Žena vs. auto
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- trijezan
#1 Žena vs. auto
Svaki muškarac bar jedanput bude pitan da li bi više volio dobro auto ili dobru ženu. Neki se odlučno odluče za prvo, neki za drugo, neki, pak, oni najmudriji kažu: “Dobru ženu u dobrom autu.” Jedan urban-mudrac je rekao: “Ženu uvijek možeš naći na putu, auto ne. Sa ženom ne možeš dobiti auto, osim u miraz, ali sa dobrim autom možeš dobiti često i najbolju ženu. Zato sinko, pazi šta biraš.” Drugi je rekao: “U životu ženu posudiš, a auto imaš.” Treći je rekao: “I najbolje auto se pokvari, dobra žena nikad.” Četvrti je rekao: “Auto traži ljubav, žena daje.”
Izaberite!
Izaberite!
- ljubav_aha
#2 Re: Žena vs. auto
"Kada se radi o vanzemaljcima i vrstama koje ne znaju komunicirati s ljudima ta će vrsta odmah skužiti što čovjek želi reći." komentar na internetu napisan o temi pronadjenih gluposti na filmu
trijezan,iz kojeg se filma javljas
-
wileyX
#3 Re: Žena vs. auto
ljubav_aha wrote:"Kada se radi o vanzemaljcima i vrstama koje ne znaju komunicirati s ljudima ta će vrsta odmah skužiti što čovjek želi reći." komentar na internetu napisan o temi pronadjenih gluposti na filmu![]()
-
*mima*
#4 Re: Žena vs. auto
trijezan wrote:Svaki muškarac bar jedanput bude pitan da li bi više volio dobro auto ili dobru ženu. Neki se odlučno odluče za prvo, neki za drugo, neki, pak, oni najmudriji kažu: “Dobru ženu u dobrom autu.” Jedan urban-mudrac je rekao: “Ženu uvijek možeš naći na putu, auto ne. Sa ženom ne možeš dobiti auto, osim u miraz, ali sa dobrim autom možeš dobiti često i najbolju ženu. Zato sinko, pazi šta biraš.” Drugi je rekao: “U životu ženu posudiš, a auto imaš.” Treći je rekao: “I najbolje auto se pokvari, dobra žena nikad.” Četvrti je rekao: “Auto traži ljubav, žena daje.”
Izaberite!
Sunce moje pametno.....ma ljubi mima.......A sta ti imas?
-
Salsaon2
#5 Re: Žena vs. auto
evo citam post i dubok razmisljam o tvom problemu. Naime, posto je ocita tvoja LJUBAV prema autima & zenama, zapitaj se sa koje od to dvoje bio stupio u SEX... E sada zanemari sve sto sam napisao malim slovima i skontaj sta ova teme radi ovdje...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: Žena vs. auto
s dobrim autom moš dobru koku pokupiti 
-
*mima*
#8 Re: Žena vs. auto
Her Flick wrote:zato bi volio imati dobro auto onda bi mogo svaku pokupiti i njoj nebi smetala mala cuna
A nebi joj smeto ni volan.
-
*mima*
#10 Re: Žena vs. auto
Her Flick wrote:mima!
a sta ti volis, veliku ki.. khm khm, onaj, dobro auto ili dobrog tipa
Jebeš auto.
- KotromanichII
#11 Re: Žena vs. auto
sta cemi gomila gvozdja (auto) naspram dobre i lijepe zene
-
*mima*
#13 Re: Žena vs. auto
Her Flick wrote:mima wrote:Ostat cemo prijatelji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako si samo okrutnua
A zasto? Lijepo je imat muske bezopasne prijatelje........iiiiihhhhhh....koliko i ja imam.....
- HAVANA
#14 Re: Žena vs. auto
trijezan wrote:Svaki muškarac bar jedanput bude pitan da li bi više volio dobro auto ili dobru ženu. Neki se odlučno odluče za prvo, neki za drugo, neki, pak, oni najmudriji kažu: “Dobru ženu u dobrom autu.” Jedan urban-mudrac je rekao: “Ženu uvijek možeš naći na putu, auto ne. Sa ženom ne možeš dobiti auto, osim u miraz, ali sa dobrim autom možeš dobiti često i najbolju ženu. Zato sinko, pazi šta biraš.” Drugi je rekao: “U životu ženu posudiš, a auto imaš.” Treći je rekao: “I najbolje auto se pokvari, dobra žena nikad.” Četvrti je rekao: “Auto traži ljubav, žena daje.”
