Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

mate bosnjak

#1 Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by mate bosnjak »

Predlazem da pokusamo sakupiti 7000 Eura da platimo kaznu za Florece Hartmann.
Znam da to njoj nije potrebno, ali budimo ljudi i pokusajmo da se bar malo oduzimo
zeni koja je pokusala da bar malo pomogne BiH.
Najbolje da Sarajevo-x otvori racun preko BH-Telekoma i da placamo po 1 KM po pozivu
uz istovremenu akciju u svim vecim gradovima BiH.
Interesantno bi bilo ovaj novac uputiti Haskom sudu direktno,od gradjana BiH jersmo ustvari mi kaznjeni.
Budimo ljudi.
Maraschino

#2 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by Maraschino »

Danas je presudom kaznjena ISTINA... :shock: :?
_BaD_BoY

#3 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by _BaD_BoY »

sto se mene tice pravi racun na bht i ja cu podrzati akciju :thumbup:
kokakolas

#4 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by kokakolas »

Svaka cast za ovo... Pod hitno treba ovo uraditi
Ne pada mi na pamet

#5 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by Ne pada mi na pamet »

Od mene halal 3 markice.
LaBomba

#6 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by LaBomba »

Podrzat cu i ovo za pare, ali brate da smo bili ljudi podrzali bi demonstracije koje su bile organizovane prije par mjeseci, u Sarajevu i u Hagu.
KREMEN

#7 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by KREMEN »

Svasta i od vas.. pa u Bosni toliko ljudi kojima je potrebna pomoc a vi bi za nju sakupljali..
osvrnite se malo oko sebe, pa ce te vidjeti koliko ih treba par maraka za kruha..
karanana

#8 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by karanana »

ona je ovoliko mjesecno zaradjivala na bosni i hercegovini, sto kroz platu kao zamjenika tuzitelja, sto kroz njenu knjigu.
Super Hik

#9 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by Super Hik »

podrzavam inicijativu i rado bi donirao par markica. :D
KREMEN

#10 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by KREMEN »

mate bosnjak wrote:Predlazem da pokusamo sakupiti 7000 Eura da platimo kaznu za Florece Hartmann.
Znam da to njoj nije potrebno, ali budimo ljudi i pokusajmo da se bar malo oduzimo
Najbolje da Sarajevo-x otvori racun preko BH-Telekoma i da placamo po 1 KM po pozivu
Interesantno bi bilo ovaj novac uputiti Haskom sudu direktno,od gradjana BiH jersmo ustvari mi kaznjeni.
Budimo ljudi.
Ovo je provala godine!!
Sad cu pokrenuti inicijativu da se otvori donacija za Paris Hilton :D
Jadnica, nema ni za gaca...
2407

#11 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by 2407 »

Podrzavam inicijativu, zasto da ne. Kada se moglo Andreju Nikolaidisu sakupljati, zasto ne bi moglo i njoj koja se usprotivila direktno UN-u i UN-ovoj hinjskoj/sramnoj politici. Ali umjesto da se daje "sadaka" ovoj hrabroj autorici, zasto se ne bi organizovala akcija kupovanja njene knjige. Na taj nacin ce se pomoci Hartmannovoj, dobit ce se knjiga, saznat ce se koliko-toliko dio istine....sit vuk ovce na broju.

p.s.
Ejhhh........al ima jedan problem hajd natjeraj bosnju da kupi knjigu :D
vaca

#12 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by vaca »

stvarno ne mogu da vjerujem šta čitam...i to u najsiromašnijoj i jadnijoj zelji kontinenta. toliko sirotinje okolo ....
jadno stvarno jadno...čuj florens
Super Hik

#13 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by Super Hik »

vaca wrote:stvarno ne mogu da vjerujem šta čitam...i to u najsiromašnijoj i jadnijoj zelji kontinenta. toliko sirotinje okolo ....
jadno stvarno jadno...čuj florens
udri se hrkljuš :D
Ne pada mi na pamet

#14 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by Ne pada mi na pamet »

Nisam iznenadjen komentarima. Vjerovatno su to oni isti sto svako malo zakukaju "a sto nama niko ne pomogne". I ovi sto govore ima siromasnih ljudi na svakom cosku vjerovatno nikad nisu spakovali staru odjecu i igracke i odnijeli je u neki dom.

