mačić sam na ulici
Moderator: anex
-
jaca78
#1 mačić sam na ulici
Obavijesteni smo da se na Dobrinji, tacno preko puta Imzit pumpe nalazi skroz malo mače, neki ga je čiko sklonio sa ulice, kaže da je zamalo zavrsio pod kamionom, i ostavio ga u travi. ja cu ga probati pronaći ali tek nakon posla iza 6. ako ima neko da je blizu da ga skloni ili da pronađe mama-macu
- Skyfox
#2 Re: mačić sam na ulici
Da ne otvaram novu temu ima i jedno stene kod viseceg mosta u Willsu ne vjerujem da ima vise od mjesec dana, prilazi ljudima.
- samrichakk
#3 Re: mačić sam na ulici
Sky ako mozes uslikaj ga,pa postavi na forum,mozda se jadnicak nekome svidi...
Nahrani ga molim te!

Nahrani ga molim te!
- Skyfox
#4 Re: mačić sam na ulici
Zadnji put sam ga vidio jutros oko 11h prisla mu je jedna strankinja, zbog posla sam morao ici dalje.
- *miara*
#5 Re: mačić sam na ulici
ovog macica sam ja trazila pola sata nakon sto je momak nazvao i rekao da ga je vidio. nisam ga nasla. dok sam ga trazila, vidjela sam jednu crnu i jednu smedju tigrastu macku. ova tigrasta mi je bas izgledala kao da trazi nesto. odmah tu gdje ga je navodno stavio u travu bilo je jato vrana. ne bi cudilo da su ga pojele.
da je taj ciko sacekao pola sata, macic bi sad bio kod svoje mame. ako se ikad nadjete u toj situaciji, ne pravite se da imate nesto vaznije raditi (osim, naravno, onih koji fkt zure negdje). nista vam ne fali ne cekati barem pola sata dok neko ne dodje da pomogne.
da je taj ciko sacekao pola sata, macic bi sad bio kod svoje mame. ako se ikad nadjete u toj situaciji, ne pravite se da imate nesto vaznije raditi (osim, naravno, onih koji fkt zure negdje). nista vam ne fali ne cekati barem pola sata dok neko ne dodje da pomogne.