Izaberite!
Znam ja svojoj guzici.
Imam super ženu a posao mi je u auto industriji.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#15 Re: Žena vs. auto
Zena: samo crno na bijelo;
Auto: moze i na kredit!

Auto: moze i na kredit!
- slavkoimamodilera
#16 Re: Žena vs. auto
Uz najbolju volju ne uspijevam osmisliti sta bih napisao na ovu temu, pa cak ni u obliku zajebancije 
- metar_drva
#17 Re: Žena vs. auto
hae?trijezan wrote:Svaki muškarac bar jedanput bude pitan da li bi više volio dobro auto ili dobru ženu. Neki se odlučno odluče za prvo, neki za drugo, neki, pak, oni najmudriji kažu: “Dobru ženu u dobrom autu.” Jedan urban-mudrac je rekao: “Ženu uvijek možeš naći na putu, auto ne. Sa ženom ne možeš dobiti auto, osim u miraz, ali sa dobrim autom možeš dobiti često i najbolju ženu. Zato sinko, pazi šta biraš.” Drugi je rekao: “U životu ženu posudiš, a auto imaš.” Treći je rekao: “I najbolje auto se pokvari, dobra žena nikad.” Četvrti je rekao: “Auto traži ljubav, žena daje.”
Izaberite!
-
GaRGa
#18 Re: Žena vs. auto
meni auto ne treba tako da prednost imaju zene, dobre pogotovu 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#19 Re: Žena vs. auto
Gledam sinoc ovu temu i kontam da se lik zeza.
Mislim...haloooooo

Mislim...haloooooo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#20 Re: Žena vs. auto
Ma bravo, vidis koja si ti pametnica muska.micki125 wrote:
sad će reći da joj ko biva nije bitno, a bolje od mene zna koliko koji model košta, žene su to.
- respo
#21 Re: Žena vs. auto
njutn laze lake padaju brze
- trijezan
#22 Re: Žena vs. auto
kako smo osjetljivi. logicno. ak hos na ovom forumu belaj samo se pocni zajebavat na racun vjerskih fanatika, nacionalista i feministkinja. sta je na ovom forumu ozbiljno. ozbiljno zezanje.
Last edited by trijezan on 24/09/2009 13:38, edited 1 time in total.
- trijezan
#23 Re: Žena vs. auto
galaksije BIK. nemoj se slucajno nabit na jedan od "rogova".wileyX wrote:ljubav_aha wrote:"Kada se radi o vanzemaljcima i vrstama koje ne znaju komunicirati s ljudima ta će vrsta odmah skužiti što čovjek želi reći." komentar na internetu napisan o temi pronadjenih gluposti na filmu![]()
trijezan,iz kojeg se filma javljas![]()
![]()
ili je mozda iz koje druge galaksije
- trijezan
#24 Re: Žena vs. auto
sa zenom u autu. a i nju bih dao za cetvorku. prostranija je i manje trosi od trojke.Salsaon2 wrote:evo citam post i dubok razmisljam o tvom problemu. Naime, posto je ocita tvoja LJUBAV prema autima & zenama, zapitaj se sa koje od to dvoje bio stupio u SEX... E sada zanemari sve sto sam napisao malim slovima i skontaj sta ova teme radi ovdje...
- ljubav_aha
#25 Re: Žena vs. auto
trijezan je napaisao o sebi sljedece : rogat BIKwileyX wrote:ljubav_aha wrote:"Kada se radi o vanzemaljcima i vrstama koje ne znaju komunicirati s ljudima ta će vrsta odmah skužiti što čovjek želi reći." komentar na internetu napisan o temi pronadjenih gluposti na filmu![]()
trijezan,iz kojeg se filma javljas![]()
![]()
ili je mozda iz koje druge galaksije