Dabogda i vi tako pomogli nekom ciganu, a on vas ovako pljunuo!
Hrvoje_Hrvatinic

#15 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by Hrvoje_Hrvatinic »

KREMEN wrote:
mate bosnjak wrote:Predlazem da pokusamo sakupiti 7000 Eura da platimo kaznu za Florece Hartmann.
Budimo ljudi.
Ovo je provala godine!!
Sad cu pokrenuti inicijativu da se otvori donacija za Paris Hilton :D
Jadnica, nema ni za gaca...

Sjećate li se kad je nakon napada na zgrade blizanaca 11. rujna 2001, naš medijski prostor bio pretrpan pozivima za novčane donacije građania BiH za nastradale žrtve New Yorka? :P
Kaiser

#16 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by Kaiser »

Apsolutno ne podržavam inicijativu :D
sodom

#17 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by sodom »

Skupimo 7000 eura za mene?
Mozete gledati moje buljavo lice svaki dan citav dan, naravno ako me zelite vidjeti na kafi to se placa 50KM, a za sve ostalo cemo se dogovoriti...

Da ce ovo posluziti kao izraz zahvalnosti prema onome sto ova zena radi, hoce, ali sama je "izletila" i na tome napisala knjigu što nije smjela, bilo to sto je napisala istina ili ne- nebitno je, moglo je sacekati, kao sto ceka jos x grobnica o bosni da se otkriju.
Da se kojim slucajem novac skuplja jer ova zena nema od cega da zivi, ok podrzao bih , ali podrzavati je jer pise istinu a placati kazne zbog nepostivanja suda nije ista stvar.
Last edited by sodom on 15/09/2009 10:50, edited 1 time in total.
duboka_misao

#18 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by duboka_misao »

sodom wrote:Skupimo 7000 eura za mene?
Mozete gledati moje buljavo lice svaki dan citav dan, naravno ako me zelite vidjeti na kafi to se placa 50KM, a za sve ostalo cemo se dogovoriti...
imas li kakvih knjiga ti?
sodom

#19 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by sodom »

duboka_misao wrote:
sodom wrote:Skupimo 7000 eura za mene?
imas li kakvih knjiga ti?
Imam
Najzloglasniji muslimanski koncentracioni logor smrti u prethodnom gradjanskom ratu u BiH od 1992 - 1996. godine - "SILOS"...Napisah je 1997. godine i to na vlastitom i stravičnom iskustvu sopstvene patnje kroz koju sam prolazio 44 meseca. Naime, bio sam u pet muslimanskih logora smrti od 26. maja 1992. - do 19. januara 1996. godine...
spreca

#20 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by spreca »

Mate inicijativa nije losa i ako bude ja u je podrzati.
za one koji to nemogu da shvate ,akcija nije zbog toga zato sto Hartman nema PARA vec je to ujedno i odgovor Haskom sudu odnosno sta mi mislimo o tome i da znamo kako sude da nam drugi nebi solili pamet a ujedno i kao zahvala Hartmanovoj sto nije dozvolila zataskavanja Haskih PEDERA i onih kojim se sudi.

Vi koji napadate inicijativu samo da kazem da ako necete da to NIJE OBAVEZNO
sodom

#21 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by sodom »

spreca wrote:Mate inicijativa nije losa i ako bude ja u je podrzati.
za one koji to nemogu da shvate ,akcija nije zbog toga zato sto Hartman nema PARA vec je to ujedno i odgovor Haskom sudu odnosno sta mi mislimo o tome i da znamo kako sude da nam drugi nebi solili pamet a ujedno i kao zahvala Hartmanovoj sto nije dozvolila zataskavanja Haskih PEDERA i onih kojim se sudi.

Ne razumijes, licno mi je inicijativa ok i svakako cu je podrzati u znak zahvalnosti, zanemaricu ostalo...
Da je zaradila, ne vjerujem, niko ne cita takve knjige.
Galipolje

#22 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by Galipolje »

Koliko se "goloruki", "napaceni", "miroljubivi" i pravoslavljem humanizirani srpski narod u BiH od 1992 pa cak do 1996. godine namucio, to se rijecima ne da opisat.

