju zene, dobre pogotovu :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#19 Re: Žena vs. auto

Post by ladyblue18 »

Gledam sinoc ovu temu i kontam da se lik zeza. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mislim...haloooooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :run:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#20 Re: Žena vs. auto

Post by ladyblue18 »

micki125 wrote:
sad će reći da joj ko biva nije bitno, a bolje od mene zna koliko koji model košta, žene su to.
Ma bravo, vidis koja si ti pametnica muska.
respo

#21 Re: Žena vs. auto

Post by respo »

njutn laze lake padaju brze
trijezan

#22 Re: Žena vs. auto

Post by trijezan »

kako smo osjetljivi. logicno. ak hos na ovom forumu belaj samo se pocni zajebavat na racun vjerskih fanatika, nacionalista i feministkinja. sta je na ovom forumu ozbiljno. ozbiljno zezanje.
Last edited by trijezan on 24/09/2009 13:38, edited 1 time in total.
trijezan

#23 Re: Žena vs. auto

Post by trijezan »

wileyX wrote:
ljubav_aha wrote:"Kada se radi o vanzemaljcima i vrstama koje ne znaju komunicirati s ljudima ta će vrsta odmah skužiti što čovjek želi reći." komentar na internetu napisan o temi pronadjenih gluposti na filmu :)

galaksije BIK. nemoj se slucajno nabit na jedan od "rogova".
trijezan

#24 Re: Žena vs. auto

Post by trijezan »

Salsaon2 wrote:evo citam post i dubok razmisljam o tvom problemu. Naime, posto je ocita tvoja LJUBAV prema autima & zenama, zapitaj se sa koje od to dvoje bio stupio u SEX... E sada zanemari sve sto sam napisao malim slovima i skontaj sta ova teme radi ovdje...
sa zenom u autu. a i nju bih dao za cetvorku. prostranija je i manje trosi od trojke. :D svi smo ozbiljni da umres od smijeha :run:
ljubav_aha

#25 Re: Žena vs. auto

Post by ljubav_aha »

wileyX wrote:

trijezan je napaisao o sebi sljedece : rogat BIK :mrgreen: odiseja u svemiru se desava opet :lol:
Post Reply