Sve je to "postradalo" ni krivo ni duzno!

Ode recimo covjek u misiju sirenja srpstva i pravoslavlja i pritom prikolje par dojucerasnjih komsija a usput i siluje zensko celjade, a ovi se nesto bune. Ili na primjer hoce ljudi u Banja Luci da proslave pravoslavnu Novu godinu (a kakva je to proslava bez vatrometa) pa napune Ferhadiju sa 10 tona eksploziva i ono pravo jekne, sto jes jes, a opet se, u datom trenutku opravdano odsutne "muslimanske" komsije bune. Da ne govorimo o uznemiravanju tobdzija i snajperista oko Sarajeva

Nema svrhe onima koje je Dobrica indoktrinirao ponavljati ocjenu Tadeusa Mazovjeckog da su 95% (prakticno sve)
zlocina, ukljucujuci i zlocin genocida za vrijeme agresije na BiH pocinili Srbi!

Dokumenta o ovom u besprimjernom necovjestvu je na pretek!

Zato ih je uljudna i milosrdna Evropa morala "mraciti" i sakrivati od javnosti, jer bi se mozda ispostavilo da su Srbi samo
"izvodjaci radova", a inspiratori stanuju na drugoj adresi.

E svako ko hoce da dovede u pitanje ovu orvelovsku evropsko-krstasku "istinu" doci ce pod udar "zakona"

Nece se valjda ponovo Bosnjaci obrukati za pisljivih 7000 eura

Cekam da neko objavi broj ziro racuna i dam svoj skromni doprinos!
Super Hik

#23 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by Super Hik »

Galipolje wrote:Koliko se "goloruki", "napaceni", "miroljubivi" i pravoslavljem humanizirani srpski narod u BiH od 1992 pa cak do 1996. godine namucio, to se rijecima ne da opisat.

Sve je to "postradalo" ni krivo ni duzno!

Ode recimo covjek u misiju sirenja srpstva i pravoslavlja i pritom prikolje par dojucerasnjih komsija a usput i siluje zensko celjade, a ovi se nesto bune. Ili na primjer hoce ljudi u Banja Luci da proslave pravoslavnu Novu godinu (a kakva je to proslava bez vatrometa) pa napune Ferhadiju sa 10 tona eksploziva i ono pravo jekne, sto jes jes, a opet se, u datom trenutku opravdano odsutne "muslimanske" komsije bune. Da ne govorimo o uznemiravanju tobdzija i snajperista oko Sarajeva

Nema svrhe onima koje je Dobrica indoktrinirao ponavljati ocjenu Tadeusa Mazovjeckog da su 95% (prakticno sve)
zlocina, ukljucujuci i zlocin genocida za vrijeme agresije na BiH pocinili Srbi!

Dokumenta o ovom u besprimjernom necovjestvu je na pretek!

Zato ih je uljudna i milosrdna Evropa morala "mraciti" i sakrivati od javnosti, jer bi se mozda ispostavilo da su Srbi samo
"izvodjaci radova", a inspiratori stanuju na drugoj adresi.

E svako ko hoce da dovede u pitanje ovu orvelovsku evropsko-krstasku "istinu" doci ce pod udar "zakona"

Nece se valjda ponovo Bosnjaci obrukati za pisljivih 7000 eura

Cekam da neko objavi broj ziro racuna i dam svoj skromni doprinos!
:thumbup: :thumbup:
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#24 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by los merengues »

Svaka cast na inicijativi :thumbup: ,rado cu se odazvati i uplatiti par markica
:bih: :bih: :bih:
spreca

#25 Re: Sakupimo 7000 Eura za F.Hartmann

Post by spreca »

sodom wrote:
spreca wrote:Mate inicijativa nije losa i ako bude ja u je podrzati.

Ne razumijes, licno mi je inicijativa ok i svakako cu je podrzati u znak zahvalnosti, zanemaricu ostalo...
Da je zaradila, ne vjerujem, niko ne cita takve knjige.
:thumbup:

@sodom moj post se nije odnosio na tebe nisam tebi repliciro ,uzdravlje
Post Reply